Ea Cap Ayam

Offline
03-05-2013, 06:41 AM, (This post was last modified: 12-05-2014, 04:07 PM by Gogo.)
#1
EA baru siap tak tahu lah EA ni leh pakai ke tidak... ni result bektes dgn modal 1 dolor

   

   

   

   

   

   

   

   

   


Attached Files
.ex4   EA Cap Ayam.ex4 (Size: 12.96 KB / Downloads: 75)
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
03-05-2013, 06:50 AM,
#2
tu dia tu baru usd1

kalau usd100

paidpaidpaidpaid
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
03-05-2013, 04:23 PM,
#3
salam tt... guna strategi apa ini... guna indi apa filter..












[/quote]

Offline
03-05-2013, 04:37 PM, (This post was last modified: 03-05-2013, 04:41 PM by Gogo.)
#4
(03-05-2013, 04:23 PM)powg_kat_sini Wrote: salam tt... guna strategi apa ini... guna indi apa filter..


wassalam.. ea simple je.. strategi/indi biarlah jd rahsia sy.


[/quote]

kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
03-05-2013, 07:34 PM,
#5
(03-05-2013, 04:37 PM)Gogo Wrote:
(03-05-2013, 04:23 PM)powg_kat_sini Wrote: salam tt... guna strategi apa ini... guna indi apa filter..


wassalam.. ea simple je.. strategi/indi biarlah jd rahsia sy.


[/quote]
Kalo gitu tt cmne nk guna tf brapa....eh2 newbie bnyak lak soal...kih2

Offtopic: minta tolong tt d3compile satu ea leh tak...dh try tp de protected...plz...
Offline
03-05-2013, 07:46 PM, (This post was last modified: 03-05-2013, 07:49 PM by Gogo.)
#6
(03-05-2013, 07:34 PM)powg_kat_sini Wrote:
(03-05-2013, 04:37 PM)Gogo Wrote: wassalam.. ea simple je.. strategi/indi biarlah jd rahsia sy.
Kalo gitu tt cmne nk guna tf brapa....eh2 newbie bnyak lak soal...kih2

Offtopic: minta tolong tt d3compile satu ea leh tak...dh try tp de protected...plz...

[/quote]

pakai tf mane2 pon tak pe.. ea tu dah set default setting

kalo dah di protected sy pon taklih wat ape2
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
03-10-2013, 11:13 PM,
#7
(03-05-2013, 06:41 AM)Gogo Wrote: EA baru siap tak tahu lah EA ni leh pakai ke tidak... ni result bektes dgn modal 1 dolor

tumpang sedut tt....

tq! respek
Nak Rebet 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com
PINJAMAN PERIBADI MUDAH DAN PANTAS BLACKLIST HIGH KOMITMEN OK!



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 6 <<>> Dilihat: 2896
Ea Cap Ayam
Gogo
69232
Forum Jump: