Cara Daftar Akaun Octafx Step By Step Bergambar

Offline
05-25-2013, 09:05 AM,
#16
cara termudah daftar akaun octaFX kepada semua trader .......


..........


......

...
.
Offline
05-26-2013, 10:11 PM,
#17
(05-25-2013, 09:05 AM)octafx_official Wrote: cara termudah daftar akaun octaFX kepada semua trader .......


..........


......

...
.


Ya betul...........

mari sama2 sertai kami

Offline
05-27-2013, 11:32 PM,
#18
(02-26-2013, 02:13 AM)octafx_official Wrote: Mula2 klik link affiliate kawan anda atau link mana2 yg berkenaan.. octafx.com atau mana2 link Big Grin

kalau tak jumpa macam gambar di bawah ni klik atas sekali ada perkataan register :-


resim

jugak sama mana2 yg berkenaan jugak...referrer code isi atau tinggalkan kosong pon tak apa... itu cuma iklan sahaja (kalau isi lagi bagus gelak gelak )

resim

kalau klik pada tick "i would like take part contest king of road real contest" dia akan keluar mintak nickname

kalau tak tick dia takkan keluar...


resim

selepas klik button open account dia akan keluar macam bawah ni mintak verify di email pulak....


resim

bukak email anda akan terpapar macam ni .... baca dan klik link tersebut...

resim
lepas klik link tu akan tertulis macam bawah ni...

TAHNIAH SUDAH SIAP Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin


resim


mari mencuba octaFX broker terbaek dari kami kepada anda !!!!!!!!!!!!



Offline
05-29-2013, 11:20 PM,
#19
mari mencuba bersama kami broker octaFX

terima kasih
Offline
06-19-2013, 10:42 PM,
#20
salam marilah sama2 mencuba broker

octafX

Offline
06-24-2013, 04:33 PM,
#21
mari bersama daftar bersama kami Big Grin
Offline
06-26-2013, 04:02 PM,
#22
bagus ni mari mencuba Big Grin


(02-26-2013, 02:13 AM)octafx_official Wrote: Mula2 klik link affiliate kawan anda atau link mana2 yg berkenaan.. octafx.com atau mana2 link Big Grin

kalau tak jumpa macam gambar di bawah ni klik atas sekali ada perkataan register :-


resim

jugak sama mana2 yg berkenaan jugak...referrer code isi atau tinggalkan kosong pon tak apa... itu cuma iklan sahaja (kalau isi lagi bagus gelak gelak )

resim

kalau klik pada tick "i would like take part contest king of road real contest" dia akan keluar mintak nickname

kalau tak tick dia takkan keluar...


resim

selepas klik button open account dia akan keluar macam bawah ni mintak verify di email pulak....


resim

bukak email anda akan terpapar macam ni .... baca dan klik link tersebut...

resim
lepas klik link tu akan tertulis macam bawah ni...

TAHNIAH SUDAH SIAP Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin


resim

Offline
07-01-2013, 07:07 PM,
#23
(02-26-2013, 02:13 AM)octafx_official Wrote: Mula2 klik link affiliate kawan anda atau link mana2 yg berkenaan.. octafx.com atau mana2 link Big Grin

kalau tak jumpa macam gambar di bawah ni klik atas sekali ada perkataan register :-


resim

jugak sama mana2 yg berkenaan jugak...referrer code isi atau tinggalkan kosong pon tak apa... itu cuma iklan sahaja (kalau isi lagi bagus gelak gelak )

resim

kalau klik pada tick "i would like take part contest king of road real contest" dia akan keluar mintak nickname

kalau tak tick dia takkan keluar...


resim

selepas klik button open account dia akan keluar macam bawah ni mintak verify di email pulak....


resim

bukak email anda akan terpapar macam ni .... baca dan klik link tersebut...

resim
lepas klik link tu akan tertulis macam bawah ni...

TAHNIAH SUDAH SIAP Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin


resim


mari kita mencuba broker octaFX pulak Big GrinBig GrinBig Grin
Offline
07-01-2013, 09:06 PM,
#24
depo wd rate berapa, bagaimana?
Offline
07-05-2013, 06:51 PM,
#25
(02-26-2013, 02:13 AM)octafx_official Wrote: Mula2 klik link affiliate kawan anda atau link mana2 yg berkenaan.. octafx.com atau mana2 link Big Grin

kalau tak jumpa macam gambar di bawah ni klik atas sekali ada perkataan register :-


resim

jugak sama mana2 yg berkenaan jugak...referrer code isi atau tinggalkan kosong pon tak apa... itu cuma iklan sahaja (kalau isi lagi bagus gelak gelak )

resim

kalau klik pada tick "i would like take part contest king of road real contest" dia akan keluar mintak nickname

kalau tak tick dia takkan keluar...


resim

selepas klik button open account dia akan keluar macam bawah ni mintak verify di email pulak....


resim

bukak email anda akan terpapar macam ni .... baca dan klik link tersebut...

resim
lepas klik link tu akan tertulis macam bawah ni...

TAHNIAH SUDAH SIAP Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin


resim


rugi tak mencuba broker octaFX

lain dari yang lain..pelbagai kelebihan disini.........
Offline
07-18-2013, 11:49 PM,
#26
(07-01-2013, 09:06 PM)InsLan Wrote: depo wd rate berapa, bagaimana?

sudah ada sila contact abam giant atau boleh baca disini

http://wangolds.com/Thread-Local-Depositor-Untuk-Octafx
Offline
07-22-2013, 02:00 PM,
#27
(07-01-2013, 09:06 PM)InsLan Wrote: depo wd rate berapa, bagaimana?

rate depo rm 3.30
rate withdraw rm3.10

boleh hubungi saya direct tuanBlush
~~ Official Local Depositor OctaFX ~~
SERVER LAJU DENGAN SPREAD SERENDAH 0.2PIP
skype: giant.1989 / HP@WHATSAPP : 012-3860141
DEPOSIT SERENDAH 5USD
DEPOSIT RM 3.30 -- WITHDRAW RM 3.10
Offline
07-31-2013, 05:00 AM,
#28
wau.. mudahnya nak register akaun octagelak
~~ Official Local Depositor OctaFX ~~
SERVER LAJU DENGAN SPREAD SERENDAH 0.2PIP
skype: giant.1989 / HP@WHATSAPP : 012-3860141
DEPOSIT SERENDAH 5USD
DEPOSIT RM 3.30 -- WITHDRAW RM 3.10
Offline
11-14-2013, 10:54 PM,
#29
Berita besar adalah bahawa bermula dari hari ini, kami menyediakan anda dengan VPS percuma kami penyelesaian hosting untuk Expert Advisors Metatrader anda.
Mempunyai masalah dengan menjalankan PC sepanjang masa untuk melaksanakan perdagangan EA? Kemudian, penyelesaian VPS indah disesuaikan kami dibangunkan dan direka tepat untuk anda.
__________________
Offline
11-14-2013, 10:55 PM,
#30
Perkhidmatan kami telah dinilai oleh pasukan profesional pakar pasaran antarabangsa yang dipilih pemenang dari sejumlah besar broker. Ia adalah satu perjuangan yang sukar. Kami gembira untuk menjadi pemenang seperti anugerah yang berharga dan berharga.

Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada masyarakat peniaga sekali lagi untuk menyokong kami sepanjang tahun ini dan berjanji untuk menawarkan lebih banyak dan lebih menakjubkan perkhidmatan dan promosi kepada pelanggan-pelanggan kami di seluruh dunia.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 42 <<>> Dilihat: 7017
Cara Daftar Akaun Octafx Step By Step Bergambar
octafx_official
68937
Forum Jump: