Buka Thread Dapat 25point

Online
01-18-2013, 05:34 PM, (This post was last modified: 01-18-2013, 06:48 PM by astrowan.)
#1
buka thread dapat 25point
berkuatkuasa dari tarikh anda baca ini.. thread lama tak leh k...
buka thread atau OPEN THREAD .. ( bukan reply thread atau komen di bawah tu )

syarat :-

1)tread dalam bahasa melayu sahaja....bahasa english,sanskrit,cina,bahasa jawa..bahasa sendiri tidak dikira
2)wajib ada reply dari 3 orang yang berlainan nickname dalam thread tersebut
3)wajib minimum ada sekeping gambar..tak kisah gambar apa sahaja asalkan ada kena mengena dengan tajuk



satu thread 25point sahaja . masa nak claim nanti cara2 dia :-

1) minimum dah cukup syarat 4 minimum thread
2) paste semua link disini..minimum 4 thread kalau lebih tak apa
3) kasi link fb sekali..kalau lebih elok fb tu letak sbg signature .. kalau tak ada link fb tak leh nak add point :C


REPLY DALAM THREAD NI MASA NAK CLAIM NANTI Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin


version 1.0 last update 5.33petang 18 januari
version 1.1 last update 6.48petang 18 januari




Possibly Related Threads...
Komen Guna Facebook Dapat 120 Point
thread ni hilang tanda dah ok
cara posting thread dan shoubox guna perkataan color warna warni best mai cuba
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-18-2013, 05:45 PM,
#2
gambaq penuh ka gambaq ukuran pasport tt gelak gelak
Online
01-18-2013, 05:50 PM,
#3
(01-18-2013, 05:45 PM)Geesya Wrote: gambaq penuh ka gambaq ukuran pasport tt gelak gelak

gambaq jiran sebelah pon tak apa .... asalkan gambaq gelak gelak gelak

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-18-2013, 06:24 PM,
#4
semua jenis thread dikira ke boss..? Tongue
Online
01-18-2013, 06:26 PM,
#5
(01-18-2013, 06:24 PM)matsarol Wrote: semua jenis thread dikira ke boss..? Tongue

YUP

WinkWinkWink
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-18-2013, 06:38 PM,
#6
(01-18-2013, 06:26 PM)astrowan Wrote:
(01-18-2013, 06:24 PM)matsarol Wrote: semua jenis thread dikira ke boss..? Tongue

YUP

WinkWinkWink



boleh layan bahasa ku laaaa gelak gelak
Online
01-18-2013, 06:46 PM,
#7
(01-18-2013, 06:38 PM)Geesya Wrote:
(01-18-2013, 06:26 PM)astrowan Wrote: YUP

WinkWinkWink



boleh layan bahasa ku laaaa gelak gelak

adoiii silap pemahaman ni

buka thread selepas tarikh ini bukan yg lama

kena paham buka thread dan reply thread - 2 benda yg berbeza

org puteh panggil OPEN THREAD dan REPLY THREAD

reply thread term and condition dia lain sbb reply benda berlainan Big GrinBig GrinBig Grin

harap paham ... sat update di atas ada kekurangan Big GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
01-18-2013, 08:26 PM,
#8
thread yg lama2 tu wak nk reopen ..ada banyak tu haa... copypaste je sonang gelak
Online
01-18-2013, 08:29 PM,
#9
(01-18-2013, 08:26 PM)wakmeds Wrote: thread yg lama2 tu wak nk reopen ..ada banyak tu haa... copypaste je sonang gelak

tindakan delete tanpa amaran akan dilakukan




gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-18-2013, 08:49 PM,
#10
(01-18-2013, 08:29 PM)astrowan Wrote:
(01-18-2013, 08:26 PM)wakmeds Wrote: thread yg lama2 tu wak nk reopen ..ada banyak tu haa... copypaste je sonang gelak

tindakan delete tanpa amaran akan dilakukan




gelak gelak

dah macam umah sebelah gelak gelak

apa pun x bolehtak pahamtak pahamtak paham
Online
01-25-2013, 12:16 PM, (This post was last modified: 01-25-2013, 12:17 PM by astrowan.)
#11
upppppppppppppppppp

mana @[Ebook] ni gelakym
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-25-2013, 12:22 PM,
#12
(01-25-2013, 12:16 PM)astrowan Wrote: upppppppppppppppppp

mana @[Ebook] ni gelakym

tk fhm,,,mksdnya???
xgbnfvb x
Online
01-25-2013, 12:29 PM,
#13
(01-25-2013, 12:22 PM)Ebook Wrote:
(01-25-2013, 12:16 PM)astrowan Wrote: upppppppppppppppppp

mana @[Ebook] ni gelakym

tk fhm,,,mksdnya???

ini kelebihan untuk klik and share ironfx nak dapatkan point lebih

bukan setakat klik and share sahaja dapat malah buka thread pon ada point tambahan..itu kelebihan dia

baca 1st post cara2 nak redeem dan syarat2 nak dapat point

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin


selamat mencuba..kalau tak paham tanya

Big Grin

respekrespekrespek
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-25-2013, 05:44 PM,
#14
Insyaallah...Smile
xgbnfvb x



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 13 <<>> Dilihat: 2320
Buka Thread Dapat 25point
astrowan
66122
Forum Jump: