Get Adobe Flash player

INDI yang sempoi...scalping 10-15pips...

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
salam warga WG...

nak share kat u allz...
indi yang best utk scalping intraday...
indi ni ada alert...
pastikan syarat2 sudah cukup baru entry...

pair sesuai : EU GU EJ AU NU UCHF UJPY...
time frame : M30

selamat mencuba!!!

MAKE PIPS....KEEP PIPS...REPEAT!!paid

link utk disedutz!!!

http://www.mediafire.com/?6j5tifk88jp9he2

Possibly Related Threads...
Indi Tunjuk Persen Jual Boli
Indi tunjuk Hi Lo previous bar (jumlah previous bar bole adjust ikut suka)
currency meter CM5...tapi ni versi lama...yang terbaru V7...huhu...juz nak share shj.
indi kepanjangan (format histogram)
indi percuma!!! pilih pilih!! mari mari!!
indi siap TP guna fibo auto + AxlFibo
scalping TDI TF5
Indi M11 n PRO ANALYSIS 95% ketepatan
Indi Penunjuk Pair Yang Akan Retrace
MAKE PIPS...KEEP PIPS...REPEAT....paid
kasi la ss

kasi la nak enter kat mana

baru syok....baru ada ramai pollower.........Big GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
(03-08-2012, 01:41 PM)astrowan Wrote: kasi la ss

kasi la nak enter kat mana

baru syok....baru ada ramai pollower.........Big GrinBig GrinBig Grin

segan la ss ikan bilis je....
hahaha....anyway...bincangkan teknik ni sesame pun best jgk.......
MAKE PIPS...KEEP PIPS...REPEAT....paid
(03-08-2012, 05:05 PM)mnfirdauz82 Wrote: segan la ss ikan bilis je....
hahaha....anyway...bincangkan teknik ni sesame pun best jgk.......

tunjuk tempat entry dan indi pon dah ok..tak perlu nak declare popit atau tak.......Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
(03-08-2012, 05:24 PM)astrowan Wrote: tunjuk tempat entry dan indi pon dah ok..tak perlu nak declare popit atau tak.......Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

download je kat link tu...insyallah ada gambo2 cara2 nak entry(kat dalam folder pix k)...hehehe
MAKE PIPS...KEEP PIPS...REPEAT....paid
sedut jugak tt.. try test.. Big GrinBig GrinBig Grin


Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Terkini Berita

Tunggu akan datang..........





Get Adobe Flash player