Nick:  
Pass:    
RegisterHelpMember ListView New PostsView Today's Posts


Ea Untuk Gold Trading



11-13-2012, 01:18 AM
Post: #1
Wink Ea Untuk Gold Trading >> wangolds.com
Salam semua,
Nak tanya ada dak EA untuk gold trading?Puas den cari tapi hampeh.Untuk gold dan silver trading den tengok banyak yang kata Forex Gold Trader V4 ok tapi mau beli USD99 tu , sedangkan xtau lagi ok ke dak.

Kot2 ada kawan2 dalam ni yang tau link ke bley sedut?Makasih banyak2.

p/s:Kalau Forex Gold Trader v4 tu puas dah cari hampeh langsung takdak.Version lama banyak ler

Possibly Related Threads...
HAAAA KHAS FREE EA UNTUK WARGA WANGOLDS.....
Forex trading strategy #15 (10 pips a Day)
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-13-2012, 03:59 AM
Post: #2
RE: Ea Untuk Gold Trading >> wangolds.com
kena tanya masta @[Gogo]

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
Visit this user's websiteFind all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

[-]
Facebook Comments 



Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
replies: 1 and views: 681
Ea Untuk Gold Trading
sangbadut
62684










Powered By MyBB, © 2002-2014 MyBB Group. Form Contact Us RSS Syndication
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on wangolds.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of wangolds.com or it's owner. wangolds does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE

Online Users
There are currently 100 online users.
» 0 Member(s) | 100 Guest(s)

GREATEST BROKER FX 2014