Buah Cempedak Di Luar Pagar

Offline
11-12-2010, 12:52 AM,
#16
(11-12-2010, 12:50 AM)pak mat theme pay Wrote: lupo plak nk bgtau.. den dh nk msuk anak keduo taw.. jgn jeles2

alhamdulillah.........rezeki allah taala.........bagus la..........

bininya satu ka pak??????????
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-12-2010, 12:53 AM,
#17
(11-12-2010, 12:50 AM)pak mat theme pay Wrote: lupo plak nk bgtau.. den dh nk msuk anak keduo taw.. jgn jeles2

tahniah2 pakmat theme pay...
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
Offline
11-12-2010, 12:58 AM,
#18
(11-12-2010, 12:52 AM)astrowan Wrote: alhamdulillah.........rezeki allah taala.........bagus la..........

bininya satu ka pak??????????

satu udah cukup.. yg satu ni adalah yg terpilih dn terbaik utk di dunia dan akhirat
Offline
11-12-2010, 01:00 AM,
#19
(11-12-2010, 12:58 AM)pak mat theme pay Wrote: satu udah cukup.. yg satu ni adalah yg terpilih dn terbaik utk di dunia dan akhirat

amin..............
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-12-2010, 02:43 AM,
#20
(11-11-2010, 10:26 PM)pak mat theme pay Wrote: Salam warga WG. sy bdk baru kat sini. hrp2 dpt layanan dr sume n otai2 sekalian utk memorex.. sume sy x kenal lg kecuali my sifu Geesya.. muhehehe..


w.salam empunya diri...selamat datang ke WG.hepi posting.
wah nama geesya disebut2.....terima kasih kesudian bertamu disini.SmileSmileSmile
Offline
11-12-2010, 02:46 AM,
#21
Cik Geesya baru muncul..
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
Offline
11-12-2010, 01:20 PM,
#22
geesya ni masih konpius anak murid geesya yg mana satu ni..Confusedhut:
maklum lah anak murid 1 malaysia dari sarawak sampai perlisTongueTongueTongue
Offline
11-12-2010, 03:58 PM,
#23
(11-12-2010, 01:20 PM)GEESYA Wrote: geesya ni masih konpius anak murid geesya yg mana satu ni..Confusedhut:
maklum lah anak murid 1 malaysia dari sarawak sampai perlisTongueTongueTongue

crycrycrycrycry zaini upm lol
Offline
11-12-2010, 04:03 PM,
#24
biasa la tu.....kena gtau nama baru org kenai ekekekekeke
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-12-2010, 04:06 PM,
#25
(11-12-2010, 03:58 PM)pak mat theme pay Wrote: crycrycrycrycry zaini upm lol

gelakgelakgelak cakap lah awai awai mana cek tauTongueTongueTongue
Offline
11-12-2010, 04:28 PM, (This post was last modified: 11-12-2010, 04:29 PM by pak mat theme pay.)
#26
(11-12-2010, 04:06 PM)GEESYA Wrote: gelakgelakgelak cakap lah awai awai mana cek tauTongueTongueTongue

da bgtau rsenye mse chat mlm kelmarin.. then dh mesej mlm nk create akaun tu.. pastu siap call lg nk sahkan pendaftran. this weekend kte nk jmpe utk signature borg... Big GrinBig GrinBig Grin ade spe2 jeles x ni?? muhehehe
[quote='astrowan' pid='10602' dateline='1289549023']
biasa la tu.....kena gtau nama baru org kenai ekekekekeke
[/quote

ok.. ok.. maafkan kami penunggu gua.. maafkan kami penunggu gua..
Offline
11-12-2010, 04:36 PM,
#27
ehehhehee.........ramai btoi org dok berkenan kat sya...sapa la nanti leh kawen ngan dia ekekekkkekekek
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-12-2010, 04:44 PM,
#28
(11-12-2010, 04:03 PM)astrowan Wrote: biasa la tu.....kena gtau nama baru org kenai ekekekekeke

ok.. ok.. maafkan kami penunggu gua.. maafkan kami penunggu gua..
Offline
11-12-2010, 04:55 PM,
#29
(11-12-2010, 04:44 PM)pak mat theme pay Wrote: ok.. ok.. maafkan kami penunggu gua.. maafkan kami penunggu gua..

saya bukan penunggu gua...saya manusia biasa ja kat sini....dok merapu merapan
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-12-2010, 07:42 PM,
#30
(11-12-2010, 04:55 PM)astrowan Wrote: saya bukan penunggu gua...saya manusia biasa ja kat sini....dok merapu merapan

ops sori



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 31 <<>> Dilihat: 5833
Buah Cempedak Di Luar Pagar
pak mat theme pay
816
Forum Jump: