GEESYA : awek wangolds terbaek di forum top ten malaysia WANITA PALING POPULAR 2010

Offline
03-02-2011, 11:45 AM,
#16
kak limah berforum dgn den ja....gelak
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
03-02-2011, 12:54 PM,
#17
kak limah balik kampung sat
Offline
03-02-2011, 10:29 PM,
#18
top laki takda ka?? hehhehe
Offline
03-03-2011, 01:06 AM,
#19
(03-02-2011, 10:29 PM)melando Wrote: top laki takda ka?? hehhehe

tak ada pencalonan.............
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
04-04-2011, 11:03 AM,
#20
superbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
resim
Offline
04-04-2011, 11:20 AM,
#21
waalllaannehh.........
Offline
04-04-2011, 11:24 AM,
#22
(04-04-2011, 11:20 AM)tenungskrin Wrote: waalllaannehh.........

paidpaidpaidpaidpaid
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
04-10-2011, 04:18 AM, (This post was last modified: 04-10-2011, 11:20 AM by fadli1982.)
#23
Wowoowoowowow!!!tak perasan thread ni!!
Offline
04-10-2011, 11:53 AM,
#24
(04-10-2011, 04:18 AM)fadli1982 Wrote: Wowoowoowowow!!!tak perasan thread ni!!




patut ar ilang satu undi :erk;TongueTongue
Offline
04-10-2011, 07:50 PM,
#25
dulu mati2 aku ingatkan astrowan ni lelaki
Offline
04-10-2011, 08:05 PM,
#26
(04-10-2011, 07:50 PM)blueskuitu Wrote: dulu mati2 aku ingatkan astrowan ni lelaki

dahtu astrowan nie laki ker ppuan?
setahu den lau astrowati baru ppuan..;ninja;
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
Offline
04-10-2011, 08:52 PM,
#27
(04-10-2011, 08:05 PM)Doul Wrote: dahtu astrowan nie laki ker ppuan?
setahu den lau astrowati baru ppuan..;ninja;


doul pun ppuan gak TongueTongueTongue
Offline
04-11-2011, 09:48 PM,
#28
(04-10-2011, 11:53 AM)GEESYA Wrote: patut ar ilang satu undi :erk;TongueTongue

tahun depan abg undi yer..siap bwk pengundi hantu lg Tongue
Offline
04-11-2011, 10:02 PM,
#29
alamak abg angle belum buat daftar pemilih lagi la.. nak daftar kat mane ekk? Big Grin
Offline
04-11-2011, 10:21 PM,
#30
(04-11-2011, 10:02 PM)flyangler Wrote: alamak abg angle belum buat daftar pemilih lagi la.. nak daftar kat mane ekk? Big Grin



dah menang pun abg TongueTongueTongue



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 44 <<>> Dilihat: 11782
GEESYA : awek wangolds terbaek di forum top ten malaysia WANITA PALING POPULAR 2010
astrowan
1857
Forum Jump: