Broker fx ape yang korang suke atau pakai..

Offline
02-09-2012, 09:55 AM,
#1
Heart 
Salam 1 Malaysia.

Broker oh broker .. setiap trader pasti ada broker idaman or yang korang suker.. broker ini ada mcm2 insta, ikofx, umofx ,lite forex,fxprimus, dukascopy .. cth

syah pakai insta akaun ciput aje..
dulu first time pakai iko akaun KO..
sbb pakai insta hurmm myb ramai pakai n nk WD senang.

tp ramai kate fxprimus besh.. xtau la xpnh pakai tgk owg aje cry

dan ada x dalam nie pakai dukascopy.. paid

Possibly Related Threads...
Pair ape yang korang minat..
Commexfx- Pemilihan Broker
Petikan Dari Laman Seorang Yang Berpengalaman Dalam Dunia Forex
[Artikel mstar paper]Online Forex Untung atau terpedaya??
Panas Bappebti Block 10 Broker Forex Di Indonesia
Copytrade Forex Apa Yang Anda Perlu Tahu
Kehidupan George Soros Dan Kekayaannya Dan Perkara Yang Anda Perlu Tahu
Senarai 40 Broker Popular Di Malaysia + Masa Gmt Open Time october2015
Kontes Trading Buat Yang Punya Ea Di Commexfx
Ayat penyedap Hati time korang -ve floating...!!!!
Offline
02-09-2012, 10:09 AM,
#2
Den mula pakai broker fxbuka..pastu mc..
Terus den tukar pakai insta..Big Grin

Offline
02-09-2012, 10:17 AM,
#3
iko ja bang walaupun byk songeh..
Offline
02-09-2012, 01:29 PM,
#4
byk kebun gak aku noreh...kebun pajak saja, bukan kebun sendiri....tp semua lebih kurang sama saja...janji jadi sekerap, leh jual.....TongueTongueTongue
Offline
02-09-2012, 07:37 PM,
#5
ehehehehe so complicated kalau cita dalam ni

kalau jumpa face to face baru aku cita A to Z

kalau rajin baca semua thread dalam cg..all in semua masalah ada try..kalau org lain kena kita jangan kena

satu simple pesanan :-

please affiliate with someone who u will know that person that famose in your broker or someone pangkat tinggi

why?? u will know how dare these broker will go to u Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
02-09-2012, 07:45 PM,
#6
yang penting boleh w/d + depo ngan mudah.. tak ada manyak songgeh
Offline
02-09-2012, 08:19 PM,
#7
(02-09-2012, 07:45 PM)Mustopa _a Wrote: yang penting boleh w/d + depo ngan mudah.. tak ada manyak songgeh

pastikan Ib tu leh pusing duit gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
02-09-2012, 10:13 PM,
#8
kalau IB xleh pusing duit camne??
Offline
02-09-2012, 10:25 PM,
#9
(02-09-2012, 10:13 PM)syah_zakri Wrote: kalau IB xleh pusing duit camne??

sama macam broker tak leh pusing duit gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
08-03-2012, 04:51 PM, (This post was last modified: 08-03-2012, 04:55 PM by InstaForex Kuala Lumpur.)
#10
Semestinya InstaForex!! Smile
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
03-03-2015, 01:39 PM,
#11
Kalau saya sekarang menggunakan octafx karena saya merasakan manfaat yang sangat besar yang saya peroleh di broker ini. sekarang ini saya bisa mendapatkan floating spread minimal 0.2 pip tanpa komisi yang saya rasa sangatlah kecil dibandingkan dengan yang lain
Offline
04-20-2015, 11:47 AM, (This post was last modified: 04-20-2015, 11:48 AM by chopetonk.)
#12
saya sendiri sekarang mencoba untuk memaksimalkan bonus deposit yang tradeable atau menahan margin dengan besaran 50%,70% sampai dengan 100% di CommexFx
Offline
04-27-2015, 04:45 PM,
#13
(04-20-2015, 11:47 AM)chopetonk Wrote: saya sendiri sekarang mencoba untuk memaksimalkan bonus deposit yang tradeable atau menahan margin dengan besaran 50%,70% sampai dengan 100% di CommexFx

bonus deposit yang kita peroleh dari broker memang sangat menguntungkan bagi keberlangsungan trading yang kita jalankan. saat ini saya melakukan trading menggunakan akun classic di JustForex. dengan memanfaatkan deposit dalam jumlah kecil saya berupaya untuk mengelola dana secara lebih baik agar bisa meraih profit seperti yang saya harapkan.
Offline
06-16-2015, 11:32 AM,
#14
(04-27-2015, 04:45 PM)tangsurfx Wrote: bonus deposit yang kita peroleh dari broker memang sangat menguntungkan bagi keberlangsungan trading yang kita jalankan. saat ini saya melakukan trading menggunakan akun classic di JustForex. dengan memanfaatkan deposit dalam jumlah kecil saya berupaya untuk mengelola dana secara lebih baik agar bisa meraih profit seperti yang saya harapkan.

Memang setiap mbonus yang kita peroleh sangat menguntungkan jika kita bisa mengeloal akun dengan baik dan sayapun sekarang sedang mencoba untuk bisa melakukan trading dengan alur yang lebih baik di octafx dalam mengelola dana akun saya dengan berusaha disiplin dan untungnya broker ini memberikan saya kondisi trading yang seperti yang saya harapkan
Offline
07-06-2015, 11:32 PM,
#15
Saya lebih trade di broker yang berikan deposit bonus yang support margin dan floating dan juga yang menyediakan deposit yang rendah. Seperti sekarang saya trade di FirewoodFx yang menyediakan promosi 20% deposit bonus dengan deposit minima $100. Dengan bonus Ini dapat membantu saya dalam memulakan trading dan meningkatkan equity saya.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 17 <<>> Dilihat: 3516
Broker fx ape yang korang suke atau pakai..
syah_zakri
16997
Forum Jump: