Happy Birthday *e1 on your 40th Birthday!

Offline
07-06-2012, 12:00 AM,
#1
Its My Birthday! 
Offline
07-06-2012, 01:03 AM,
#2
Happy Birthday masta *e1 Big Grin semoga di panjang umoq di dalam kebajikan, mughah rezeki dan sihat selalu, insyallah :
It is what it is, nothing more, nothing less Big Grin
Offline
07-06-2012, 06:44 PM,
#3
salam hepi bday semoga dirahamti allah taala
uiks kata 2o taun gelak gelak gelak
Offline
07-06-2012, 06:47 PM,
#4
(07-06-2012, 06:44 PM)Geesya Wrote: salam hepi bday semoga dirahamti allah taala
uiks kata 2o taun gelak gelak gelak

betul la 20 tahun ( selepas ditolak nombor yang sama gelak gelak

apa2 pon selamat hari lahir gelakym
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
07-06-2012, 06:55 PM,
#5
(07-06-2012, 12:00 AM)astrowan Wrote: Its been 40 years!!! Happy Birthday *e1 on your 40th birthday today! Enjoy! Wink

And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.


~ Wangolds - Underground Forex Traders Begin Here Staff ~
http://wangolds.com

(07-06-2012, 01:03 AM)ismadi.syono Wrote: Happy Birthday masta *e1 Big Grin semoga di panjang umoq di dalam kebajikan, mughah rezeki dan sihat selalu, insyallah :

(07-06-2012, 06:44 PM)Geesya Wrote: salam hepi bday semoga dirahamti allah taala
uiks kata 2o taun gelak gelak gelak
Terima kasih kawan2 semua.......ya, mmg umo ceq cecah 40 tapi sebab ada pepatah kata "for men.....life begins at 40 and Being 40 Means Being TWICE as Sexy as You Were When You Were 20......kekeke........so 20 kira ok la.....hehe
" Ilaahii anta maqshuudii waridhooka mathluubi a'thinii mahabbataka wama'rifataka" -

Ya Allah Ya Tuhanku,hanya Engkaulah tujuanku dan keredhoanMu yg aku cari.Berikanlah kepadaku kecintaan dan ma'rifat kepadaMu



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 4 <<>> Dilihat: 1444
Happy Birthday *e1 on your 40th Birthday!
astrowan
41308
Forum Jump: