GEESYA : awek wangolds terbaek di forum top ten malaysia WANITA PALING POPULAR 2010

Offline
04-14-2011, 12:42 PM,
#31
(04-10-2011, 07:50 PM)blueskuitu Wrote: dulu mati2 aku ingatkan astrowan ni lelaki

aku pompuan la huhuhuhuh
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
04-14-2011, 01:26 PM, (This post was last modified: 04-14-2011, 01:29 PM by pak mat theme pay.)
#32
cam best jerk.. leh den torai
sekali silap post daaa.. sori2
MEMOREX UMPAMA AISKRIM.. NIKMATILAH IA SEBELUM CAIRSmile
Offline
04-14-2011, 01:33 PM,
#33
(04-14-2011, 01:26 PM)pak mat theme pay Wrote: cam best jerk.. leh den torai
sekali silap post daaa.. sori2

ahaaahahahaha lawak2
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
04-18-2011, 05:18 AM,
#34
Hmmmm... begitu kisahnya.



®2011 mkmhmt. All Rights Reserved.
Offline
10-04-2011, 05:40 PM,
#35
resim







gelakgelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-02-2011, 03:49 PM,
#36
   

1k thanks dah Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-20-2012, 12:58 PM,
#37
rasanya kalau dah ramai awek sini leh buat pertandingan awek paling femes dalam WG

Wink
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-20-2012, 02:41 PM,
#38
mai laa buat sapo2 aweks senaraikan nama
Offline
10-20-2012, 04:57 PM,
#39
(10-20-2012, 02:41 PM)Geesya Wrote: mai laa buat sapo2 aweks senaraikan nama

Sekadar cadangan :

1. astrowani zulaifah ( muslimah mithali , morrocco mai)
2. wakisya meds ( soul songstess from Alabama )
3. tenanung skrinaporn (siam mari )
4. jebby o'nen ( ireland mari )

gelak gelak
Offline
10-20-2012, 05:15 PM,
#40
(10-20-2012, 04:57 PM)zulhoney Wrote: Sekadar cadangan :

1. astrowani zulaifah ( muslimah mithali , morrocco mai)
2. wakisya meds ( soul songstess from Alabama )
3. tenanung skrinaporn (siam mari )
4. jebby o'nen ( ireland mari )

gelak gelak

5. zulymadunis (turki mai )


gelak gelak
Offline
10-20-2012, 08:14 PM,
#41
(10-20-2012, 04:57 PM)zulhoney Wrote: Sekadar cadangan :

1. astrowani zulaifah ( muslimah mithali , morrocco mai)
2. wakisya meds ( soul songstess from Alabama )
3. tenanung skrinaporn (siam mari )
4. jebby o'nen ( ireland mari )

gelak gelak


(10-20-2012, 05:15 PM)Geesya Wrote: 5. zulymadunis (turki mai )


gelak gelak



6. ZqPak Ismadiniah (PATI )


gelak gelak gelak

wangoldswangoldswangoldswangolds
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
02-09-2013, 12:49 PM, (This post was last modified: 02-09-2013, 12:50 PM by Ebook.)
#42
(03-01-2011, 01:55 AM)astrowan Wrote:


paidpaidpaidpaidpaidpaid

:heart::heart::heart::heart::heart:

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

paidpaidpaidpaidpaid

Saya??????????crycrycry
xgbnfvb x
Offline
05-18-2013, 02:12 PM,
#43
keptusan utk tahun 2011,2012 ada ka?Big Grin
Offline
05-18-2013, 02:28 PM,
#44
(05-18-2013, 02:12 PM)kejora Wrote: keptusan utk tahun 2011,2012 ada ka?Big Grin



x ada org dah leh lawan tahun 2010 gelak gelak gelak
Offline
05-18-2013, 03:28 PM,
#45
(05-18-2013, 02:28 PM)Geesya Wrote: x ada org dah leh lawan tahun 2010 gelak gelak gelak

pejam celik pejam celik mau 2 tahun lebih

mmg x ada org leh lawan sejak 2010 sampai sekarang

gelak gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 44 <<>> Dilihat: 11261
GEESYA : awek wangolds terbaek di forum top ten malaysia WANITA PALING POPULAR 2010
astrowan
1857
Forum Jump: