Heatmeter Mtf 5 Dec Bleh Tak Buat ????

Offline
03-20-2013, 02:50 AM,
#1
pakai 4 dec ok .. tak bleh utk 5 dec plak huhuhuh

tolong convert terngok blehtak masta @[Gogo]

ni gambar asal dia...
   


pilih salah satu file

.ex4   HeatMeter MTF V1.ex4 (Size: 5.55 KB / Downloads: 24)

.ex4   HeatMeter_MTF.ex4 (Size: 5.42 KB / Downloads: 22)

Possibly Related Threads...
software utk buat installer EA
ebook basic C++ nak buat EA
Buat EA cara mudah
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
03-20-2013, 03:24 AM,
#2
file format MQ4 tak ade ke?
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
03-20-2013, 03:55 AM,
#3
masta wan bg link platform 5 decimal test ni
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
03-20-2013, 10:40 AM,
#4
(03-20-2013, 03:55 AM)Gogo Wrote: masta wan bg link platform 5 decimal test ni

Code:
www.octafx.com
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
04-12-2013, 02:43 AM,
#5
(03-20-2013, 02:50 AM)astrowan Wrote: pakai 4 dec ok .. tak bleh utk 5 dec plak huhuhuh

tolong convert terngok blehtak masta @[Gogo]

ni gambar asal dia...



pilih salah satu file

(03-20-2013, 10:40 AM)astrowan Wrote:
(03-20-2013, 03:55 AM)Gogo Wrote: masta wan bg link platform 5 decimal test ni

Code:
www.octafx.com

try yg ni wan


.mq4   5 decimal.mq4 (Size: 3.86 KB / Downloads: 22)
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
04-12-2013, 03:01 AM, (This post was last modified: 04-12-2013, 03:07 AM by astrowan.)
#6
semua angka kosong...............

aku dah test akaun ecn dan mikro

akaun mikro mmg tak ada masalah mmg ok...akaun ecn sahaja tak boleh

semua pair akaun ECN belakang dia ada huruf .ecn

tolong adjust jap

cry
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 5 <<>> Dilihat: 1438
Heatmeter Mtf 5 Dec Bleh Tak Buat ????
astrowan
70276
Forum Jump: