Cara nak buang GarisanMasa MukaBuku

Away
06-16-2012, 10:40 PM,
#1
korang kalau ada 4 browser ... empat2 tu korang kena buat step yg sama ....
resim
1
resim
2
resim
3
resim

INI link dia :
http://www.timelineremove.com/#

selamat mencuba ya... wak dh buat kat 3 browser ..semuanya berjaya ... gelakym

Possibly Related Threads...
Cara Mengetahui Siapa Yang Unfriend Korang Di Facebook
Langkah penjimatan: Yahoo buang 2,000 pekerja
Offline
06-16-2012, 10:41 PM,
#2
terima kasih wak....dah kasi thanks nak cuba tengok la
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
06-16-2012, 10:45 PM,
#3
copetttt buattt mamat FB nya gang dh call wak tadi ..dia kata nk block websit ni.. gelak gelak
Offline
06-16-2012, 10:48 PM,
#4
(06-16-2012, 10:45 PM)wakmeds Wrote: copetttt buattt mamat FB nya gang dh call wak tadi ..dia kata nk block websit ni.. gelak gelak

awat wak tak suka timeline kan best

pelik gak wan....timeline ni dia special skit beza ngan benda2 lain webside lain macam perjalanan idop manusia tu
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
06-16-2012, 10:59 PM,
#5
(06-16-2012, 10:48 PM)astrowan Wrote: awat wak tak suka timeline kan best

pelik gak wan....timeline ni dia special skit beza ngan benda2 lain webside lain macam perjalanan idop manusia tu

Tak suka laaa timeline nii... yg lama nya sebarisss je ..sonangg nk baca.... gelakym
Offline
06-16-2012, 11:06 PM,
#6
idea baru

tech baru kena ikut

gelakym
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 5 <<>> Dilihat: 1610
Cara nak buang GarisanMasa MukaBuku
WakMedS
36226
Forum Jump: