Akulascalper TODAY RANGE SERIES

Offline
05-07-2011, 12:56 AM,
#16
sodot yo..mokasih........
apo konamo eh nie, wad kosan ehsua
Offline
05-07-2011, 01:44 AM,
#17
den sedut ye masta

terimo kasih
Offline
05-07-2011, 01:47 AM,
#18
(05-07-2011, 12:35 AM)Akulascalper Wrote: TodayRange berbeza.Sbb berdasarkan pergerakan hari ini.
Pivot plak berdasarkan Hi-Low hari semalam.

Harap maklum.Smile

jadi dia tak bergantung kepada apa2 yg terjadi pada kelmarin camtu ka??????????
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
05-12-2011, 07:58 PM,
#19
(05-06-2011, 05:43 PM)Akulascalper Wrote: Assalammualaikum.
Izinkan saya berkongsi indikator tersebut diatas dlm forum ni.
Untuk makluman, indikator ini saya bina sendiri dengan sedikit sebanyak pengetahuan MQL4 coding yg saya pelajari dlm tempoh agak lama.

Harapan saya agar ianya berguna untuk rakan2 trader semua.Dan jika ianya OK harap gunalah dengan bijak dan sebar2kan untuk rakan2 trader yang lain semoga ianya juga boleh mendapat manfaat dari indikator ini.

Untuk makluman indikator ini ader beberapa versi dari V1 hingga V5 dengan tanbahan beberapa fungsi.
V1 adalah range basic sahaja.
V5 pula untuk Broker 5 decimal.
Saya akan upload berperingkat2 supaya anda belajar dlu dari yg asas ni.
Indikator ini saya create berasaskan 1 teknik yang popular di forum sebelah.


Sekian dari rakan anda:
Akulascalper a.k.a Powerfx

DOWNLOAD SINI >>> [url= TODAYRANGE[/url]

mudah2an Allah swt akn membuka pintu rezeki TT seluas2nye...amin

Offline
05-12-2011, 08:17 PM,
#20

terima kasih tuan TT...

memang mencari....Big Grin
K.I.S.S - Keep It Sweet n Sexy



Offline
05-12-2011, 10:35 PM,
#21
Masta PowerFx...,

terima kasih tuan....
nak numpang belaja kat sini...
Offline
05-22-2011, 11:24 PM,
#22
terima kasih brosua
Offline
05-27-2011, 09:12 PM, (This post was last modified: 05-27-2011, 09:14 PM by jamil.)
#23
(05-06-2011, 05:43 PM)Akulascalper Wrote: Assalammualaikum.
Izinkan saya berkongsi indikator tersebut diatas dlm forum ni.
Untuk makluman, indikator ini saya bina sendiri dengan sedikit sebanyak pengetahuan MQL4 coding yg saya pelajari dlm tempoh agak lama.

Harapan saya agar ianya berguna untuk rakan2 trader semua.Dan jika ianya OK harap gunalah dengan bijak dan sebar2kan untuk rakan2 trader yang lain semoga ianya juga boleh mendapat manfaat dari indikator ini.

Untuk makluman indikator ini ader beberapa versi dari V1 hingga V5 dengan tanbahan beberapa fungsi.
V1 adalah range basic sahaja.
V5 pula untuk Broker 5 decimal.
Saya akan upload berperingkat2 supaya anda belajar dlu dari yg asas ni.
Indikator ini saya create berasaskan 1 teknik yang popular di forum sebelah.


salam masta..minta ijin ya sedutnya..bgaimana..tq


Sekian dari rakan anda:
Akulascalper a.k.a Powerfx

DOWNLOAD SINI >>> [url= TODAYRANGE[/url]


(05-06-2011, 05:43 PM)Akulascalper Wrote: Assalammualaikum.
Izinkan saya berkongsi indikator tersebut diatas dlm forum ni.
Untuk makluman, indikator ini saya bina sendiri dengan sedikit sebanyak pengetahuan MQL4 coding yg saya pelajari dlm tempoh agak lama.

Harapan saya agar ianya berguna untuk rakan2 trader semua.Dan jika ianya OK harap gunalah dengan bijak dan sebar2kan untuk rakan2 trader yang lain semoga ianya juga boleh mendapat manfaat dari indikator ini.

Untuk makluman indikator ini ader beberapa versi dari V1 hingga V5 dengan tanbahan beberapa fungsi.
V1 adalah range basic sahaja.
V5 pula untuk Broker 5 decimal.
Saya akan upload berperingkat2 supaya anda belajar dlu dari yg asas ni.
Indikator ini saya create berasaskan 1 teknik yang popular di forum sebelah.

qwaaa..mmaster kok ensem banget...


Sekian dari rakan anda:
Akulascalper a.k.a Powerfx

DOWNLOAD SINI >>> AKULASCALPER TODAYRANGE

Offline
09-11-2011, 03:42 PM,
#24
xboleh sedut la masta ...
Offline
09-11-2011, 04:13 PM,
#25
(09-11-2011, 03:42 PM)azlalchedin Wrote: xboleh sedut la masta ...

baru check link tu sudah d delete atau sudah expired dari tuan dia ekekeke

tak apa guna link ni http://wangolds.com/showthread.php?tid=3014&pid=25271#pid25271
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
06-09-2014, 08:24 AM,
#26
salam masta ....

xder update ke?
Offline
06-10-2014, 03:38 PM,
#27
Terbaik indicator ni. Thanks masta akulascalper

resimresimresimresimresimresimresimresimresimresim

Wink
Offline
06-16-2014, 08:49 AM,
#28
Link download updated....
Sila test download..Tq
PELUANG SESUAI UNTUK TRADE TIDAK DATANG SETIAP MASA



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 27 <<>> Dilihat: 8555
Akulascalper TODAY RANGE SERIES
Akulascalper
3014
Forum Jump: