Cara Mencari Thread Dan Membuka Thread

Offline
05-13-2013, 12:00 AM,
#1


salam semua

pertama sekali harap maaf kalau susah hendak mencari section thread dan membuka thread

sebenarnya terlampau banyak section hampir seratus lebih .. jadi terpaksa dipecahkan kebeberapa section yang sepatutnya :-

ada thread sesuai untuk semua dan ada sesetengah hanya dewasa sahaja boleh baca gelakym


ok2 mula2 nak mencari tajuk mana yg sesuai tengok atas sekali

dekatkan mouse ke BROWSE ALL FORUM
macam gambar bawah ni :-
resim


haaaaaaa kan dah nampak Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

selain tu baca ni jugak :-

semua tutorial ada disini baca semua ... http://wangolds.com/Forum-Tutorial-Forum

disitu ada semua totorial yang WAJIB baca semua user di WG


Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

selamat mencuba Big GrinBig GrinBig Grin


Possibly Related Threads...
Cara Paling Senang Upload Gambar dalam Posting
NewThread OpenThread cara senang dari muka depan/index
cara check thread WG di google cara pantas
like pada semua thread yang anda baca
cara baca thread posting harini dan latest
cara upload file dalam thread
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 0 <<>> Dilihat: 999
Cara Mencari Thread Dan Membuka Thread
astrowan
71864
Forum Jump: