Cliks And Share Berakhir 12 Tengah Malam Ni

Offline
02-10-2013, 04:48 AM,
#1
salam semua untuk pengetahuan semua program "cliks and share ironFX" akan berakhir malam ni tepat pukul 12 tengah malam..

pengumuman akan diadakan pada keesokan hari oleh master IB ironfx di FB


sama2 kita nantikan Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ikanikanikan

Possibly Related Threads...
Tahniah Pemenang Cliks And Share Ironfx 7 Januari Ke 10 Febuari
Documentation Cliks & Share Ironfx
Cliks Share Berehat 24 Jam
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
02-10-2013, 08:30 AM,
#2
nak habih dah rupanya...Tongue
Offline
02-10-2013, 08:41 AM,
#3
(02-10-2013, 08:30 AM)matsarol Wrote: nak habih dah rupanya...Tongue

mentang2 dia menang jugak gelak

ada lagi cliks and share lepas ni

hadiah lagi best !!!!!!!!!!!!!! paidpaidpaidpaidpaid
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
02-10-2013, 12:44 PM,
#4
(02-10-2013, 08:41 AM)astrowan Wrote:
(02-10-2013, 08:30 AM)matsarol Wrote: nak habih dah rupanya...Tongue

mentang2 dia menang jugak gelak

ada lagi cliks and share lepas ni

hadiah lagi best !!!!!!!!!!!!!! paidpaidpaidpaidpaid

huhu blom tentu lagi bang..masa blom tamat..terbaik,mesti support WG..:p



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 3 <<>> Dilihat: 990
Cliks And Share Berakhir 12 Tengah Malam Ni
astrowan
68257
Forum Jump: