BERITA GEMPAK SEBENTAR LAGI

Offline
10-12-2012, 05:13 PM,
#1

resim
NANTI KAN BERITA GEMPAK DI WG


NANTI KAN BERITA GEMPAK DI WG


NANTI KAN BERITA GEMPAK DI WG


Possibly Related Threads...
Jom 'LIKE' , http://wangolds.com/index.php , lagi ramai lagi meriah, lagi best!
Offline
10-12-2012, 05:16 PM,
#2
apa yg gempak tu......???
" Ilaahii anta maqshuudii waridhooka mathluubi a'thinii mahabbataka wama'rifataka" -

Ya Allah Ya Tuhanku,hanya Engkaulah tujuanku dan keredhoanMu yg aku cari.Berikanlah kepadaku kecintaan dan ma'rifat kepadaMu
Offline
10-12-2012, 05:21 PM,
#3
aik aik aik aik aik aik aik aik gelak

apo ni scam scam scam scam scam scam scam



gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
10-12-2012, 07:03 PM,
#4
kalau tak gempakkk ...siapp haa!!!... i kerja kan kak gesya ngeeee.... gelak
Offline
10-12-2012, 08:31 PM,
#5
(10-12-2012, 07:03 PM)Pu3LilinFx Wrote: kalau tak gempakkk ...siapp haa!!!... i kerja kan kak gesya ngeeee.... gelak



uiks sabaq laaa gelak gelak gelak



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 4 <<>> Dilihat: 1146
BERITA GEMPAK SEBENTAR LAGI
Geesya
59187
Forum Jump: