Decompiler ex4 to mq4 software

Offline
06-08-2011, 08:33 PM, (This post was last modified: 06-08-2011, 08:34 PM by hail1977.)
#31
salam...minta seduuttt..
Salam..tumpang sedut
Offline
08-16-2011, 06:28 AM, (This post was last modified: 08-16-2011, 06:29 AM by Gogo.)
#32
(05-20-2011, 03:51 PM)awang dempok Wrote: salam, macamana nak dload Anti Decompiler ex4 to mq4 software tu,
sori nubie

kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
10-24-2011, 01:40 PM, (This post was last modified: 10-25-2011, 08:44 AM by MAGatron.)
#33
software utk decompile .ex4 latest punye ada tak? kalau sesapa ada boleh lah sharekan...TQ..
Offline
10-24-2011, 01:52 PM,
#34
(10-24-2011, 01:40 PM)MAGatron Wrote: latest software utk decompile .ex4 latest punye ada tak? kalau sesapa ada boleh lah sharekan...TQ..

lama baru sama ja kan??apa beza dia??????

kalau betoi2 dia compile sesetengah mmg tak leh bukak cry
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-24-2011, 01:59 PM,
#35
(10-24-2011, 01:52 PM)astrowan Wrote: lama baru sama ja kan??apa beza dia??????

kalau betoi2 dia compile sesetengah mmg tak leh bukak cry

ooo... sama yek? rasanya tak kot sebab EA yg compiled guna latest Metaeditor kalau kita try decompile guna decompiler version nie tak boleh decompile, tapi kalau EA yg compiled guna yg lama punye metaeditor boleh plak decompile... tu yg pelik tu... kalau salah tolong maaf kan...
Offline
10-24-2011, 02:28 PM,
#36
(10-24-2011, 01:59 PM)MAGatron Wrote: ooo... sama yek? rasanya tak kot sebab EA yg compiled guna latest Metaeditor kalau kita try decompile guna decompiler version nie tak boleh decompile, tapi kalau EA yg compiled guna yg lama punye metaeditor boleh plak decompile... tu yg pelik tu... kalau salah tolong maaf kan...

tak perasan lak

tunggu masta gogo mai sini...............Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

pasal perbezaan entah la tak perasan lak pasal meta4 punya latest or not.....

tak apa nanti tanya tengok
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
05-01-2012, 03:04 AM,
#37
thank you so much masta gogo!!
Malaу$їaи КGєя$ ®
Offline
05-04-2016, 06:19 PM,
#38
(02-08-2011, 02:52 PM)Gogo Wrote: link sedut http://www.sharebeast.com/hrh9gc3n4hb2

passwok: gogo

mohon sedut
Offline
05-04-2016, 10:22 PM,
#39
Cmne nk dptkn file Ni... Bleh tlg up x?
Offline
10-30-2017, 08:03 PM,
#40
ada sesiapa mempunyai decompiler terkini tak? sudi share



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 39 <<>> Dilihat: 14396
Decompiler ex4 to mq4 software
Gogo
1644
Forum Jump: