Nick:  
Pass:    
RegisterHelpMember ListView New PostsView Today's Posts


Bahagian Paling Sensitif Wanita



03-09-2011, 12:12 AM
Post: #1
Bahagian Paling Sensitif Wanita >> wangolds.com
[Image: 62470_128960287155117_100001234404223_19...4167_n.jpg]


Tangan
Tangan wanita merupakan antara bahagian sensitif mereka. Contoh bile seorang lelaki memegang tangannya, memang cairlah haha. Ataupun dikala kesedihan..... emak atau kawan memegang tangan sambil menenangkan confirm akan lega hati die =)


Telinga
Errrrrrmmm part ni selalunye untuk mase2 romatic jerrrr..... dicium, disentuh atau dihembus nafas kat part memang dorang mudah teransang =P


Pinggang
Sambil tangan seorang lelaki memegang pinggang seorang wanita sambil memeluk dengan penuh kasih sayang.... pasti rase bahagia wanita itu. (ini untuk laki bini sahaje!)


Kaki dan Tapak Kaki
Cube geletek kawasan ni.... memang sensitif kan? hahaha memanglah tapi kalau diusap-usap oleh si suami mesti romanticccc opppps!


Leher dan bahu
Tempat ni memang sangat2 sensitif.... kaum wanita cepat terangsang jika pasangan mereka menyentuh bahagian ini. Bahu merupakan tempat yang selalu ditepuk dikala seseorang memberi semangat ataupun menenangkan mereka.


Paha
Macam mane nak cakap ek..... tempat ni kawasan yang selalunya tertutup walaupun di rumah kan..... kire sensitif lah huhu.....


Buah Dada
Kawasan larangan! Jangan dikacau kalau belum ade lesen =P


Bahagian Sulit
No komen. Anda sudah mengerti .....


Hati dan Perasaan
Bahagian paling sensitif dan terpenting! Rata-rata wanita mudah tersentuh jiwanya.
Jagalah hati mereka......



:heart::heart:

Possibly Related Threads...
Infografik Lautan Paling Dalam Challenger Deep
Wasiat : Infografik 10 Jenis Yang Paling Menarik
Otak Orang Melayu Paling Mahal.??
Banjir Europe paling teruk sedekat (40 Gambar)
10 Nama tempat Paling Lawak
Serius - Realiti Tentang Wanita Bertudung Sekarang
Tip Menghindar Masalah Kelemumur Wanita Bertudung
Info - 9 Kematian Paling Bodoh
Kisah Bersiri Sempena Hari Wanita
Ciri-ciri Wanita Sejuk Mata Memandang

RIAK = BINASA SEGALA KEBAIKAN-
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-09-2011, 12:14 AM
Post: #2
RE: Bahagian Paling Sensitif Wanita >> wangolds.com
dah kasi thankssssssssss.....semua suka....................

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Online
Visit this user's websiteFind all posts by this user
Quote this message in a reply
03-09-2011, 12:18 AM
Post: #3
RE: Bahagian Paling Sensitif Wanita >> wangolds.com
makin ke bawah makin suka..
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-09-2011, 12:24 AM
Post: #4
RE: Bahagian Paling Sensitif Wanita >> wangolds.com
emm sape y dh kawen je ni.y bujang tow, dok tepi
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-09-2011, 12:33 AM
Post: #5
RE: Bahagian Paling Sensitif Wanita >> wangolds.com
(03-09-2011 12:24 AM)jud1926 Wrote:  emm sape y dh kawen je ni.y bujang tow, dok tepi

;ninja;;ninja;;ninja;
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-09-2011, 05:35 AM
Post: #6
RE: Bahagian Paling Sensitif Wanita >> wangolds.com
ooo sensitif ya ..
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-09-2011, 10:49 AM
Post: #7
RE: Bahagian Paling Sensitif Wanita >> wangolds.com
abg angle suka bermain dgn kata2 dulu kemudian baru la sentuhan hihihikBlushTongue
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

[-]
Facebook Comments 



Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
replies: 8 and views: 3766
Bahagian Paling Sensitif Wanita
Geesya
1970








Powered By MyBB, © 2002-2014 MyBB Group. RSS Syndication
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on wangolds.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of wangolds.com or it's owner. wangolds does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE

Online Users
There are currently 160 online users.
» 3 Member(s) | 157 Guest(s)
Azwan Albatenius, Reez Ramsey, sukawg

GREATEST BROKER FX 2014