Jom teka bila bubar parlimen dan pilihanraya PRU13 ???

Offline
05-07-2012, 01:58 AM, (This post was last modified: 05-07-2012, 02:03 AM by astrowan.)
#1
jom teka ni ada budak cg sapo ntah mai tempek aku copy paste sahaja..

mai teka kalau betoi dapat hadiah dari admin geesya gelak gelak

Quote:Pembubaran parlimen - Isnin 14 Mei 2012?
Tadi aku dpt info dr member yg keja pejabat PM.
Betul ke tak, wallahua'lam.

PEMBUBARAN PARLIMEN-ISNIN 14 MEI 2012.
HARI PENAMAAN CALON-SABTU 26 MEI 2012,
HARI MENGUNDI PRU13-SABTU 9 JUN 2012.


Possibly Related Threads...
[mkini]_kayveas: Ppp Tanding Parlimen Kepong, 4 Kerusi Dun
[mkini]_skmm Siasat Berita Pembubaran Parlimen Di Laman Sosial
[mkini]_tpm Dakwa Pembangkang Rancang Wujud Porak Peranda Pada Pru13
[mkini]_mb: K'jaan Sementara Tak Timbul Jika Bubar Parlimen Sebelum 5 Tahun
[mkini]_'jangan Persoal Hak Pm Bila Nak Umum Pru'
[mkini]_tpm: Bn Tak Hadapi Masalah Jika S'gor Bubar Dun Awal
[mkini]_s'gor Cadang Bubar Dun Selepas Chap Goh Mei
[mkini]_pas Sedia Letak Calon Bukan Islam Dalam Pru13
Terbongkar Ramalan Tarikh Pilihanraya Ke 13 2013
[bhariandunia]_pm Jepun Bubar Parlimen
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
05-07-2012, 02:03 AM,
#2
ngeeeeeeeeeee lom daftar g.....sompek tak nie laie...... gelak
apo konamo eh nie, wad kosan ehsua
Away
05-07-2012, 08:24 AM,
#3
Tunggu Kak Mah dapat ilham..... Big Grin
Inna Solati...wa nusuki, wa mahyaya wa mamati.... liLlahi rabbil 'alamin...
Offline
05-07-2012, 08:27 AM,
#4
(05-07-2012, 08:24 AM)Abe Yo Jah Wrote: Tunggu Kak Mah dapat ilham..... Big Grin

rasa dah dapat sbb dia dapat anugerah industri sukan......
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
05-07-2012, 08:41 AM,
#5
PEMBUBARAN PARLIMEN-ISNIN 14 MEI 2012..... haaaa jadi 15 Mei tu bermakna takde kerajaan lahh .... ape kata WG n de gang gi ambik aleh satt ... kita wat projek raksaksa ala2 dinosor .... gelakguling mcm org tak siuman
gelak gelak gelak
Offline
05-07-2012, 08:43 AM,
#6
(05-07-2012, 08:41 AM)wakmeds Wrote: PEMBUBARAN PARLIMEN-ISNIN 14 MEI 2012..... haaaa jadi 15 Mei tu bermakna takde kerajaan lahh .... ape kata WG n de gang gi ambik aleh satt ... kita wat projek raksaksa ala2 dinosor .... gelakguling mcm org tak siuman
gelak gelak gelak

mungkin boleh letak proposer sket nak buat apa

sama2 leh bincang

gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
05-07-2012, 09:06 AM,
#7
wow wak .. gelak guling2 ka.. gelak
Offline
12-17-2012, 02:24 PM,
#8
mai kita teka gelakym
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
12-17-2012, 02:43 PM,
#9
(12-17-2012, 02:24 PM)astrowan Wrote: mai kita teka gelakym

teka2 tak dapek apopo pun ..maleh laa den Big Grin ... den nak wat cam biaso yoo .. ado ko takdo PRU ni ..lantak pee kek pok jib,nyampah ehh den tgok muko dio ni kek tv tumbuk ...ckp jerit2 smpai mcm nk putus urat leher tu haa.... TongueConfused
( ehh awat den terlobih komen ni ... ini kan rancangan teka-teki je gelak )

oklaa den teka..... PRU lambet laie ... depa tunggu duit bantuan mashukk gelak
Offline
12-17-2012, 02:50 PM,
#10
(12-17-2012, 02:43 PM)wakmeds Wrote:
(12-17-2012, 02:24 PM)astrowan Wrote: mai kita teka gelakym

teka2 tak dapek apopo pun ..maleh laa den Big Grin ... den nak wat cam biaso yoo .. ado ko takdo PRU ni ..lantak pee kek pok jib,nyampah ehh den tgok muko dio ni kek tv tumbuk ...ckp jerit2 smpai mcm nk putus urat leher tu haa.... TongueConfused
( ehh awat den terlobih komen ni ... ini kan rancangan teka-teki je gelak )

oklaa den teka..... PRU lambet laie ... depa tunggu duit bantuan mashukk gelak

cakap ja berapa haribulan kan senang :S:S:S pedangpedang
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-17-2012, 11:50 PM,
#11
(05-07-2012, 01:58 AM)astrowan Wrote: jom teka ni ada budak cg sapo ntah mai tempek aku copy paste sahaja..

mai teka kalau betoi dapat hadiah dari admin geesya gelak gelak

Quote:Pembubaran parlimen - Isnin 14 Mei 2012?
Tadi aku dpt info dr member yg keja pejabat PM.
Betul ke tak, wallahua'lam.

PEMBUBARAN PARLIMEN-ISNIN 14 MEI 2012.
HARI PENAMAAN CALON-SABTU 26 MEI 2012,
HARI MENGUNDI PRU13-SABTU 9 JUN 2012.

rasanya bulan 1 nie kot....bulan 2 PRU13



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 10 <<>> Dilihat: 2989
Jom teka bila bubar parlimen dan pilihanraya PRU13 ???
astrowan
27407
Forum Jump: