GAMBAR BLUE

Online
04-13-2012, 07:41 AM,
#31
(04-12-2012, 11:34 PM)Abe Yo Jah Wrote: memey blue abis..... adoi....

gelak masih panas thread ni gelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
04-13-2012, 09:22 AM,
#32
(04-12-2012, 11:34 PM)Abe Yo Jah Wrote: memey blue abis..... adoi....



betuil aaa sya tulis tu gambaq blue bukan red bukan yelllow bukan green gelak gelak
Online
04-13-2012, 09:30 AM,
#33
(04-13-2012, 09:22 AM)Geesya Wrote: betuil aaa sya tulis tu gambaq blue bukan red bukan yelllow bukan green gelak gelak

mmg betoi sangat2 dah ni gelakgelak

otak mmg biru la ni gelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
04-13-2012, 10:45 AM,
#34
(04-13-2012, 09:22 AM)Geesya Wrote: betuil aaa sya tulis tu gambaq blue bukan red bukan yelllow bukan green gelak gelak

X ku sangka...akhirnya aku yang terpedaya Confused Confused gelak gelak
Inna Solati...wa nusuki, wa mahyaya wa mamati.... liLlahi rabbil 'alamin...
Offline
08-26-2012, 09:41 AM,
#35
tudia masih mendapat sambutan gelak gelak gelak
Online
08-26-2012, 04:08 PM,
#36
(08-26-2012, 09:41 AM)Geesya Wrote: tudia masih mendapat sambutan gelak gelak gelak

dalam banyak2 thread ni jugak yg @[Geesya] dok up gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
05-20-2013, 09:15 AM,
#37
tudiaaaaaa masih mencari blue gelak gelak
Offline
05-20-2013, 09:18 AM,
#38
tudia tajukk...huh..mmg terbaek..
Offline
05-20-2013, 10:09 AM,
#39
alamak...tetipah lagi....tumbuktumbuk
Offline
05-20-2013, 02:21 PM,
#40
(08-26-2012, 04:08 PM)astrowan Wrote: dalam banyak2 thread ni jugak yg @[Geesya] dok up gelak

haha taw x per.. smpai berbublue aku hahaha
Offline
09-09-2013, 11:24 PM,
#41
(05-20-2013, 02:21 PM)farhansopri Wrote: haha taw x per.. smpai berbublue aku hahaha


gelak gelak betui laaa tajuk tu



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 40 <<>> Dilihat: 41548
GAMBAR BLUE
Geesya
8981
Forum Jump: