EAMWASYSTEM - credit to bro mwa

Offline
05-24-2011, 10:11 PM,
#16
penerangan terperinci t.kasih tt
Offline
05-24-2011, 10:29 PM,
#17
terima kasih tt
Offline
05-26-2011, 11:58 PM,
#18
(05-23-2011, 01:36 PM)hamkafreedom Wrote: Salam.

ea ni konsisten profit. syarat nye ikut mm yg dicadangkan dlm ea.



Untuk rujukan boleh masuk blog owner dier. [url]
respek

Ni acc mikro aku.

resim
resim

nk cuba
Offline
05-27-2011, 03:11 PM,
#19
tq t.t aku tumpang sedut... izinkan yeee
Offline
05-28-2011, 04:00 AM,
#20
(05-24-2011, 10:11 PM)GEESYA Wrote: penerangan terperinci t.kasih tt

sya kono tlg ajar gak kek den...
Offline
06-11-2011, 02:42 PM,
#21
(05-24-2011, 10:07 PM)sayur_salad Wrote: mmg terbukti...Big Grin juz setkan arah trend jer...then start your engine..gelak
200usd pun dh boleh run min 0.01 tp max 2 pair jer..jgn byk2 mampus nanti..gelak

salad, ajo la ajk cara-cara nak trade EA ni Big Grin , tak baik makan sorang gelak

btw, tima kasih TT sbb sudi kongsi EA.

Offline
06-11-2011, 03:27 PM,
#22
(06-11-2011, 02:42 PM)ajktingkap Wrote: salad, ajo la ajk cara-cara nak trade EA ni Big Grin , tak baik makan sorang gelak

btw, tima kasih TT sbb sudi kongsi EA.

gelak gelak dah seminggu den duk kasi personal tutorial laaaaa....ahahhahaha!!!!
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
06-11-2011, 05:17 PM,
#23
(06-11-2011, 03:27 PM)sayur_salad Wrote: gelak gelak dah seminggu den duk kasi personal tutorial laaaaa....ahahhahaha!!!!

patut ajk diam semacam ja gelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-29-2012, 06:43 AM,
#24
daripada ia nak hilang baik aku upload ja kat sini

file ada EA ni sekali dengan file preset

jap aku aja camna nak setting dia kat mt4 pada newbies2

ada pass

password
Code:
wangolds.com



.zip   eamwawan.zip (Size: 18.82 KB / Downloads: 42)
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-25-2012, 01:48 PM,
#25
tq tt...aku tompang sedutt...izinkan ye...



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 24 <<>> Dilihat: 7447
EAMWASYSTEM - credit to bro mwa
hamkafreedom
3271
Forum Jump: