4 PUNCA MENGAPA LELAKI CEPAT PANCUT

Offline
03-29-2011, 05:13 PM,
#16
(03-29-2011, 10:58 AM)flyangler Wrote: macam pening je nampak korang ni... ye la berzikir ni bukan keje senang tapi korang jangan bimbang ada lagi satu jalan penyelesaian bagi yg pancutan pramatang ni.

resim

power brutal 31 ni juga salah satu jalan ikhtiar bagi korang yg bermasalah sedemikian... cuma disapu sedikit aje di sekeliling takuk kepala zakar terutama di bwh urat ekor pari sbb di situ la tempat yg paling sensitive.

jangan taruh banyak2 atau dilumur seluruh kepala zakar tu... kang langsung tak pancut terus Big Grin

:p Paki Ni mesti power ni. hehe
Offline
03-29-2011, 05:36 PM,
#17
takde le power tapi boleh la... Tongue
Offline
01-03-2013, 09:02 AM,
#18
(03-28-2011, 06:11 PM)flyangler Wrote: Masalah pancutan pramatang (premature ejaculation) merupakan masalah yang sangat biasa bagi lelaki. Berikut antara beberapa sebab mengapa pancutan pramatang terjadi.

1- Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

2- Keinginannya terlalu melampau hinggakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya.

3- Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal kesemua bahagian seksual anda daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.

4- Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.
kesemuanya ni xde pada aku
Online
01-03-2013, 02:32 PM,
#19
dalam beribu2 thread disini jugak nak reply adoiiiii

gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-19-2013, 02:55 AM,
#20
Owwwwwwwwww.. byk info berguna nie.. Tngu dah kawin nnti blh praktis Smile
Offline
01-20-2013, 08:26 PM,
#21
waduh23,,,,,,kena research balik niee....heheheheh
TongueTongueTongue
xgbnfvb x
Offline
08-15-2014, 09:38 AM,
#22
(03-29-2011, 02:57 PM)flyangler Wrote: benda baik kena la disampai2kan... apatah lagi yg telah rasa nikmat kebahagiaan rmhtgga ni...

rumah ku syurga ku.... :cool:

Salam, selamat pagi semua. Saya ada menjual ubat spray yang dapat menyelesaikan masalah cepat klimaks (Premature Ejaculation). 100% memang terbukti berkesan. 100% perubatan moden, dan disahkan KKM. Pengalaman saya sendiri selepas guna. Hanya spray saja. Base di Muar Johor. pm nombor 019-7763962
http://ubatkuateropah.blogspot.com/



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 21 <<>> Dilihat: 50067
4 PUNCA MENGAPA LELAKI CEPAT PANCUT
flyangler
2216
Forum Jump: