Gambar Seksi Almy Nadia Kekasih Hati Fizz Fairuz

Offline
04-25-2012, 07:00 PM,
#1
resim
Wajah Almy Nadia
resim

resim
Wajah Almy Nadia
resim

As-Salam.
Wajah Almy Nadia, tertarik dengan wajah keanak-anakkan si Almy Nadia ini. Dikatakan sedang hangat bercinta dengan aktor Fizz Fairuz, sedang menunggu masa sesuai untuk disatukan.


Sedikit info dan biodata

Nama sebenar - Almy Nadia binti Aminuddin Shah, lahir di Ipoh Perak pada 27 April 1986. Merupakan bekas pelajar Sekolah Menengah Seri Balik Pulau. Antara filem lakonan Almy Nadia ialah Nana Tanjung, Dunia Baru The Movie, Bisikan Ablasa, Skrip 7707, Jangan Tegur, 4 Madu. Dan drama ... antaranya Janji Kekasih, Dunia Baru, Jelatang, Mat Jenin, 25 Hari Menghitung Duka, Rumah Mak, Mertua Vs Menantu, Jangan Pandang Belakang, Opah Popular, Pantun, Cinta Debut, Cerita Hantu Malam Raya, Janji Kekasih, Jangan Bunuh Matahariku, Mami, Dalca & Georgetown, Cinta Otai, Langit Semalam, 3 Mawar Dara, Lembu Lawan Lembu dan Dia Atilia, Cinta Berkalung Duri ....

Gambar Almy Nadia lagi lagi lagi

resim

resim

resimPossibly Related Threads...
Fizz Fairuz Dapat Datuk Hari Ini
Wak Doyok Sudah Ada Kekasih Baru, Seorang Model Indonesia
Pelakon Drama Hilangkan Diri Lepas Hamilkan Bekas Kekasih
Dosa Hina Gambar Saya Bunting, Kata Sajat
Jutawan Arab Saudi Kini Kekasih Baru Rihanna
Yusry Kongsi Gambar Terkini Lisa Surihani
Cerai? Hanez Suraya Terus Kongsi Gambar Bahagia
Neelofa Luah Rasa Hati Mengenai Cinta Di Instagram
Pegawai Kerajaan Pilihan Hati Siti Saleha
The Rock Dinobat Lelaki Paling Seksi 2016
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 0 <<>> Dilihat: 19199
Gambar Seksi Almy Nadia Kekasih Hati Fizz Fairuz
astrowan
25211
Forum Jump: