GAMBAR BLUE

Offline
07-27-2011, 06:48 PM, (This post was last modified: 09-30-2011, 07:03 PM by Geesya.)
#1
Away
07-27-2011, 06:54 PM,
#2
citttttt tipah tertipu... gelakgelak
Offline
07-27-2011, 07:12 PM,
#3
beblue btul den klu cmni
Offline
07-27-2011, 07:26 PM,
#4
(07-27-2011, 06:54 PM)WakMedS Wrote: citttttt tipah tertipu... gelakgelak


gelak gelak gelak
Offline
07-27-2011, 07:27 PM,
#5
(07-27-2011, 07:12 PM)tenungskrin Wrote: beblue btul den klu cmni


betui laaa blue tu gelak gelak gelak
Offline
08-27-2011, 08:30 AM,
#6
ramai btoi dok skodeng thread ni bulan posa ni adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
08-27-2011, 09:01 PM,
#7
(08-27-2011, 08:30 AM)astrowan Wrote: ramai btoi dok skodeng thread ni bulan posa ni adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


hang pun sama gelak gelak gelak
Offline
08-27-2011, 09:56 PM,
#8
lawa eh .. hahaha
Offline
08-28-2011, 06:01 PM,
#9
(08-27-2011, 09:01 PM)GEESYA Wrote: hang pun sama gelak gelak gelak

dah tau dah thread ni tapi dok nampak ramai pakcik gogle dok mai hantaq buat lawatan mai siini ahahahahhahaha
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
08-28-2011, 11:25 PM,
#10
depa pantang tgk perkataan blue gelak gelak gelak
Offline
08-29-2011, 02:59 AM,
#11
adeih..........................bighu.............xjadi la hehehe
apo konamo eh nie, wad kosan ehsua
Offline
08-29-2011, 04:25 AM,
#12
depa pantang ka? atau yg buh thread ni yg gelong...
Offline
09-02-2011, 05:38 PM,
#13
wah. straight to the point tanpa bertapis. hi3
Offline
09-02-2011, 06:53 PM,
#14
(08-29-2011, 04:25 AM)kelos Wrote: depa pantang ka? atau yg buh thread ni yg gelong...

gelong tu apa Confused
Offline
09-03-2011, 06:36 PM,
#15
hmmm... suka tengok blue ekk.. kantoi TT. ha ha..



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 40 <<>> Dilihat: 41060
GAMBAR BLUE
Geesya
8981
Forum Jump: