Empat Gadis Bakal Bergelar Jururawat Yang Ponteng Kuliah ‘berpesta Seks’.

Offline
07-09-2014, 11:48 AM,
#1
resim
Empat gadis bakal bergelar jururawat yang ponteng kuliah di sebuah kolej swasta di Klang,Selangor, ditahan selepas didapati ‘berpesta seks’ bersama pasangan masing-masing disebuah bilik asrama kolej berkenaan, malam kelmarin..

Dalam serbuan dilakukan pengurusan kolej berkenaan jam 7 malam, dua daripada pelajar perempuan terbabit dilaporkan dicekup dalam keadaan separuh bogel dan dua lagi berpakaian lengkap, manakala empat lelaki berusia awal 20-an bersembunyi dalam tandas asrama kolej.

Difahamkan, biarpun menyedari pemeriksaan mengejut dilakukan pihak pengurusan kolej, keempat-empat lelaki terbabit gagal menyelinap keluar menyebabkanmereka bersembunyi di dalam tandas bagi mengelakkan dicekup,namun gagal.

Menceritakan semula kejadian itu, sumber berkata, pihak pengurusan kolej menerima banyak aduan salah laku keempat-empat gadis terbabit daripada pelajar lain dan pensyarah sejak seminggu lalu.

“Antara salah laku yang dilaporkan ialah tidak hadir kelas dan sering membawa lelaki masuk ke asrama sehingga menimbulkan ketidakselesaan di kalangan pelajar lain.

“Rentetan daripada aduan berkenaan, satu pemeriksaan mengejut dilakukan pihak kolej selepas dimaklumkan terdapat empat lelaki dipercayai kekasih kepada keempat-empat pelajar terbabit menyelinap masuk ke asrama kira-kira jam 6 petang semalam (kelmarin),” katanya.

Menurut sumber, pemeriksaan yang dilakukan empat kakitangan terdiri daripada pihak pengurusan kolej yangdiiringi anggota polis itu membuahkan hasil apabila keempat-empat lelaki terbabit ditahan ketika bersembunyi di dalam tandas asrama berkenaan.

Video Hiasan


Possibly Related Threads...
Selamba Seks Di Balkoni @ Bangsar South
Reaksi Orang Veteran Pertama Kali Guna Simulasi Seks Virtual
Selfie Alat Sulit Kegilaan Terkini Gadis Di Jepun (3 Gambar)
Cctv Seorang Pegawai Polis Sedang Mengadakan Hubungan Seks Di Atas Bonet Kereta.
6 Pekerjaan Yang Selalu Disalah Tafsir Oleh Kaum Lelaki.
Ikuti Gelora Hidup Empat Wanita Menderita Zahir Dan Batin.
Lelaki Kantoi Melakukan Sesuatu Yang Kurang Elok Di Tempat Awam.
Suami Suruh Saya Cari Lelaki Lain Untuk Keperluan Seks.
Suruh Seorang Murid Lelaki Melakukan Seks Oral Akhirnya Terbongkar Apabila Perkara
Dinodai Loreley, Gadis Halimunan Yang Terkenal Di Daerah Kaub Dan St. Goarshausen, JeUsers browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 0 <<>> Dilihat: 4262
Empat Gadis Bakal Bergelar Jururawat Yang Ponteng Kuliah ‘berpesta Seks’.
Reez Ramsey
86923
Forum Jump: