EAMWASYSTEM - credit to bro mwa

Offline
05-23-2011, 01:36 PM, (This post was last modified: 05-23-2011, 01:54 PM by hamkafreedom.)
#1
Salam.

ea ni konsisten profit. syarat nye ikut mm yg dicadangkan dlm ea.

EAMWASYSTEM

Untuk rujukan boleh masuk blog owner dier. http://eamwasystem.blogspot.com/ respek

Ni acc mikro aku.

resim
resim



Offline
05-23-2011, 01:53 PM,
#2
terima kasih perkongsian yg bijak..........sedutzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
05-23-2011, 02:09 PM,
#3
wah ladang menghijau teruskan tt
Offline
05-23-2011, 02:14 PM, (This post was last modified: 05-23-2011, 02:43 PM by ozdynfx.)
#4
(05-23-2011, 01:36 PM)hamkafreedom Wrote: Salam.

ea ni konsisten profit. syarat nye ikut mm yg dicadangkan dlm ea.



Untuk rujukan boleh masuk blog owner dier. [url]
respek

Ni acc mikro aku.

resim
resim

syukran jazilan......sedut jugekkk


(05-23-2011, 01:36 PM)hamkafreedom Wrote: Salam.

ea ni konsisten profit. syarat nye ikut mm yg dicadangkan dlm ea.

EAMWASYSTEM

Untuk rujukan boleh masuk blog owner dier. http://eamwasystem.blogspot.com/ respek

Ni acc mikro aku.

resim
resim

TT..broker 4 decimal shj yg sesuai kan..?selalin fxopen n ikof sesuai x..

Offline
05-23-2011, 03:15 PM,
#5
(05-23-2011, 02:14 PM)ozdynfx Wrote:

Fxopen and ikofx le guna yg version ni.
.ex4   EA MWA SYSTEM fxopen.ex4 (Size: 21.33 KB / Downloads: 69)
Offline
05-23-2011, 03:37 PM,
#6
(05-23-2011, 03:15 PM)hamkafreedom Wrote: Fxopen and ikofx le guna yg version ni.

hanya untuk fxopen n ikof shj ya,..
Offline
05-23-2011, 04:00 PM,
#7
(05-23-2011, 03:37 PM)ozdynfx Wrote: hanya untuk fxopen n ikof shj ya,..

version fxopen tuk yg lot broker starting 0.1 lot n yg 1 lg 2 tuk broker starting 0.01 lot. Xsure dua2 ea ni le guna kat 5 decimal broker. Cuba rujuk kat website owner ea ni. Saya biasa guna yg 4 decimal je.
Offline
05-23-2011, 04:11 PM,
#8
kalo kena setting nyer mmg mantap...Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
05-23-2011, 05:32 PM,
#9
thanks bro..meh nk tengok sikit..he he he he he he he
Offline
05-23-2011, 08:51 PM,
#10
(05-23-2011, 04:00 PM)hamkafreedom Wrote: version fxopen tuk yg lot broker starting 0.1 lot n yg 1 lg 2 tuk broker starting 0.01 lot. Xsure dua2 ea ni le guna kat 5 decimal broker. Cuba rujuk kat website owner ea ni. Saya biasa guna yg 4 decimal je.

okies...tq...
Offline
05-23-2011, 09:50 PM,
#11
dah lama tak dengar pasal wma ni.
Offline
05-24-2011, 03:27 PM, (This post was last modified: 05-24-2011, 03:31 PM by hamkafreedom.)
#12
Sebelum mengikuti Tips ini, pastikan syarat2 seperti Modal dan Setting Lots diikuti.

Tips #1

1. Menggunakan EA MWA System semasa market trending. Guna VPS pun boleh, TANPA guna VPS pun takpe.

2. Sila guna Timeframe M1 utk EA MWA System ni. Set EA di bahagian Common, pastikan ikut trend, Contohnya GbpUsd tengah naik, setkan Position kepada Only Long. Begitulah sebaliknya jika trend menurun.

3. Pastikan kita guna cara ni semasa kita online sahaja.

4. Insyaallah, cara ni memang amat berkesan utk trading menggunakan EA MWA System semasa kita tengah online dan income juga lebih cepat. Cubalah kalau tak percaya. Jika keyakinan kita tinggi, kita boleh naikkan setting Lots mengikut keberanian dan keyakinan kita.

Selamat Mencuba.
TIPs #2: MELAWAN TREND

1. Sila guna Timeframe M1.
2. Gunakan semasa kita ONLINE sahaja atau lebih banyak masa berdepan dgn trading (lari kejap2 spt makan/minum kat dapur takpe atau sambil2 menonton movie di rumah ke).
3. Chart mesti ada Indicator Support/Resistance/Pivot Level utk rujukan menggunakan TIPs ini.
4. Pastikan Price terkini berada di Support 2 /Resistance 2. Apabila Price sudah mencecah di S2 / R2, SILA setkan EA di bahagian COMMON kepada position ONLY LONG/ONLY SHORT. Position ONLY LONG jika Price berada di S2 manakala ONLY SHORT jika Price berada di R2.
5. Setting Lots boleh dibesarkan lagi bergantung kepada KEYAKINAN/KEBERANIAN/MODAL kita.


Insyaallah, TIPs ini memang berkesan kepada pengguna EA ini dan lebih cepat mendapat keuntungan berbanding default setting menggunakan Timeframe M30.

Semoga TIPs kali ini memberi faedah kepada kengkawan sekalian terutama bagi Newbie yg menggunakan EA tanpa ILMU yg tinggi dlm penggunaannya.
TIPs #3
Salam Kengkawan...

LUBUK DUIT menggunakan EA MWA System adalah terletak di Resistance 3 dan Support 3 (keutamaan utk pair GU).

a. Time Frame M1. Set ONLY SHORT jika Price berada di R3 dan sebaliknya jika Price di S3.

b. Gandakan setting Lot kepada 2x atau 3x. Contohnya: Asal = 0.1 lot, boleh naikkan kpd 0.2 lot atau 0.3 lot.

c. Sila set Maxtrade di bahagian Input EA daripada 10 kepada 7 atau 8 sahaja. Tujuannya ialah sekiranya OP mencapai maxtrade 7 atau 8, maka kita ada OP 9 dan OP 10 yg masih kita simpan. Selain itu, tujuannya ialah jika Price masih naik melampaui R3 atau turun melampaui S3, kita dah standby utk mengaut keuntungan yg besar dgn 2 OP yg masih tak dibuka. Apabila kita yakin Price akan berlaku Reversal, kita ubah Maxtrade di bahagian Input kepada 9 dahulu. Sekiranya Price naik/turun lagi dgn agak banyak, kita ubah Maxtrade di bahagian Input utk kali terakhir iaitu 10. Biasanya, pada masa ini kita mesti mencapai TP.

d. Jangan lupa TIPs ini untuk akaun mikro sahaja.

Sekiranya kita berjumpa dgn situasi ini, jangan lepaskan peluang.
Offline
05-24-2011, 09:55 PM,
#13
(05-24-2011, 03:27 PM)hamkafreedom Wrote: Sebelum mengikuti Tips ini, pastikan syarat2 seperti Modal dan Setting Lots diikuti.

Tips #1

1. Menggunakan EA MWA System semasa market trending. Guna VPS pun boleh, TANPA guna VPS pun takpe.

2. Sila guna Timeframe M1 utk EA MWA System ni. Set EA di bahagian Common, pastikan ikut trend, Contohnya GbpUsd tengah naik, setkan Position kepada Only Long. Begitulah sebaliknya jika trend menurun.

3. Pastikan kita guna cara ni semasa kita online sahaja.

4. Insyaallah, cara ni memang amat berkesan utk trading menggunakan EA MWA System semasa kita tengah online dan income juga lebih cepat. Cubalah kalau tak percaya. Jika keyakinan kita tinggi, kita boleh naikkan setting Lots mengikut keberanian dan keyakinan kita.

Selamat Mencuba.
TIPs #2: MELAWAN TREND

1. Sila guna Timeframe M1.
2. Gunakan semasa kita ONLINE sahaja atau lebih banyak masa berdepan dgn trading (lari kejap2 spt makan/minum kat dapur takpe atau sambil2 menonton movie di rumah ke).
3. Chart mesti ada Indicator Support/Resistance/Pivot Level utk rujukan menggunakan TIPs ini.
4. Pastikan Price terkini berada di Support 2 /Resistance 2. Apabila Price sudah mencecah di S2 / R2, SILA setkan EA di bahagian COMMON kepada position ONLY LONG/ONLY SHORT. Position ONLY LONG jika Price berada di S2 manakala ONLY SHORT jika Price berada di R2.
5. Setting Lots boleh dibesarkan lagi bergantung kepada KEYAKINAN/KEBERANIAN/MODAL kita.


Insyaallah, TIPs ini memang berkesan kepada pengguna EA ini dan lebih cepat mendapat keuntungan berbanding default setting menggunakan Timeframe M30.

Semoga TIPs kali ini memberi faedah kepada kengkawan sekalian terutama bagi Newbie yg menggunakan EA tanpa ILMU yg tinggi dlm penggunaannya.
TIPs #3
Salam Kengkawan...

LUBUK DUIT menggunakan EA MWA System adalah terletak di Resistance 3 dan Support 3 (keutamaan utk pair GU).

a. Time Frame M1. Set ONLY SHORT jika Price berada di R3 dan sebaliknya jika Price di S3.

b. Gandakan setting Lot kepada 2x atau 3x. Contohnya: Asal = 0.1 lot, boleh naikkan kpd 0.2 lot atau 0.3 lot.

c. Sila set Maxtrade di bahagian Input EA daripada 10 kepada 7 atau 8 sahaja. Tujuannya ialah sekiranya OP mencapai maxtrade 7 atau 8, maka kita ada OP 9 dan OP 10 yg masih kita simpan. Selain itu, tujuannya ialah jika Price masih naik melampaui R3 atau turun melampaui S3, kita dah standby utk mengaut keuntungan yg besar dgn 2 OP yg masih tak dibuka. Apabila kita yakin Price akan berlaku Reversal, kita ubah Maxtrade di bahagian Input kepada 9 dahulu. Sekiranya Price naik/turun lagi dgn agak banyak, kita ubah Maxtrade di bahagian Input utk kali terakhir iaitu 10. Biasanya, pada masa ini kita mesti mencapai TP.

d. Jangan lupa TIPs ini untuk akaun mikro sahaja.

Sekiranya kita berjumpa dgn situasi ini, jangan lepaskan peluang.

tq very2 much...ni utk modal 500usd ke atas yer..ingatkan nk try kt 100usd..hehe...
Offline
05-24-2011, 10:07 PM, (This post was last modified: 05-24-2011, 10:18 PM by sayur_salad.)
#14
mmg terbukti...Big Grin juz setkan arah trend jer...then start your engine..gelak
200usd pun dh boleh run min 0.01 tp max 2 pair jer..jgn byk2 mampus nanti..gelak
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
05-24-2011, 10:10 PM,
#15
(05-24-2011, 10:07 PM)sayur_salad Wrote: mmg terbukti...Big Grin juz setkan arah trend jer...then start your engine..gelak

sat salad aku tengah pikir ni..........Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 24 <<>> Dilihat: 6985
EAMWASYSTEM - credit to bro mwa
hamkafreedom
3271
Forum Jump: