AKHIRNYA TERBONGKAR

Offline
08-08-2011, 04:26 PM,
#1
AKHIRNYA TERBONGKAR : Gambar dan Identiti MakCik Hajjah Sitt Al-Wuzara penghina agama


Panas! Masih ingat dengan blog kontroversi yang menghina Islam beberapa bulan lepas? Yaa.. Blog MakCik Hajjah Sitt Al-Wuzara. Kata-kata serta gambar-gambar dalam blog makcik jahanam tu sangat menyentuh sensitiviti umat Islam. Ketika itu, pasti ramai yang sangat berharap ingin melihat wajah dan identiti sebenar pemilik blog jahanam tersebut.

Kini, wajah dan identiti 'makcik' tersebut sudah terbongkar dan didedahkan hasil usaha team hackers gaysec. Untuk maklumat lanjut, boleh lawati website mereka, iaitu http://www.gaysec.org

resim

resim

resim

Nama sebenar MakCik Hajjah Sitt Al-Wuzara tersebut adalah Nor Arlene Tan Binti Khalid. Seorang perempuan berumur 26 tahun. Dia berdarah kacukan Cina dan Melayu. Jadi, apa agama sebenar dia? Jika dia Islam, ini bermakna dia sudah jatuh murtad. Maka wajib untuk kita semua menasihatinya agar bertaubat dan kembali kepada Islam dengan mengucap 2 kalimah syahadah. Jika dia enggan bertaubat, maka halallah darahnya untuk dibunuh.

Hukum wajib untuk pihak berkuasa membunuh orang murtad ialah berdasarkan hadis-hadis berikut yang bermaksud :

"Sesiapa yang menukar keIslamannya hendaklah kamu bunuh dia." (Hadis para Perawi kecuali Muslim).

"Tidak halal darah seseorang Muslim kecuali dengan salah satu daripada tiga perkara :Tayyib (duda/janda) yang berzina, qisas nyawa dengan nyawa dan orang yang menukar agamanya yang terpisah daripada jemaah (kaum muslimin)." ( Hadis riwayat Bukhari dan Muslim daripada Ibnu Mas'ud).

"Mana-mana lelaki yang murtad daripada Islam, hendaklah kamu menyerunya supaya kembali kepada Islam jika dia mahu. Jika tidak, pancunglah tengkuknya. Dan mana-mana perempuan yang murtad, hendaklah kamu menyerunya supaya kembali kepada Islam jika dia mahu. Jika tidak, pancunglah tengkuknya." ( Hadis riwayat Thabarani daripada Mu'az bin Jabal).


Nauzubillahiminzalik.. Jadikanlah ini sebagai pengajaran buat kita semua.

Sepandai-pandai MakCik Hajjah Sitt Al-Wuzara melompat, akhirnya terkantoi jua.. Tahniah kepada team hackers GaySec. Inilah tujuan ilmu hack yang dianugerahkan sebenarnya.

maklumat lanjut : sozcyili
Gambar dan Identiti MakCik Hajjah Sitt Al-Wuzara A..
Offline
08-08-2011, 04:58 PM, (This post was last modified: 08-08-2011, 05:00 PM by tenungskrin.)
#2
napo lak buh namo hackers Gaysec. byk layie namo sodap..
Offline
08-08-2011, 04:58 PM,
#3
ada juga mati tak ada kubur ni..
Offline
08-08-2011, 05:52 PM,
#4
012-9103626 phone number arlene
Offline
08-09-2011, 05:40 AM,
#5
Kalau lah terjumpa kt tepi jalan ni,hisssss...mau je dilanggar lari.....tgk muka dah tau niat busuk dia.....geramnye...
" Your FUTURE is created by what you do TODAY, not tomorrow "
Offline
08-10-2011, 10:22 AM,
#6
dia ni wajib di bunuh...!!!



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 5 <<>> Dilihat: 3033
AKHIRNYA TERBONGKAR
Geesya
10311
Forum Jump: