Aummm Aummm Aummm

Offline
03-20-2013, 03:25 AM,
#1
Thumbs Up 
Hazika : Bang. Sayang abang sangat2.
Hazik : Aik, tetiba pulak. Dah naik air ke apa?

Hazika : Kesitu pulak. Cubit kang!
Hazik : Hahahaha, yeye. Cerita la kat aban.

Hazika : Sebab abang pilih ayang =) Dulu masa ayang kat college abang selalu tegur mana stokin.
Hazik : Hehehehe

Hazika : Ayang pelik dulu, stokin apa kejadahnya. Sampai boleh bergaduh dibuatnya bang. Tapi lepas abang explain baru ayang paham stoking apa abang maksudkan.
Hazik : Stokin apa?

Hazika : Stokin tangan dan stokin kaki. Tq abang, sebab abang selalu buli ayang masa college ayang jadi macam ni. Abang jahat selalu buli ayang, tapi tu lah yang ayang paling ingat. Tengok la ayang sekarang, bertudung, pakai stokin tangan, stokin kaki. Ayang rasa selamat bang.
Hazik : Alah, abang tegur sebab masa tu ayang dah comel pakai tudung tapi lengan masih terbuka kaki nampak kudis. Hehe cerita lama tu sayang...

Hazika : Nanti kalau dah ada anak, ayang nak dia jadi macam ayang. Boleh bang?
Hazik : Boleh je sayang..

Hazika : Tq bang. sayang abang. Muah di pipi.
Hazik : Hmmm, cerita pasal anak terpikir pula abang. Jom saayang temankan abang masuk bilik. Abang tertumpah perfume one drop atas katil tadi.

Hazika : sejak bila rumah kita ada perfume one drop bang?
Hazik : Aummm aummm aummm ♥

Hazika : Heeeeee
tumbuktumbuktumbuk
Offline
03-20-2013, 01:53 PM,
#2
yiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
03-20-2013, 01:57 PM,
#3
cita lucah budak2 tak leh baca


scam

gelak

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 2 <<>> Dilihat: 1413
Aummm Aummm Aummm
EbookJR
70278
Forum Jump: