Juara Octafx Pusingan 37 Diumumkan!

Offline
04-21-2015, 01:07 AM,
#1
Hari ini kami mengucapkan tahniah kepada En. Zul Yadain dari Indonesia atas prestasi beliau yang menakjubkan dalam Pusingan 5 Pertandingan Sebenar OctaFX Supercharged - pakar pasangan mata wang USD/CAD, Pencapai Lampau, dan pemburu pip!

Jangan ketinggalan nasihat yang sangat berharga daripada En. Zul Yadain yang dikongsikan dengan anda:

[Image: sc-round-5-winner.png]

Pertandingan OctaFX Supercharged adalah "PERTANDINGAN SEBENAR UNTUK PEDAGANG SEBENAR" dan benar-benar mencabar bagi saya kerana ini kali pertama saya mengambil bahagian dalam pertandingan sebenar.

Saya telah meluangkan banyak masa di hadapan carta! Saya tahu saya tidaklah lebih baik daripada pedagang lain tetapi saya terus mencuba. Moto dan kunci kejayaan saya ialah Jangan Berputus Asa. Strategi saya ialah untuk mengikut Pedagang Pro dan kekal dengan teknik saya sendiri. Sudah tentu, matlamat saya ialah untuk memenangi Tesla!

Baiklah, apa yang boleh saya katakan kepada pedagang lain ialah anda tidak seharusnya berhenti mencuba dan kekal dengan strategi yang sesuai dengan cara anda! Satu perkara lagi, "Ada masanya dalam permainan ini apabila pedagang terpaksa membuat satu keputusan penting dengan sangat pantas. Ketinggalan atau maju ke hadapan. Untuk mengambil peluang dan pertaruhkan semuanya atau main secara selamat dan alami kekalahan"

En. Zul Yudain akan mendapat iPhone 6 baharu beliau tidak lama lagi! Ikut kami di Facebook untuk melihat gambar-gambar para pemenang yang bertuah! Sementara itu kami menjemput anda untuk menyertai pertandingan ini untuk memenangi 10 hadiah yang hebat termasuk Tesla Model S, Smart Fortwo dan Renault Twizy!

Adakah anda Supercharged? Sertai pertandingan di sini!

Possibly Related Threads...
[octafx] Informasi Dan Review
Cara Daftar Akaun Octafx Step By Step Bergambar
Terkini Deposite Dan Withdraw Bank Utama Malaysia Telah Disediakan Oleh Octafx
OCTAFX - OctaFX.com
Spread Terendah Hanya Di Broker Octafx
Octafx.com : Vps Secara Percuma ! Serendah Usd300 Sahaja
Tahniah Lima Pemenang Pertandingan Demo Mingguan Ctrader Pusingan 11!
Pemenang Pertandingan Demo Mingguan Ctrader Octafx Pusingan 6 Dianugerahkan!
Octafx Komisyen Ib Program Semakin Menarik
Octafx Economic Calendar 2015 Update Weekly
Offline
04-21-2015, 01:10 AM,
#2
[Image: new-champion-winners.png]
Pertandingan demo Juara OctaFX Pusingan 37 sudah selesai! Kami berasa gembira untuk berkongsi nama-nama pemenang kami dan membahagikan dana hadiah sebanyak $1000 antara 4 pedagang bertuah! 

Pertandingan kami yang baru direka bentuk semula semakin popular dan kami menawarkan anda untuk menyertai pusingan seterusnya dalam pertandingan ini jika anda menikmati akaun demo dagangan, menerima pencapaian dan membaca komen di profil anda daripada rakan-rakan pesaing!


Mari lihat nama-nama ahli baharu dalam OctaFX Hall of Fame:
  • Tempat pertama dengan hadiah sebanyak USD500 dimenangi oleh En. Chu Duong Thai dari Vietnam
  • Tempat Ke-2 dengan hadiah USD300 dimenangi oleh En. Dante Canuti dari Itali
  • Tempat Ke-3 dengan hadiah USD100 dimenangi oleh En. Nirmal Veerasooriya dari Sri Lanka
  • Pemenang terakhir dalam pertandingan ini ialah En. Basri Landareka dari Indonesia, dianugerahkan hadiah USD100

Platform pertandingan baharu menambah lagi keseronokan pada akaun demo! Cubalah pertandingan ini sebelum berdagang di akaun sebenar! Kisah kejayaan para pemenang Pusingan 37 akan disiarkan tidak lama lagi, jadi ikutilah perkembangan terkini untuk mendapatkan inspirasi!

Kami bagi pihak OctaFX ingin mengucapkan terima kasih kepada semua kerana menyertai pertandingan ini! Semangat sebenar persaingan yang sihat menyelubungi medan pertandingan demo Juara OctaFX!  Ambillah peluang anda untuk meletakkan nama dalam berita yang akan datang - mendaftar dalam Pertandingan Demo Juara OctaFX pusingan seterusnya! Terima pencapaian, berkomunikasi dengan pedagang lain dan uji kemampuan perdagangan anda.

Jadilah Juara dengan OctaFX!
Offline
04-21-2015, 01:12 AM,
#3
Lebih banyak kisah yang memberi inspirasi daripada pemenang pertandingan demo Juara OctaFX!  Hari ini kami tampilkan pandangan daripada tiga orang pemenang Pusingan 37!
  • Tempat pertama – En. Chu Duong Thai dari Vietnam
  • Tempat ke-2 – En. Dante Canuti dari Itali
  • Tempat ke-3 – En. Nirmal Veerasooriya dari Sri Lanka
  • Pemenang terakhir – En. Basri Landareka dari Indonesia

Tempat pertama – En. Chu Duong Thai dari Vietnam 
chuouou
resim Vietnam
4170.5
63.5
35
 
Rank 1
Gain 6351.95%
Saya merasa sangat gembira dan berbangga kerana menduduki tempat pertama dalam pertandingan juara ini. Saya berdagang setiap kali saya rasa gembira. Pada pendapat saya, kunci utama kepada kejayaan ditentukan oleh keadaan psikologi. Saya sentiasa menggunakan pengurusan wang dan kawalan emosi ketika membuka dagangan. Saya menggunakan pengurusan wang, dagangan pangsi Fibonacci dan kawalan emosi. Saya lebih banyak mendapat untung berbanding rugi kerana saya mengikut trend. Saya rasa anda memerlukan sekurang-kurangnya 5 tahun untuk menjadi pedagang yang baik.


Tempat ke-2 – En. Dante Canuti dari Itali
dc881ancora
resim Italy
EURUSD 733
2138.5
88.2
Rank 2
Gain 4510.40%
Saya merasa gembira kerana menang dalam pusingan ini, sebab saya hanya telah menyertai dua pusingan daripada pertandingan ini: Saya hanya berdagang dalam beberapa hari sahaja!  Saya sudah mendaftar dalam pertandingan sebenar dan menggunakan demo untuk memperbaik teknik saya. Itulah kunci kepada kejayaan - banyak belajar!


Pemenang terakhir – En. Basri Landareka dari Indonesia
ibazk
resim Indonesia
34
6.9
Rank2608
Gain-313.61%
Sudah tentu saya ingin menjadi yang terbaik dalam pertandingan Demo Juara OctaFX!
Banyak pengajaran yang saya peroleh daripada pertandingan ini, satu daripadanya ialah cara meningkatkan ekuiti dengan mempertimbangkan nisbah ekuiti yang kita miliki. Saya gagal kerana tidak menggunakan Pengurusan Wang yang betul dan tidak sabar!
Saya rasa, dagangan saya yang paling berjaya ialah apabila saya boleh memperoleh sehingga 200% sehari daripada ekuiti. Namun, hanya dalam pertandingan demo. Dagangan sebenar sudah tentu memberikan suasana yang berbeza.
Saya rasa, tiada had masa untuk menjadi yang terbaik. Kita mesti terus belajar dan cuba membetulkan kesilapan kita.
Kami berharap kisah-kisah ini memberi inspirasi kepada anda! Mendaftar dalam Pertandingan Demo Juara OctaFX untuk menempatkan kisah anda dalam berita kami pada bulan depan!
Jadilah Juara dengan OctaFX!
Offline
05-22-2015, 12:39 AM,
#4
OctaFX menyokong Yayasan Sukan Bali untuk tujuan yang lebih besar!


[Image: bsf.png]
OctaFX mula menaja Yayasan Sukan Bali - sebuah organisasi kebajikan yang mempromosikan sukan untuk orang kurang upaya.
 Sebagai broker yang bereputasi baik, kami membuat keputusan untuk memperkenalkan inisiatif baharu dengan menyokong bukan sahaja sukan profesional di Indonesia, tetapi juga menumpukan perhatian kami kepada mereka yang memerlukan. Melalui perkongsian dengan Yayasan Sukan Bali, kami memberi sokongan kepada komuniti Indonesia secara keseluruhannya, melalui pembiayaan organisasi yang mengkhususkan usaha mereka untuk mewujudkan pelbagai aktiviti untuk orang kurang upaya dari segi fizikal dan mental.

Yayasan Sukan Bali mengisytiharkan misi mereka sebagai "untuk memperbaik kehidupan mereka yang kurang upaya di Bali & Indonesia Timur dengan menggunakan kuasa sukan dan permainan untuk pembangunan, kesihatan dan keamanan" dan kami berbangga menyertai mereka dalam usaha yang mulia ini".


BSF cuba menghubungkan jurang antara Kementerian Kesihatan, Kementerian Belia dan Sukan, Kementerian Pendidikan, gabungan sukan kebangsaan dan jawatankuasa Paralimpik Indonesia dalam liputan dan peruntukan mereka untuk individu kurang upaya.


 "Bagi pihak Yayasan Sukan Bali, saya ingin berterima kasih kepada OctaFX untuk sokongan mereka terhadap program sukan orang kurang upaya kami. Dengan bantuan anda, kini kami boleh mempromosikan bola keranjang kerusi roda, ragbi kerusi roda dan pelayaran orang kurang upaya pada tahap baharu”.
Rodney Holt - pengasas BSF
Ikuti halaman berita kami untuk mengetahui semua butiran dan terus ke laman web rasmi BSF untuk mengubah kehidupan bersama-sama dengan OctaFX!
Offline
05-29-2015, 06:34 PM,
#5
OctaFX mula menaja Yayasan Sukan Bali - sebuah organisasi kebajikan yang mempromosikan sukan untuk orang kurang upaya.

octafx memang broker yang menyokong institusi yang memerlukan..terima kasih octafx
Offline
06-16-2015, 11:32 PM,
#6
OctaFX sudah bersedia untuk menampilkan satu lagi peningkatan untuk pengguna cTrader! Kini kami menyokong cTrader untuk peranti Apple! 
Berita baik untuk setiap pengguna cTrader dalam komuniti OctaFX! Kini anda boleh berdagang 48 pasangan mata wang menggunakan cTrader untuk iOS! Aplikasi ini boleh dimuat turun secara percuma dan serasi dengan iPhone, iPad dan iPod touch. Aplikasi kami juga dioptimumkan untuk iPhone 5, iPhone 6 dan iPhone 6 Plus.

cTrader memberikan anda yang terbaik dalam dagangan FX sebagai aplikasi asli. Nikmati pelaksanaan pantas untuk FX dan komoditi serta antara muka yang mudah digunakan dengan maklumat baki, margin dan P&L penuh. Lihat semua simbol dan kadar, termasuk senarai kegemaran anda. Anda akan mendapat kefungsian teras yang sama seperti cTrader Web untuk Mudah Alih, dengan masa pelancaran yang lebih cepat dan antara muka yang sama mudah untuk digunakan.Muat turun daripada AppStore:
resim

