Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bahagian Paling Sensitif Wanita



[Image: 62470_128960287155117_100001234404223_19...4167_n.jpg]

Tangan
Tangan wanita merupakan antara bahagian sensitif mereka. Contoh bile seorang lelaki memegang tangannya, memang cairlah haha. Ataupun dikala kesedihan..... emak atau kawan memegang tangan sambil menenangkan confirm akan lega hati die =)


Telinga
Errrrrrmmm part ni selalunye untuk mase2 romatic jerrrr..... dicium, disentuh atau dihembus nafas kat part memang dorang mudah teransang =P


Pinggang
Sambil tangan seorang lelaki memegang pinggang seorang wanita sambil memeluk dengan penuh kasih sayang.... pasti rase bahagia wanita itu. (ini untuk laki bini sahaje!)


Kaki dan Tapak Kaki
Cube geletek kawasan ni.... memang sensitif kan? hahaha memanglah tapi kalau diusap-usap oleh si suami mesti romanticccc opppps!


Leher dan bahu
Tempat ni memang sangat2 sensitif.... kaum wanita cepat terangsang jika pasangan mereka menyentuh bahagian ini. Bahu merupakan tempat yang selalu ditepuk dikala seseorang memberi semangat ataupun menenangkan mereka.


Paha
Macam mane nak cakap ek..... tempat ni kawasan yang selalunya tertutup walaupun di rumah kan..... kire sensitif lah huhu.....


Buah Dada
Kawasan larangan! Jangan dikacau kalau belum ade lesen =P


Bahagian Sulit
No komen. Anda sudah mengerti .....


Hati dan Perasaan
Bahagian paling sensitif dan terpenting! Rata-rata wanita mudah tersentuh jiwanya.
Jagalah hati mereka......



:heart::heart:

Possibly Related Threads...
16 Gambar Pejuang Wanita Kurdish
Teknik Naik Komuter Paling Dibenci Semua Penumpang "sila Jangan Tiru"
Mesej Penipuan Paling Kurang Ajar Setakat Ni.
Apa Yang Perlu Wanita Lakukan Apabila Berhadapan Satu Situasi.
Wanita Disyaki Pencuri Di Bank Islam Jerteh, Terengganu.
Suspek Telah Terlibat Dengan Beberapa Kes Pecah Masuk Rumah Dan Cabul Wanita Dengan M
Siapa Wanita Solat Bertelekung Atas Jejambat Terjawap Sudah
Kecurian Pakaian Dalam Wanita Berleluasa Di Sri Petaling.
Infografik Lautan Paling Dalam Challenger Deep
Wasiat : Infografik 10 Jenis Yang Paling Menarik
dah kasi thankssssssssss.....semua suka....................
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
makin ke bawah makin suka..
emm sape y dh kawen je ni.y bujang tow, dok tepi
(03-09-2011, 12:24 AM)jud1926 Wrote: emm sape y dh kawen je ni.y bujang tow, dok tepi

;ninja;;ninja;;ninja;
ooo sensitif ya ..
abg angle suka bermain dgn kata2 dulu kemudian baru la sentuhan hihihikBlushTongue
hmmm2....bes bce neh....hehehe
gulp... kalau bini aku baca ni mau letih aku kene geletek kaki dia....


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
replies: 8 and views: 4333





Online Users
There are currently 93 online users.
» 0 Member(s) | 93 Guest(s)

Recommended Broker FX



Latest Threads
Firewoodfx - Best New STP...
Forum:
Last Post: ArianTechTrade
Yesterday
» Replies: 23
» Views: 275
Sensaoil Original L Penge...
Forum:
Last Post: untuklelakidotnet
Yesterday
» Replies: 0
» Views: 56
Fbs Auto Cup
Forum:
Last Post: peterpanfx
Yesterday
» Replies: 75
» Views: 849
Fbs Bonus Deposit 100%
Forum:
Last Post: peterpanfx
Yesterday
» Replies: 66
» Views: 864
Unichange.me - e-currency...
Forum:
Last Post: unichangeme
Yesterday
» Replies: 87
» Views: 3258
Orang Kelantan Diminta Bo...
Forum:
Last Post: sukawg
Yesterday
» Replies: 0
» Views: 103
1 Mayat Kru Kapal Korek T...
Forum:
Last Post: sukawg
Yesterday
» Replies: 0
» Views: 41
6 Anggota Tentera Cedera ...
Forum:
Last Post: sukawg
Yesterday
» Replies: 0
» Views: 130
Instaforex Daily Analysis
Forum:
Last Post: abruzzi
Yesterday
» Replies: 743
» Views: 1494
Pinjaman Peribadi Koperas...
Forum:
Last Post: moneygrows
Yesterday
» Replies: 3
» Views: 77