Documentation Cliks & Share Ironfx

Offline
01-07-2013, 03:25 AM, (This post was last modified: 01-29-2013, 11:01 PM by astrowan.)
#1
documentation cliks and share ironfx

1) macam mana nak join??
pertama kali kena login menggunakan facebook...rujuk gambar...tengok bawah sekali ada button Connect
resim

selepas login dia akan keluar avatar di facebook dan nama kita....

kalau dah confirm makan anda sudah layak join contest ini..tahniah Big GrinBig GrinBig Grin




2) cara nak dapat point ??


banyak cara dan kaedah nak mendapat point ada beberapa perkara akan diceritakan dan diringkaskan supaya mudah difahami kepada semua

i) datang baca thread sahaja... <-- ini akan dapat point
ii) like .. tweet....Gplus...(akan datang beberapa social network yang lain harap bersabar sbb benda tu kena code sendiri ingat ka da siap adoiiii )




3) hadiah cliks and share ironfx


tempat pertama user mendapat point paling tinggi akan mendapat cash Rm500
tempat kedua user mendapat point paling tinggi akan mendapat cash RM300
tempat kedua user mendapat point paling tinggi akan mendapat cash RM100



4)kedudukan sekarang siapa paling atas ???


boleh check kedudukan semasa

tengok pic
resim

tekan leadearboard ... situ dia akan paparkan semua kedudukan tempat pertama kedua dan seterusnya


5) Invite Freinds semua di facebook dan di twitter

cara nak buat macam kaedah (4) pastu tengok atas sekali tertulis Overview

benda ni dia akan hantar direct ke wall kita ajak kawan2 semua datang..bagus marketing ini
yg best sapa2 kawan kita klik kita akan dapat 10 point dan extra 100point jika dia login dan join


seterusnya akan update semasa ke semasa....datang lagi....

====================================================================
====================================================================
====================================================================
====================================================================

TESTIMONI

resim
gelakgelakgelak




Possibly Related Threads...
Tahniah Pemenang Cliks And Share Ironfx 7 Januari Ke 10 Febuari
Cliks Share Berehat 24 Jam
Cliks And Share Berakhir 12 Tengah Malam Ni
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
01-07-2013, 12:14 PM,
#2
owhhhhh mcmtu ya... nk claim sekarang boleh takk Big Grin Tongue
Offline
01-07-2013, 12:24 PM,
#3
(01-07-2013, 12:14 PM)wakmeds Wrote: owhhhhh mcmtu ya... nk claim sekarang boleh takk Big Grin Tongue



boleh boleh bla gelak

kan kek situ dah tulis keputusan 11.2.2013pedangpedang
Away
01-07-2013, 01:24 PM,
#4
(01-07-2013, 12:24 PM)Geesya Wrote:
(01-07-2013, 12:14 PM)wakmeds Wrote: owhhhhh mcmtu ya... nk claim sekarang boleh takk Big Grin Tongue



boleh boleh bla gelak

kan kek situ dah tulis keputusan 11.2.2013pedangpedang

sell satu sell Tongue
Offline
01-07-2013, 10:03 PM,
#5
(01-07-2013, 12:14 PM)wakmeds Wrote: owhhhhh mcmtu ya... nk claim sekarang boleh takk Big Grin Tongue

awat sat sangat gelakym

mentang2 dia 1st gelak gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
01-08-2013, 08:44 AM,
#6
(01-07-2013, 10:03 PM)astrowan Wrote:
(01-07-2013, 12:14 PM)wakmeds Wrote: owhhhhh mcmtu ya... nk claim sekarang boleh takk Big Grin Tongue

awat sat sangat gelakym

mentang2 dia 1st gelak gelak gelak

ehh mano adoo ...den nyooo dh kono potonggg laa....sapo ntah potong den nyo ni .. ngeeeee gelak gelak
Offline
01-08-2013, 11:23 AM,
#7
tumpang join..Smile
Offline
01-09-2013, 07:52 AM,
#8
(01-08-2013, 11:23 AM)matsarol Wrote: tumpang join..Smile


mai2 meriahkah lagi suasua
Offline
01-09-2013, 11:24 PM,
#9
update no 3


Big GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-27-2013, 02:16 PM,
#10
dah bleh umum kot gelak gelak gelak

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-27-2013, 03:42 PM,
#11
(01-27-2013, 02:16 PM)astrowan Wrote: dah bleh umum kot gelak gelak gelak


uiks mana boleh scamscamscam
Offline
02-14-2013, 08:25 AM,
#12
(01-27-2013, 02:16 PM)astrowan Wrote: dah bleh umum kot gelak gelak gelak

click & share lajak sebulan lagi ke boss?? kena up hadiah nih..Tongue
Offline
02-14-2013, 09:39 AM,
#13
sabaq2TongueTongue tunggu abam besi umumkan

hadiah bertambah menarik



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 12 <<>> Dilihat: 47853
Documentation Cliks & Share Ironfx
astrowan
65738
Forum Jump: