Carta Ranking Social Network Dec 2012

Offline
01-29-2013, 10:39 PM,
#1
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-29-2013, 10:58 PM,
#2
tudia pengaruh FBSmile
Away
01-29-2013, 11:44 PM,
#3
WG tak masuk dlm ranking ke ... Smile
Offline
01-29-2013, 11:47 PM,
#4
(01-29-2013, 11:44 PM)wakmeds Wrote: WG tak masuk dlm ranking ke ... Smile

WG forum

bukan social network Big GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
01-29-2013, 11:53 PM,
#5
(01-29-2013, 11:47 PM)astrowan Wrote:
(01-29-2013, 11:44 PM)wakmeds Wrote: WG tak masuk dlm ranking ke ... Smile

WG forum

bukan social network Big GrinBig Grin

owhhhh forum sama social lain ke .... tapi mcm sama je Big Grin ..den rasa mcm bersosial je kat WG ni gelakym
Offline
01-29-2013, 11:58 PM,
#6
(01-29-2013, 11:53 PM)wakmeds Wrote:
(01-29-2013, 11:47 PM)astrowan Wrote: WG forum

bukan social network Big GrinBig Grin

owhhhh forum sama social lain ke .... tapi mcm sama je Big Grin ..den rasa mcm bersosial je kat WG ni gelakym

mmg developer sopware ni pon awal2 declare mmg forum .. ikut saja

istilah lain pedangtumbukpedang
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-30-2013, 12:04 AM,
#7
(01-29-2013, 11:53 PM)wakmeds Wrote:
(01-29-2013, 11:47 PM)astrowan Wrote: WG forum

bukan social network Big GrinBig Grin

owhhhh forum sama social lain ke .... tapi mcm sama je Big Grin ..den rasa mcm bersosial je kat WG ni gelakym


kek mano lagi wak boleh bersosial dgn fatim, cpah. put3
kek WG laaa gelak gelak gelak



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 6 <<>> Dilihat: 1804
Carta Ranking Social Network Dec 2012
astrowan
67711
Forum Jump: