GEESYA : awek wangolds terbaek di forum top ten malaysia WANITA PALING POPULAR 2010

Offline
03-01-2011, 01:55 AM,
#1
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
03-01-2011, 01:59 AM,
#2
we have 2 winner....dpt 3rd place pun not bad dh leesya....Big Grin sya dh kompem juara bertahn...Big Grin congrates all...keep up da good work...Big Grin
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
03-01-2011, 02:28 AM,
#3
go geesya goooooooooo...!
Offline
03-01-2011, 02:29 AM,
#4
tahniah kepada Geesya dan Aleesya !
Offline
03-01-2011, 10:34 AM,
#5

TAHNIAH GEESYA & LEESYA (mcm kembar lak....hehehe)

ikan bakar sekor!!!

paidpaidpaid
K.I.S.S - Keep It Sweet n Sexy



Offline
03-01-2011, 11:18 AM,
#6
den dah agak, mesti awek den menang pnya ;argh;Confusedhut:Confusedhut:TongueTongueTongue
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
03-01-2011, 02:10 PM,
#7
semestinya dari WGpaidpaid
Offline
03-01-2011, 03:10 PM,
#8
taniah geesya..leh abang banje nati
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Offline
03-01-2011, 06:33 PM,
#9
cantik cantik cantik
Buy dekat support support support support

Trend kan my GF

Sell dekat resistance resistant resistant resistant


satusatusatu

Offline
03-01-2011, 06:52 PM,
#10
Tahniah sya......paidpaidpaid:heart::heart:
Diam Lebih Baik Dari Bersuara...aleesyaaleesya
Offline
03-01-2011, 06:53 PM,
#11
weee hehe..tahniah2 sya n leesya..x lansung wg pon meletup
Offline
03-01-2011, 06:59 PM,
#12
(03-01-2011, 06:53 PM)jud1926 Wrote: weee hehe..tahniah2 sya n leesya..x lansung wg pon meletup

cik leesya ni orang CG ka? kat CG nama apa? :huh:
jangan ingat orang yang diam itu baik, kadang² dia adalah backstabber
Offline
03-01-2011, 08:02 PM,
#13
(03-01-2011, 06:59 PM)Syed Mokhtar Wrote: cik leesya ni orang CG ka? kat CG nama apa? :huh:

dekat cg kalo xsilap name dia halimah kot nyer....gelak nape SM teramat2 curiga dgn aleesya nih????
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
03-01-2011, 08:32 PM,
#14
mantap awek2 cni
Offline
03-02-2011, 10:07 AM,
#15
Congratsss Cik Admin WG Smile

memang tak leh lawan laa.


ehh..Kak Limah tak berforum ke?



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 44 <<>> Dilihat: 11770
GEESYA : awek wangolds terbaek di forum top ten malaysia WANITA PALING POPULAR 2010
astrowan
1857
Forum Jump: