Demi Puaskan Isteri, Lelaki Menyunat Kemaluan Sendiri

Offline
03-19-2012, 07:01 PM,
#1
Gara-gara tidak disunat, seorang lelaki mengalami jangkitan di kemaluan sehingga isterinya tidak pernah berpuas hati ketika berhubungan seks. Demi membahagiakan isteri, Lelaki itu nekad menyunat kemaluannya sendiri kerana malu kalau disunat doktor.

Qi (33 tahun), yang berasal dari Dongguan, Wilayah Guangdong segera dilarikan ke rumah sakit pada tengah malam kerana mengalami pendarahan teruk di kemaluan. Ia dibawa ke rumah sakit oleh isterinya sendiri, yang ikut panik melihat seluar Qi berlumuran darah.

Lelaki yang berkerjaya sebagai pemandu lori ini menggunakan pisau cukur yang tidak steril untuk memotong kulit kemaluannya. Perbuatan nekad itu dilakukannya kerana tidak tahan mendengar keluhan isteri yang tidak pernah berpuas hati bila mereka berhubungan seks.

Kehidupan seksual pasangan itu memang mengalami gangguan sejak Qi menderita jangkitan di hujung kemaluannya yang tidak disunat. Bakteria yang terkumpul dan mencetuskan jangkitan tersebut menular juga ke isterinya, sehingga mencetuskan rasa sakit ketika keduanya berhubungan seks.

Untuk bersunat dengan doktor, Qi mengaku sangat malu namun tidak menjelaskan alasannya kenapa harus malu. Faktor ekonomi sepertinya juga bukan alasan, sebab menurut doktor biaya sunat di daerah tersebut hanya sekitar 1.000 yuan.

“Lalu saya melihat iklan yang mengatakan bahawa menyunat kemaluan itu mudah, lukanya akan sembuh hanya dalam 2 hari saja,” kata Qi kepada harian Guangdong Times, seperti dilaporkan dari Shanghaidaily, Isnin (19/3/2012).

Akhirnya pada suatu malam ketika istrinya sudah tertidur, Qi mengambil pisau cukur dan mulai menyayatkannya pada kulit kemaluan. Namun rupanya sayatannya terlalu dalam, sehingga darah memanccut dari hujung kemaluannya.

Berbagai kajian menunjukkan, sunat cukup efektif bagi menjaga kebersihan alat kelamin laki-laki. Alat kelamin yang bersih mengurangi resiko penularan infeksi seksual termasuk human imunnodeficiency virus (HIV), sifilis atau raja singa dan gonorrhea atau kencing nanah. – DetikHealth

Possibly Related Threads...
Tak Boleh Tengok Faraj Isteri?
Isteri Keluar Kerja, Adik Ipar Masuk Bilik.
Suami Isteri Menonton Filem Lucah Untuk Belajar.
Banyak Lelehan Keluar Daripada Kemaluan Saya Selepas Suami Menarik Keluar Alat Kelami
Suami Yang Beronani Adalah Suami Yang Pentingkan Diri Sendiri.
Hukum Melihat Kemaluan Isteri.
[untuk Lelaki Sahaja] Sila Pilih Bahagian Tubuh Wanita Yang Paling Anda Suka.
Isteri Merintih Tak Puas Disetubuhi Suami.
KENAPA PENTING UNTUK KITA MEMBERSIHKAN KEMALUAN DENGAN BETUL?
(pic) Manusia Mempunyai Dua Kemaluan Iaitu Khunsa
Offline
03-19-2012, 07:03 PM,
#2
huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu
Offline
03-19-2012, 07:14 PM,
#3
ngeeeeeeeeeeee..................
Offline
03-19-2012, 08:41 PM,
#4
hebat doctor sendiri...
Away
03-20-2012, 12:32 AM,
#5
ade baktria kat ujung anu dia....ishishish dh besau baru nk cunat .... gelak gelakUsers browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 4 <<>> Dilihat: 1968
Demi Puaskan Isteri, Lelaki Menyunat Kemaluan Sendiri
Geesya
17720
Forum Jump: