Ayrex-www.ayrex.com

Offline
06-17-2017, 08:15 PM,
#76
macam tu kah? saya nak claim no deposit bonus saya punya, adakah tuan boleh bantu saya step by step?
Offline
06-17-2017, 09:22 PM,
#77
peraduan binari blast pusingan ke 258 yang usai akhir pekan ini. tahniah untuk 3 besar pemenang sebagai berikut
resim
lihat ke 8 pemenang di akhir pekan dengan klik link ini
dan ikut serta dalam peraduan yang akan dimulai senin pekan depan.
daftar sekarang
Offline
06-17-2017, 09:30 PM,
#78
(06-17-2017, 08:15 PM)Usup mbatak Wrote: macam tu kah? saya nak claim no deposit bonus saya punya, adakah tuan boleh bantu saya step by step?

yups,, tuan boleh daftarkan untuk dapatkan 30usd sebagai bonus tiada deposit. semua t&c daripada bonus tiada deposit boleh tuan dapati kat link ini
jika tuan lagi punyai pertanyaan perihal penawaran penawaran terpantas daripada ayrex, sila bagi mesej kami.
Offline
06-19-2017, 11:04 PM,
#79
3 cara untuk memutuskan kapan harus masuk pasar
Pedagang yang terhormat,
Salah satu pertanyaan paling sulit bagi setiap pemula adalah memilih satu strategi trading yang akan memberi Anda keuntungan yang sesungguhnya. Meskipun ada sejumlah besar teknik perdagangan saat ini, bahkan trader berpengalaman hanya bisa menunjukkan hasil rata-rata tanpa pendekatan yang tepat.
Ada sekitar 200 ribu pedagang di Ayrex dan setiap orang harus memutuskan strategi mana yang akan dipilih. Apakah Anda ingin tahu apa yang bekerja untuk mereka? Terus baca!
Pada sebagian besar waktu, keuntungan Anda bergantung pada waktu Anda memasuki pasar, sehingga memilih yang paling sesuai sangat penting.
  • 20-25% trader kami lebih memilih berdagang dengan strategi retracement yang mendasarkan pada level Support and Resistance.
Untuk mengamankan investasi dari retracement palsu, trader memasuki pasar pada candle kedua untuk memastikannya nyata. Dalam kasus seperti itu, jangka waktu harus tidak kurang dari ½ dari waktu kadaluarsa. Selain itu, perhatian ketat harus diberikan pada tren saat ini (retracement dari garis support pada tren naik dan dari garis resistance dalam tren turun).
Strategi ini digunakan tidak hanya pada Short Term tapi juga High / Low.
  • Sekitar 20% masuk pasar hanya saat tren tiba-tiba berubah.

Pada lilin, yang datang setelah 2-4 lilin dengan warna yang berbeda, trader memasuki pasar dengan arah yang berlawanan, memilih Put jika candle bullish dan Call jika bearish. Yang terpenting disini adalah masuk ke pasar secepat mungkin, jadi kecepatan eksekusi 0,028 detik sangat berguna disini. Biasanya, itu digunakan pada Jangka Pendek.
  • 5-10% dari semua trader di Ayrex menggunakan breakout level Support and Resistance.
Untuk menghilangkan risiko jerawat palsu, trader memasuki pasar pada 2-3 candle, bila tidak ada keraguan bahwa itu adalah breakdown. Terkadang digunakan dalam ansambel dengan strategi Aksi Harga. Misalnya, setelah pelarian, banyak pedagang menunggu lilin jatuh kembali, yang diikuti oleh lilin yang bergerak ke arah yang sama. Baru setelah itu, mereka masuk pasar ke arah pelarian.
Tidak yakin yang mana yang harus dipilih? Cobalah semuanya di Demo dan putuskan mana yang terbaik untuk Anda!
resim
Offline
06-19-2017, 11:20 PM,
#80
peraduan binari blast pusingan ke 259 yang usai awal pekan ini. tahniah untuk 3 besar pemenang sebagai berikut
  • hadiah $100 ialah pumlas dari afrika selatan dengan baki sebesar $5877.20
  • hadiah $75 ialah Khalilfx dari indonesia dengan baki sebesar $5821.00
  • hadiah $50 ialah nyking dari pakistan dengan baki sebesar $5782.40
dibawah ni ialah ke8 pemenang daripada peraduan pertama minggu ini.
resim
dan ikut serta dalam peraduan yang akan dimulai senin pekan depan.
daftar sekarang
Offline
06-22-2017, 11:47 PM, (This post was last modified: 06-22-2017, 11:49 PM by mashus.)
#81
Pernahkah anda tertanya-tanya apa yang berlaku dalam 24 jam pertama krisis kewangan 2008? Bagaimanakah penipuan kapitalisme, tamak dan pelaburan menimbulkan nyawa?
"Panggilan Margin" mendapat semua jawapan.

ayrex binari opsyen terbaik
resim
Offline
06-24-2017, 10:30 PM,
#82
resim
Anda boleh menjadi sorang dewa dari peraduan ini
Sertai pedagang terbaik dengan Ayrex klik sini
Offline
06-24-2017, 10:48 PM,
#83
peraduan binari blast pusingan ke 261 yang usai akhir pekan ini. tahniah untuk 3 besar pemenang sebagai berikut
resim
lihat ke 8 pemenang di akhir pekan dengan klik link ini
dan ikut serta dalam peraduan yang akan dimulai senin pekan depan.
daftar sekarang
Offline
06-30-2017, 11:32 AM, (This post was last modified: 06-30-2017, 11:35 AM by mashus.)
#84
Rahsia pelaburan bijak

Peniaga yang dihormati,
Jika anda berfikir tentang buku yang terbaik untuk mendidik diri anda dengan cara yang tidak selesa untuk melabur, "Pelabur Pintar: Buku Definitif mengenai Nilai Pelaburan" mungkin pilihan terbaik untuk anda. Ia dianggap sebagai buku panduan pelaburan neoklasik oleh banyak ahli ekonomi dan diketahui mengandungi rahsia yang tidak berkesudahan untuk memahami keadaan pasaran.
Penulis buku terlaris ini terkenal sebagai"bapa nilai pelaburan" Benjamin Graham dilahirkan pada tahun 1894 di UK. Kerjaya perdagangannya bermula pada usia 20 di Wall Street dan termasuk hasil yang luar biasa dalam pelaburan dan pengajaran. Banyak pedagang yang berbakat telah diajar olehnya, termasuk legenda seperti Warren Buffett, yang menggambarkannya sebagai lelaki kedua paling berpengaruh dalam hidupnya selepas ayahnya.
Buku pertama yang ditulis oleh Benjamin Graham adalah "Analisis Keselamatan" diterbitkan kembali pada tahun 1934. Ia diterima dengan sangat hangat tetapi tidak seperti"Pelabur Pintar" yang akan dikeluarkan pada tahun 1949. Di dunia yang cepat berubah, ini Buku adalah percubaan pertama (dan yang sangat berjaya) untuk membezakan spekulasi dan pelaburan. Ia membaca, "Operasi pelaburan adalah satu yang, setelah analisis menyeluruh, menjanjikan keselamatan prinsipal dan pulangan yang memadai. Operasi yang tidak memenuhi syarat ini adalah spekulatif."
Berdasarkan gaya dagangan, Graham membahagi semua peniaga ke dalam 2 jenis: aktif dan pasif. Para pelabur aktif menghabiskan masa mereka untuk mencari tawaran terbaik di pasaran - minat dan minat utama mereka. Bagi yang pasif, mereka cenderung untuk membuat pelaburan mereka secara jangka panjang, sangat berhati-hati dan tanpa tergesa-gesa. Sementara itu, semua peniaga perlu memberi perhatian khusus untuk melabur ke dalam syarikat dengan margin keselamatan (perbezaan antara nilai intrinsik syarikat dan harga pasarannya).
Bagi semua peniaga yang sering tertipu dengan tindakan yang tidak dijangka Encik Market, kami mencadangkan untuk membaca buku yang menakjubkan ini dan memahami bahawa ia tidak sama sekali bergantung kepada tingkah laku tidak rasionalnya.
Yang ikhlas,
Pasukan Ayrex


resim
Offline
06-30-2017, 03:26 PM, (This post was last modified: 06-30-2017, 03:31 PM by mashus.)
#85
Pedagang yang dihormati,

Kami berharap anda sudah bersedia untuk apa yang akan datang ...
Perduaan Blast
 
Peraduan yang sedang berlaku pada hari Jumaat di 12:00 GMT!
Ia adalah masa untuk bermain!
 
Ayrex teruja untuk mengumumkan permulaan pertandingan perdagangan terbaru kami: Binary Blast!
 
* $ 3600 dalam hadiah mingguan
* 3 peluang untuk memenangi setiap minggu
* Tempoh 1 jam
 
TIADA DEPOSIT  DIPERLUKAN!
 
Binary Blast satu akaun demo pertandingan dimana 8 pedagang bertuah dengan baki terbesar pada akhir setiap pusingan 1 jam akan diberikan sehingga $ 100 dalam hadiah! Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Terma dan Syarat ini.
 
 
Jangan lepaskan peluang anda untuk menang!
sertai sekarang
Pedagang yang dihormati,
Kami berharap anda sudah bersedia untuk apa yang akan datang ...
Perduaan Blast

Peraduan yang sedang berlaku pada hari Jumaat di 12:00 GMT!
Ia adalah masa untuk bermain!

Ayrex teruja untuk mengumumkan permulaan pertandingan perdagangan terbaru kami: Binary Blast!

* $ 3600 dalam hadiah mingguan
* 3 peluang untuk memenangi setiap minggu
* Tempoh 1 jam

TIADA DEPOSIT  DIPERLUKAN!

Binary Blast satu akaun demo pertandingan dimana 8 pedagang bertuah dengan baki terbesar pada akhir setiap pusingan 1 jam akan diberikan sehingga $ 100 dalam hadiah! Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Terma dan Syarat ini.


Jangan lepaskan peluang anda untuk menang!
sertai sekarang
resim
Offline
06-30-2017, 11:08 PM,
#86
Kenali Pasukan Sokongan anda
Peniaga yang dihormati,
Berapa kerapkah anda tertanya-tanya siapa orang di hujung talian? Siapa pahlawan yang menyelamatkan anda dari ketidakpastian, kesalahpahaman dan masalah teknikal?
Setiap hari mereka menerima beratus-ratus isyarat kecemasan dan membantu anda adalah satu-satunya tujuan yang ejen kami berusaha. Kami fikir ia sebagai panggilan, bukan hanya pekerjaan dan walaupun kadang-kadang sukar, keseronokan tulen membantu anda pasti berbaloi. Oleh itu, persoalannya tetap, siapa yang berdiri di belakang lelaki yang mesra di Live Chat?
Pernahkah anda menghubungi Pasukan Sokongan kami? Jika jawapan anda adalah "100ds kali" (atau hanya "ya"), anda telah bertemu dengan Jordan, Liv, Sophie, Alice, Eva dan Samantha. Dari Isnin hingga Jumaat, dari waktu senja sehingga subuh mereka berada di sini untuk anda tanpa sebarang rehat atau hari. Apa sahaja soalan yang anda miliki, mereka mendapat jawapannya. Dengan cara ini, adakah anda tahu bahawa "Bolehkah anda memberitahu saya lebih lanjut mengenai pilihan binari?" Adalah yang paling popular yang kita dengar? Walau bagaimanapun, kami masih boleh mengejutkan anda dengan jawapannya!
Oleh itu, kita akan bermula dengan ahli pasukan yang paling berpengalaman dan seorang lelaki hanya di kalangan wanita - Jordan. Jika ada satu perkara yang Jordan suka lebih daripada kerja-kerja, muziknya. Selain menjadi peminat logam berat, dia juga seorang komposer berbakat dan kami berharap dapat mendengar muziknya di radio suatu hari nanti. Kali terakhir kita melihatnya dia bercakap tentang membeli gitar impiannya - Gibson Les Paul (apa keindahan!). Pergi Jordan!
Muzik sentiasa menjadi inspirasi untuk semua ahli pasukan kami. Anda mungkin tidak tahu tetapi ejen kami Sophie adalah pengumpul ghairah vinil yang jarang berlaku, jadi selalu ada muzik terbaik yang bermain di latar belakang. Walaupun dalam kehidupan sebenar dia diketahui penuh dengan lelucon dan sindiran, kemahiran profesionalnya selalu rapi dan sangat sopan.
Pedagang lama akan mengenali Samantha, yang telah bersama pasukan selama bertahun-tahun sekarang. Bukan sahaja Sam tahu bagaimana untuk menyelesaikan isu yang dilaporkan, tetapi bagaimana untuk mengelakkan sebarang masalah yang mungkin berkaitan dengannya. Ia seolah-olah dia hanya memahami bagaimana semua perkara berfungsi dan mungkin kerana dia seorang artis di dalam hatinya. Makhluk-makhluk tanah liat polimernya kelihatan hampir hidup, jadi kami dengan bangga boleh mengatakan bahawa kita dapat melihat unicorns dan duyung sebenar di pejabat secara teratur!
Liv adalah salah satu ahli terbaik pasukan kami dan sukar untuk menangkapnya tanpa buku. Kesemua kegemarannya adalah "Harry Potter", yang bertukar menjadi 20 tahun beberapa hari lalu. Seluruh pasukan menikmati mendengar tentang masa Liv di Perancis, di mana dia belajar Ekonomi dan menikmati gaya hidup tempatan. Apa yang dia tidak sukakan adalah penilaian yang buruk, tetapi mujurlah, dia tidak pernah mendapatnya.
Semua ejen kami cuba membantu anda yang terbaik dan secepat mungkin dan kadang-kadang kelihatan seperti maraton Olimpik. Dalam hal itu, Alice akan selalu mendapat emas, kerana mungkin tidak ada orang lain di pejabat yang menghiasi sukan seperti yang dia lakukan. Tidak hairanlah pelanggan kami sentiasa kagum betapa pantasnya masalah mereka diperbaiki. Sedia, stabil, pergi, Alice!
Ahli termuda pasukan kami ialah Eva, tetapi dia sudah berjaya mendapat banyak peminat di kalangan kami. Tidak hairanlah di sini, tidak selalunya anda boleh mengenali seorang gadis yang berani itu, yang menghabiskan masa di atas kereta dan hanyut. Tak perlu dikatakan, dengan Eva anda akan sentiasa mendapat jawapan anda dengan serta-merta.
Tidak kira jenis pertanyaan yang anda ada atau berapa lewatnya, anda boleh meminta bantuan kami melalui Live Chat, support@ayrex.com atau +44 20 3322 7337!
resim
Offline
06-30-2017, 11:12 PM, (This post was last modified: 07-05-2017, 08:20 AM by mashus.)
#87
peraduan binari blast pusingan ke 264 yang usai akhir pekan ini. tahniah untuk 3 besar pemenang sebagai berikut
resim
lihat ke 8 pemenang di akhir pekan dengan klik link ini
dan ikut serta dalam peraduan yang akan dimulai senin pekan depan.
daftar sekarang
Offline
07-04-2017, 11:51 PM,
#88
Itu perasaan ketika ... apa? Beritahu kami apa yang anda rasa apabila anda berdagang opsyen binari pada Ayrex!
Tidak pasti mengenai jawapannya? Dapatkannya di Platform Demo percuma kami:
di tautan ini

resim
Offline
07-05-2017, 08:11 AM,
#89
Cerita kejayaan gila dan strategi perdagangan yang menarik ...
Pilih model peranan dagangan anda dalam kuiz kami "Apakah Jenis Pedagang Adakah Anda ?!" Pada https://www.proprofs.com/quiz-school/story.php?title=mtkzntcynqjv05&utm_source=fb&utm_medium=smm&utm_campaign=test Berkongsi hasil anda dalam komen!

resim
Offline
07-08-2017, 01:17 AM,
#90
trading opsyen itu trading forex dengan jangka waktu yg lebih singkat. jadi untuk orang yang suka je dengan spekulasi tinggi, saya pikir forex sudah lebih dari cukup disebut sebagai bisnes tinggi resiko, namun ternyata opsyen ni lebih besar lagi kah tuan? sila jelaskan yg terbaik.


salam dari trader npbfx
-Layanan Investasi RoboX dan trading ikut ZuluTrade
-bonus tiada deposit $20
-Tradable welcome-bonus sehingga 50%

-NPBFX/Nefteprombank FOREX |broker sejak 1996



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 175 <<>> Dilihat: 6761
Ayrex-www.ayrex.com
ayrexid
105961
Forum Jump: