Isteri Orang Dicekup Bersama Teman Lelaki Di Bilik Hotel

Offline
01-01-2018, 04:58 PM,
#1
Isteri orang dakwa mahu hantar makanan untuk teman lelaki


resim
PENOLONG Pesuruhjaya Operasi JHEAT Zahiruddin Zaki (kanan) bersama anggota memeriksa dokumen pasangan yang ditahan Ops Tahun Baru di sebuah hotel bajet di bandaraya ini. FOTO Zaid Salim

TIGA pasangan termasuk seorang wanita berstatus isteri ditahan Jabatan Hal Ehwal Agama Terengganu (JHEAT) dalam Ops Tahun Baru di beberapa hotel bajet di sekitar Kuala Terengganu, pagi hari ini.

Wanita berusia 38 tahun dari Kampung Raja, Besut itu ditahan bersama pasangannya berusia 30 tahun ketika berada dalam bilik hotel bajet di bandar raya ini pada 8.50 pagi.

Ketika ditahan, wanita yang mempunyai seorang anak lelaki berusia 18 tahun mendakwa dia sedang menghantar makanan untuk teman lelakinya yang baru tiba di negeri ini semalam.

Siasatan JHEAT terhadap pasangannya yang berasal dari Sarawak itu mengaku datang ke negeri ini untuk menyambut tahun baru bersama wanita terbabit yang dikenalinya melalui laman sosial.

Pesuruhjaya JHEAT, Wan Ismail Sahaimi Wan Omar berkata, operasi selama dua jam bermula 7.30 pagi itu diketuai Penolong Pesuruhjaya (Operasi) JHEAT Kuala Terengganu, Amirul Akram bersama 20 anggota penguat kuasa.

Menurutnya, semua pasangan berusia antara 20 hingga 38 tahun akan didakwa mengikut Seksyen 29 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah Takzir Terengganu 2001 kerana persediaan untuk melakukan persetubuhan luar nikah.

Katanya, mereka itu boleh dikenakan hukuman denda maksimum sebanyak RM3,000 atau dua tahun penjara jika disabitkan dengan kesalahan.

"Kesemua mereka itu sudah dibebaskan dengan jaminan sementara menunggu pendakwaan di mahkamah selepas selesai diambil keterangan," katanya. - Metro

Possibly Related Threads...
Ibu Tak Kisah Anak Diperkosa Suami Sendiri, Lebih Baik Dari Diperkosa Orang Lain
Lelaki Tayang Alat Sulit Dakwa Tak Tahu Zip Terbuka, Buat Repot Polis Juga
Lelaki Dirakam Tanpa Segan Silu Tunjuk Alat Sulitnya
Luluh Hati Isteri Lihat Sendiri Suami Perkosa Anak Di Sungai Petani
2 Janda Adik Beradik Dicekup Khalwat Di Hotel Bajet
Pegawai Penguatkuasa Perkosa Gadis Yang Dicekup Khalwat
Sudah Ada Isteri Untuk Seks Halal, Tapi Pilih Perkosa Anak Tiri
Gadis Diperkosa Teman Lelaki Sebelum Diratah Lagi 2 Rakan Lain
Gadis Universiti Nyaris Diperkosa Lelaki Indon Dalam Tandas
Gadis Diperkosa Kenalan Wechat Di Bilik Kantin SekolahUsers browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 0 <<>> Dilihat: 107
Isteri Orang Dicekup Bersama Teman Lelaki Di Bilik Hotel
sukawg
114834
Forum Jump: