Buah Cempedak Di Luar Pagar

Offline
11-11-2010, 10:26 PM,
#1
Wink 
Salam warga WG. sy bdk baru kat sini. hrp2 dpt layanan dr sume n otai2 sekalian utk memorex.. sume sy x kenal lg kecuali my sifu Geesya.. muhehehe..
Offline
11-11-2010, 10:32 PM,
#2
Salam Pak Mat Theme Pay...Selamat datang ke WG...
salam kenal...selamat berporem pakmat
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
Offline
11-11-2010, 10:47 PM,
#3
welcome to WG........
epi posting here........
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
11-11-2010, 10:54 PM,
#4
nickname terpanjang dalam forum ni

nak kena kasi hadiah kot............wakakkakakkaka
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-11-2010, 11:49 PM,
#5
(11-11-2010, 10:54 PM)astrowan Wrote: nickname terpanjang dalam forum ni

nak kena kasi hadiah kot............wakakkakakkaka

orite gak tu. kire mcm anugerah la kan?? hehe tp kene tanye otai2 lain dlu.. kang x psl2 tros kene bann kerna dikatakan melampaui batas.. esp my sifu geesya.. sonyap jo dio mlm ni.. nk ajk chat pon takot
Offline
11-12-2010, 12:08 AM,
#6
(11-11-2010, 11:49 PM)pak mat theme pay Wrote: orite gak tu. kire mcm anugerah la kan?? hehe tp kene tanye otai2 lain dlu.. kang x psl2 tros kene bann kerna dikatakan melampaui batas.. esp my sifu geesya.. sonyap jo dio mlm ni.. nk ajk chat pon takot

malam jumaat slalu senyap jee cik geesya..
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
Offline
11-12-2010, 12:14 AM,
#7
(11-12-2010, 12:08 AM)Doul Wrote: malam jumaat slalu senyap jee cik geesya..

bila dia kawen.........
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-12-2010, 12:17 AM,
#8
(11-12-2010, 12:14 AM)astrowan Wrote: bila dia kawen.........

die special kes wan. perbanyakkan amal ibadat.. mlm jumaat yg bz bg org blm kawen
Offline
11-12-2010, 12:21 AM,
#9
(11-12-2010, 12:17 AM)pak mat theme pay Wrote: die special kes wan. perbanyakkan amal ibadat.. mlm jumaat yg bz bg org blm kawen

betoi tu....hehe
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
Offline
11-12-2010, 12:24 AM,
#10
(11-12-2010, 12:17 AM)pak mat theme pay Wrote: die special kes wan. perbanyakkan amal ibadat.. mlm jumaat yg bz bg org blm kawen

bertuah sapa kawen ngan dia....

pak mat theme pay ni asal mana forum....dah lama ka kenai geesya???
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-12-2010, 12:34 AM,
#11
(11-12-2010, 12:24 AM)astrowan Wrote: bertuah sapa kawen ngan dia....

pak mat theme pay ni asal mana forum....dah lama ka kenai geesya???

mmg bertuah sgt2. dhla comey lotey.. duit berkepuk.. gheja kat mahkamah (sng setel klu ade kes or setelkan beli umah. muhehehe).. kenai start dr forum jacksenwebs.. pahtu die heret mai pi CG.. la ni die pi bantai paksa soh masuk sini plak.. muhehehe. jgn mrh ye sifu..Confusedamb; .. lama tu x lama mana.. klu kire start baby baru lahir tu dah buleh jalan la..
Offline
11-12-2010, 12:35 AM,
#12
(11-12-2010, 12:34 AM)pak mat theme pay Wrote: mmg bertuah sgt2. dhla comey lotey.. duit berkepuk.. gheja kat mahkamah (sng setel klu ade kes or setelkan beli umah. muhehehe).. kenai start dr forum jacksenwebs.. pahtu die heret mai pi CG.. la ni die pi bantai paksa soh masuk sini plak.. muhehehe. jgn mrh ye sifu..Confusedamb; .. lama tu x lama mana.. klu kire start baby baru lahir tu dah buleh jalan la..

camno ko tau comey..pernah jumpa ka?????
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-12-2010, 12:48 AM,
#13
(11-12-2010, 12:35 AM)astrowan Wrote: camno ko tau comey..pernah jumpa ka?????

jmpo dlm maya jor.. muhehe. adola jumpo dlm profile somewhere dio. den pn ado fb dio. slalu chit chat gak.. klu xdo maso kmi sms jo.. bkn nk bg korg jeles.Big Grin tp den nk ckp jujur sejauh mno ktrg knl
Offline
11-12-2010, 12:50 AM,
#14
(11-12-2010, 12:48 AM)pak mat theme pay Wrote: jmpo dlm maya jor.. muhehe. adola jumpo dlm profile somewhere dio. den pn ado fb dio. slalu chit chat gak.. klu xdo maso kmi sms jo.. bkn nk bg korg jeles.Big Grin tp den nk ckp jujur sejauh mno ktrg knl

ayat yang di bold kan tu membuktikan tak ada face to face kan

gelakgelakgelakgelak

paidpaidpaidpaid
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-12-2010, 12:50 AM,
#15
(11-12-2010, 12:48 AM)pak mat theme pay Wrote: jmpo dlm maya jor.. muhehe. adola jumpo dlm profile somewhere dio. den pn ado fb dio. slalu chit chat gak.. klu xdo maso kmi sms jo.. bkn nk bg korg jeles.Big Grin tp den nk ckp jujur sejauh mno ktrg knl

lupo plak nk bgtau.. den dh nk msuk anak keduo taw.. jgn jeles2



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 31 <<>> Dilihat: 5837
Buah Cempedak Di Luar Pagar
pak mat theme pay
816
Forum Jump: