(12.02.2012) AL FATIHAH BUAT APEXI (SAIFUL NIZAM B JAMI'AN)

Offline
02-12-2012, 12:08 AM, (This post was last modified: 01-09-2013, 08:09 AM by Geesya.)
#1
Salam

kawan kita apexi (saiful nizam) telah dimasukan ke ICU segamat sebentar tadi mohon kawan2 baca yasin sedekah utknya

resim
sebelum kemalangan



baru sebentar ayah apexi(zam) memaklumkan
apexi telah kembali kerahmatullah

al fatihah buat saiful nizam bin jami'ancrycrycry


arwah kemalangan 6 tahun lepas di felda palong, segamat..tempat kejadian keliling kawasan byk pokok...arwah slalu balik kampung ikut jalan tu...masa tu, arwah ckp kabus tebal , waktu pagi...hanya nampak x sampai 5 meter ke depan...dia tgh bwk motor...tetiba dia x tau apa jd, Bammm! terlanggar blkang lori...trus x sedar...pemandu lori tu lah yg bawa arwah ke klinik desa berdekatan...yg kemudiannya ayahnye dtg bawa ke hospital johor
belakang tengkuk arwah hancur punah habis...lumpuh sampai ke kaki...even kepala pun x boleh nak support...so, terpaksalah Dr masukkan besi tuk support kepala arwah...sbb tu ada bekas operation kat depan kiri kanan tu...kenapa tak support dr belakang tengkuk? sebabnya kat belakang banyak uratsaraf yg penting2...kat depan kurang cikit saraf, so mudah dan low risk..
jadinya, luka operation kat depan tu berbekas , dan tak pernah sembuh sampai bila2 sebab kat situ lah laluan air dan makanan..sentiasa basah.
arwah tiap2 bulan akan naik bisul dan demam serta kalau menulis terlalu banyak lehernya akan bengkak..

walaupun arwah begitu allah berikan kebijaksanaan dalam dunia IT byk forum chat yg arwah buat..walaupun utk memang pen terpaksa diikat di tapak tangan (touch screen).

sebelum arwah menghembus nafas terakhir.. dia demam panas dan angin pasang....

6.2.2012 arwah dimasukkan ke hospital kerana lemah x ada tenaga utk makan.
11.2.2012 arwah dimasukkan kedalam ICU kerana sesak nafas dan arwah mengembuskan nafas terakhir pada 12.02.2012 jam 12.40mlm

t.kasih kepada kekawan yg sempat melawat arwah di rumah & hospital

Possibly Related Threads...
kisah ku 2010 - 2012 - 2013 - 2017
SELAMAT MENYAMBUT MAULIDUL RASUL 2012
SELAMAT TAHUN BARU 2012
Offline
02-12-2012, 12:11 AM,
#2
InsyaAllah sama2 kita berdoa utk apex..semoga sembuh...
" Your FUTURE is created by what you do TODAY, not tomorrow "
Away
02-12-2012, 12:12 AM,
#3
uwaa uwaa uwaa .... wak baru tahu citer apexi ni... semoga apexi cepat sembuh... nnti kita leh sembang2.gurau2 lagi ye..... uwaa uwaa
Offline
02-12-2012, 12:16 AM,
#4
semoga Allah memulihkan kesihatan sahabatku saiful nizam, amin ..
Offline
02-12-2012, 01:07 AM,
#5
al fatihah.......................
Offline
02-12-2012, 01:07 AM,
#6
Al-fatihah...tak sangka aku. :(
Offline
02-12-2012, 01:11 AM, (This post was last modified: 02-12-2012, 01:55 AM by *e1.)
#7
Innalillah hiwainna ilaihirojioun...Al-Fatihah....semoga roh beliau di tempatkan dikalangan org2 beriman....
" Ilaahii anta maqshuudii waridhooka mathluubi a'thinii mahabbataka wama'rifataka" -

Ya Allah Ya Tuhanku,hanya Engkaulah tujuanku dan keredhoanMu yg aku cari.Berikanlah kepadaku kecintaan dan ma'rifat kepadaMu
Offline
02-12-2012, 01:12 AM,
#8
al-fatihah .. innalillahiwa inna ilai rojiun .. semoga Allah tempatkan rohnya bersama orang beriman .. amin
Offline
02-12-2012, 01:17 AM,
#9
Al Fatihah.............Beliau pergi mennggalkan nama.....semoga ditempatkan bersama org2 beriman....
" Your FUTURE is created by what you do TODAY, not tomorrow "
Offline
02-12-2012, 01:36 AM,
#10
al-fatihah.............................
apo konamo eh nie, wad kosan ehsua
Away
02-12-2012, 02:18 AM,
#11
(02-12-2012, 12:12 AM)WakMedS Wrote: uwaa uwaa uwaa .... wak baru tahu citer apexi ni... semoga apexi cepat sembuh... nnti kita leh sembang2.gurau2 lagi ye..... uwaa uwaa

baru je tulis message ni ...pastu dpt berita dia dh meninggal ... sedihnya den... uwaa .................................. AL-FATIHAH .... SEMOGA SAIFUL BERADA DISISI ALLAH............... uwaa
Offline
02-12-2012, 06:50 AM,
#12
Al-Fatihah...dr Dia kita dtg kepada dia juga kita kembali...
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
02-12-2012, 10:24 AM, (This post was last modified: 02-12-2012, 10:26 AM by naztreo.)
#13
moga yang pergi menjadi tauladan pada kita yang masih di beri peluang oleh yang maha ESA...........
Al fatihah......

semuga dia di berikan kedudukkan terbaik di sisi ALLAH.....
usah ditangisi yang pergi............
doa dan ayat suci al quran menjadi teman terbaik bagi yg dah pergi ke alam yang kita juga akan tempuhi..........

Aminnn
Offline
02-12-2012, 12:22 PM,
#14
inalillahiwainalillahirajiun...

Al fatihah utk arwah..
Offline
02-12-2012, 02:13 PM,
#15
al-fatihah untuk arwah..............................
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 41 <<>> Dilihat: 8259
(12.02.2012) AL FATIHAH BUAT APEXI (SAIFUL NIZAM B JAMI'AN)
Geesya
17045
Forum Jump: