Cara Daftar Akaun Octafx Step By Step Bergambar

Offline
02-26-2013, 02:13 AM,
#1
Mula2 klik link affiliate kawan anda atau link mana2 yg berkenaan.. octafx.com atau mana2 link Big Grin

kalau tak jumpa macam gambar di bawah ni klik atas sekali ada perkataan register :-


resim

jugak sama mana2 yg berkenaan jugak...referrer code isi atau tinggalkan kosong pon tak apa... itu cuma iklan sahaja (kalau isi lagi bagus gelak gelak )

resim

kalau klik pada tick "i would like take part contest king of road real contest" dia akan keluar mintak nickname

kalau tak tick dia takkan keluar...


resim

selepas klik button open account dia akan keluar macam bawah ni mintak verify di email pulak....


resim

bukak email anda akan terpapar macam ni .... baca dan klik link tersebut...

resim
lepas klik link tu akan tertulis macam bawah ni...

TAHNIAH SUDAH SIAP Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin


resim



Possibly Related Threads...
[octafx] Informasi Dan Review
Juara Octafx Pusingan 37 Diumumkan!
Terkini Deposite Dan Withdraw Bank Utama Malaysia Telah Disediakan Oleh Octafx
OCTAFX - OctaFX.com
Spread Terendah Hanya Di Broker Octafx
Octafx.com : Vps Secara Percuma ! Serendah Usd300 Sahaja
Pemenang Pertandingan Demo Mingguan Ctrader Octafx Pusingan 6 Dianugerahkan!
Octafx Komisyen Ib Program Semakin Menarik
Octafx Economic Calendar 2015 Update Weekly
Octafx Scam
Offline
02-26-2013, 06:55 PM,
#2
mari sama2 mendaftar akaun OCTAFX

Offline
03-05-2013, 02:52 AM,
#3
pertanyaan lagi oleh si kosongkosong hehehe kalau dah daftar akaun, lepas tu kita kena hantar apa2 dokumen ke kat octafx? contoh ic ke, bil tepon ke, lesen ke?
Offline
03-08-2013, 06:40 PM,
#4
(03-05-2013, 02:52 AM)kosongkosong Wrote: pertanyaan lagi oleh si kosongkosong hehehe kalau dah daftar akaun, lepas tu kita kena hantar apa2 dokumen ke kat octafx? contoh ic ke, bil tepon ke, lesen ke?

broker octaFX tidak perlukan sangat verify akaun dengan dokument

tapi kalau anda perlukan bonus 30% deposite ya WAJIB verify akaun

akaun anda masih boleh deposite dan withdraw macam biasa walaupon anda belum verify akaun

digalakkan verify akaun anda.....

kalau ada apa2 soalan boleh ajukan kepada saya....terima kasih...
Offline
03-09-2013, 01:47 AM,
#5
Terima kasih tuan atas penerangan yg diberikanrespek

tuan untuk depo melalui local ib hanya boleh dilakukan melalui IFX_Sarawak Official Representative Of Octa Markets Inc je ke.?


Offline
03-09-2013, 06:51 AM,
#6
(03-09-2013, 01:47 AM)kosongkosong Wrote: Terima kasih tuan atas penerangan yg diberikanrespek

tuan untuk depo melalui local ib hanya boleh dilakukan melalui IFX_Sarawak Official Representative Of Octa Markets Inc je ke.?



setakat ini dia sahaja yang layak untuk urusan local depo withdraw

mungkin ada penambahan selepas ini bergantung kepada pihak octaFX

ada apa2 soalan boleh dikemukakan disini..terima kasih Big Grin

Offline
03-10-2013, 03:05 AM,
#7
ow yeke tuan, untuk depo dan withdrawal biasanya ambil masa berapa lama?
untuk urusan depo dan withdrawal ni dia leh bercampur x? contoh mula2 guna ib local, pastu guna lr.

Tuan terima kasih kerana sudi meluangkan masa menjawab soalan2 x berkualiti dari si kosongkosong respekrespekrespekrespekrespek
Offline
03-10-2013, 10:06 AM,
#8
(03-10-2013, 03:05 AM)kosongkosong Wrote: ow yeke tuan, untuk depo dan withdrawal biasanya ambil masa berapa lama?
untuk urusan depo dan withdrawal ni dia leh bercampur x? contoh mula2 guna ib local, pastu guna lr.

Tuan terima kasih kerana sudi meluangkan masa menjawab soalan2 x berkualiti dari si kosongkosong respekrespekrespekrespekrespek

depo dalam masa 1 jam ke max sehari bergantung kpd tuan badan dia punya kesibukan....

kalau depo lain dan nak withdraw local...akan diletakkan rate 3.0 .. itu kena tanya tuan badan dia Big GrinBig GrinBig Grin

ikanikanikan
Offline
03-11-2013, 02:18 PM,
#9
(03-10-2013, 10:06 AM)octafx_official Wrote:
(03-10-2013, 03:05 AM)kosongkosong Wrote: ow yeke tuan, untuk depo dan withdrawal biasanya ambil masa berapa lama?
untuk urusan depo dan withdrawal ni dia leh bercampur x? contoh mula2 guna ib local, pastu guna lr.

Tuan terima kasih kerana sudi meluangkan masa menjawab soalan2 x berkualiti dari si kosongkosong respekrespekrespekrespekrespek

depo dalam masa 1 jam ke max sehari bergantung kpd tuan badan dia punya kesibukan....

kalau depo lain dan nak withdraw local...akan diletakkan rate 3.0 .. itu kena tanya tuan badan dia Big GrinBig GrinBig Grin

ikanikanikan

Terima kasih tuan, setakat ni semua soalan2 asas dah dijawab, sangat2 membantu bagi insan2 baru melihat dunia ini.. kalau ada segala kemusyikan akan ditanya lg.. respekrespekrespekrespek
Offline
03-11-2013, 03:59 PM,
#10
(03-11-2013, 02:18 PM)kosongkosong Wrote:
(03-10-2013, 10:06 AM)octafx_official Wrote: depo dalam masa 1 jam ke max sehari bergantung kpd tuan badan dia punya kesibukan....

kalau depo lain dan nak withdraw local...akan diletakkan rate 3.0 .. itu kena tanya tuan badan dia Big GrinBig GrinBig Grin

ikanikanikan

Terima kasih tuan, setakat ni semua soalan2 asas dah dijawab, sangat2 membantu bagi insan2 baru melihat dunia ini.. kalau ada segala kemusyikan akan ditanya lg.. respekrespekrespekrespek


sama sama

kalau ada apa2 lagi boleh diajukan disini... Big GrinBig GrinBig Grin


ikan
Offline
03-13-2013, 06:33 PM,
#11
ramai yang telah mencuba

anda bila lagi Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Offline
04-04-2013, 11:36 PM,
#12
ramai telah mencuba anda bila lagi

sama2 kita memeriahkan broker octaFX
Offline
05-07-2013, 11:26 PM,
#13
kalau ada masalh leh ajukan disini................
Offline
05-09-2013, 08:22 PM,
#14
sila refer page pertama untuk cara daftar akaun sstep by step...

terima kasih Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Offline
05-20-2013, 11:54 PM,
#15
kalau ada apa2 masalah

leh ajukan disini

terima kasih



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 42 <<>> Dilihat: 8251
Cara Daftar Akaun Octafx Step By Step Bergambar
octafx_official
68937
Forum Jump: