Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gambar_serius - Baju Diperbuat Dari Emas : Swag Versi India (7 Gambar)
Serius - Baju Diperbuat Dari Emas : SWAG Versi India (7 Gambar)
Hustla Macha!

Bling bling ialah budaya hip hop dimana seorang lelaki memakai sebanyak mungkin barangan kemas untuk menunjukkan kemewahan duniawi mereka. Ada rapper yang memakai gigi emas bertatahkan permata dan ada juga yang memakai rantai emas  dengan logo syarikat rakaman mereka. Pendek kata budaya bling-bling sering dikaitkan dengan kaum kulit hitam Amerika Syarikat. Tetapi hari ini kami rasa kami jumpa Maharaja Bling sebenar dan beliau bukan seorang kulit hitam tetapi seorang  dari India. Datta Phuge (32) seorang ceti yang berasal dari Pimpri-Chinchwad. Datta memesan baju emas yang bernilai RM 68 000 ini untuk memikat wanita di bandar beliau. Seramai 15 orang tukang emas bekerja selama 16 jam sehari selama 2 minggu bagi menghasilkan baju emas ini. Encik Datta sedar diri yang beliau tidak handsome seperti Rajni maka beliau berharap dengan memakai baju emas ini lebih ramai wanita akan terpikat dengan beliau. Syabas Datta Phuge..... kini anda lebih pimp dari Lil John dan layak diberikan gelaran The Pimp of Pimpri!

Laporan asal DailyMail http://blogserius.blogspot.com/2013/01/serius-baju-diperbuat-dari-emas-swag.html


Possibly Related Threads...
Trending: Lagu Gst Versi Kastam
Pesawat Kargo Supersonik Russia (8 Gambar)
Kereta Polis Rolls Royce Phantom Di Abu Dhabi (9 Gambar)
Tricentennial Tower : Menara Berputar Di New Orleans (6 Gambar)
12 Aksesori Wanita Hasil Dari Rambut Pesakit Kenser Kemoterapi
Projek Zayed Crystal Park Piramid Moden Akan Dibina Di Mesir (6 Gambar)
Pameran Lukisan Hello Kitty Di Ibu Pejabat Fukoku Tokyo (8 Gambar)
Miniatur 3d Model Gambar Terkenal Bersejarah (18 Gambar)
Bayi Tersenyum Fenomena Menakjubkan Bagi Ibu Bapa 13 Gambar
Buku Mewarna Dicipta Untuk Orang Dewasa Mendapat Sambutan 10 Gambar
gila dah ni kalau p jalan2 rasa selamat ka gelak gelak

aduhai .....

emas utk perempuan sahaja woooooooooooo
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)