Get Adobe Flash player

Ea Untuk Gold Trading

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wink 
Salam semua,
Nak tanya ada dak EA untuk gold trading?Puas den cari tapi hampeh.Untuk gold dan silver trading den tengok banyak yang kata Forex Gold Trader V4 ok tapi mau beli USD99 tu , sedangkan xtau lagi ok ke dak.

Kot2 ada kawan2 dalam ni yang tau link ke bley sedut?Makasih banyak2.

p/s:Kalau Forex Gold Trader v4 tu puas dah cari hampeh langsung takdak.Version lama banyak ler

Possibly Related Threads...
HAAAA KHAS FREE EA UNTUK WARGA WANGOLDS.....
Forex trading strategy #15 (10 pips a Day)
kena tanya masta @[Gogo]
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.


Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Recommended Broker FX 2015 (2nd)


Trending News Today Monthly Weekly (3nd)

Sed sit amet molestie diam. Etiam adipiscing dictum eros, vitae feugiat augue convallis sit amet. Nunc quis massa non dolor dictum condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque turpis diam, tincidunt nec convallis vitae, dapibus vitae enim. Nam bibendum nisl in risus imperdiet vestibulum.

Sed sit amet molestie diam. Etiam adipiscing dictum eros, vitae feugiat augue convallis sit amet. Nunc quis massa non dolor dictum condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque turpis diam, tincidunt nec convallis vitae, dapibus vitae enim. Nam bibendum nisl in risus imperdiet vestibulum.

Column Layout

A 3 column layout with 2 sidebars that stack beneath the main content for small screens. Once enough screen real estate becomes available, the layout displays the main column in the middle, with a sidebar displayed on either side of the main column.







Get Adobe Flash player