Ada apa-apa soalan? Hubungi Sokongan Pelanggan kami yang memenangi anugerah jika anda mempunyai sebarang pertanyaan.
Alami syarat dagangan terbaik kami di cTrader untuk iOS!
Offline
08-05-2015, 06:40 AM,
#7
Kami dengan gembiranya mengumumkan perkongsian rasmi dengan Southampton FC – Kelab Bola Sepak EPL yang berpotensi dan berbakat. OctaFX dengan bangganya menyokong Southampton FC, yang digelar “The Saints” dan sukan yang diminati para pelanggan kami.

"Kami menganggap SH FC sebagai salah sebuah kelab yang paling berjaya, bercita-cita dan pintar dalam Liga Perdana Inggeris. Kelab ini telah menunjukkan keputusan yang baik pada musim lepas dan kami berharap untuk membantu memenuhi potensi mereka dalam semua lapangan, di rumah dan di luar negara - dalam musim Liga Perdana yang akan datang dan semasa bersaing dalam Liga Eropah.
Kami berbangga kerana terlibat dalam perkongsian ini dan berharap dapat melabur dalam kejayaan Southampton dan menjadi sebahagian daripada peningkatan yang baharu."

Daniel Harris 
Pengarah, OctaFX UK Limited

 
[Image: octafx_001.png]Ketua Pegawai Eksekutif Southampton FC Gareth Rogers mengulas: "Kami berasa gembira dapat menjalin perkongsian dengan OctaFX, sebuah broker forex yang memenangi anugerah dan berdaftar dengan FCA. Sementara kami dan OctaFX berasal daripada UK, kami berkembang dengan pesat di peringkat global. Nilai bersama kami berkaitan kerja keras, dedikasi dan aspirasi meletakkan kami dalam kecemerlangan yang berguna untuk perkongsian yang berjaya”.
 
[Image: octafx_002.png]
 
Dengan menjadi rakan kongsi Forex Rasmi Kelab ini, kami memberi penekanan kepada kepentingan memupuk bakat dan mengembangkan sesuatu yang kecil kepada sesuatu yang besar, jangan sekali-kali berhenti dalam menghadapi kesukaran. Kami percaya bahawa kerjasama dengan kelab bola sepak akan memberi motivasi dan inspirasi kepada para pelanggan kami untuk mencapai matlamat mereka. 
[Image: octafx_004.png]
 
Ikuti halaman perkongsian kami dan media sosial untuk mengetahui berita terkini berkaitan pengaktifan perkongsian dan terus bersama kami untuk menyertai promosi Kelab Southampton Club!
OctaFX – Potensi kepada kecemerlangan pada tahap dagangan
Offline
08-05-2015, 06:43 AM,
#8
Cabaran menjaringkan gol OctaFX untuk Southampton FC telah mengumpulkan dana sebanyak £3000!


[Image: octafx_011.jpg]
Selepas menandatangani perkongsian baharu dengan Southampton FC, OctaFX memberi cabaran kepada tiga pemain Southampton yang terkenal iaitu Jay Rodriguez, Kelvin Davis dan Sam Gallagher untuk menunjukkan kemahiran mereka dalam menjaringkan gol. Semua dana yang terkumpul dipindahkan ke Saints Foundation iaitu sebuah pertubuhan amal yang sejajar dengan SHFC. 

 
Kami sentiasa berasa gembira untuk menyokong usaha yang baik. Nikmati video dan ikuti halaman Perkongsian Southampton untuk mengetahui semua berita terkini mengenai perkongsian kami. 
OctaFX – potensi ke arah kecemerlangan dalam tahap perdagangan
Offline
04-07-2016, 12:39 AM,
#9
resim

resim


cara daftar - klik link dibawah

.Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 8 <<>> Dilihat: 1743
Juara Octafx Pusingan 37 Diumumkan!
octafx_official
94985
Forum Jump: