Budak Baru Login

Offline
05-17-2013, 03:46 AM,
#1
Offline
05-17-2013, 03:46 AM,
#2
Hi Azwan Albatenius,

Selamat Datang Ke Wangolds - Underground Forex Traders Begin Here

Sila lah baca semua tutorial di sini http://wangolds.com/Forum-Tutorial-Forum

Jika tak paham boleh buka apa2 thread dan seterusnya kekalkan anda disini dan beramah mesralah sesama user disini

Kami semua warga wangolds.com menerima anda sebaiknya

selamat datang Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin



Ikhlas daripada saya,
minahX
Offline
05-17-2013, 04:05 AM,
#3
macam ku pernah kenal tapi d mana yaaaaaaaaa


gelakym
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
12-16-2013, 11:40 PM,
#4
budak baru gak nii .... heheheh Big Grin
Offline
12-16-2013, 11:54 PM,
#5
uiks

ingat WG kena hack dngn ID baru


gelak gelak terkejut .......
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-17-2013, 08:25 AM,
#6
jiwa kacau gelak gelak
Away
12-17-2013, 12:17 PM,
#7
wan ..kalau nk bann diri sendiri tak boleh ya.. den igt bolehh .. gelakym



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 6 <<>> Dilihat: 1254
Budak Baru Login
Azwan Albatenius
71936
Forum Jump: