Kalau Dalam Wg Apa Komen Anda

Offline
10-17-2012, 12:30 AM,
#1
just in planning .........

1 ) kalau posting/komen/buka thread/quote ada point dan boleh ditukar dengan kadar depo sesuatu broker dan boleh trade dan withdraw ???

kadarnya average dalam usd20 ke usd30 per user leh dapat Big GrinBig GrinBig Grin
(jangan plak mintak satu posting usd200 lak... professor pon tak dapat gelak setakat artikel copy paste jer pon gelakgelakgelak )




2) bukan setakat boleh claim depo...sesama user boleh tukar2 point dan berjual beli... semua ada kedai sendiri ada section boleh buat....jual suka sama suka...



adakah sesuatu yang menyeronokkan dan akan mendapat sambutan ...

apa komen anda....serius komen sahaja.......................


Possibly Related Threads...
Harini Kalau Ada Apa2 Masalah Lapor Kat Sini
Komen Guna Facebook Dapat 120 Point
ROMBAKAN DALAM WANGOLD
Nickname Pelik2 Dalam Wangolds.com
apa2 idea dalam wangolds.com
error sangat teruk dalam sejarah img.wg
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-17-2012, 12:52 AM,
#2
bagus bona ni.. teringat den satu forum apo ntah yg buek cmni.. forum forex gak..
xdola smpi usd200.. usd 199 pun jadilah..
Offline
10-17-2012, 01:50 AM,
#3
bgus la nie....huhuh bole la dpt merchendise WG.com

klu ada yg lain bole sapu juga laa...w.akakakaa
Offline
10-17-2012, 05:59 AM, (This post was last modified: 10-17-2012, 06:03 AM by Geesya.)
#4
untuk semua org ka atau ada yang berkecuali?
Offline
10-17-2012, 06:51 AM, (This post was last modified: 10-17-2012, 06:57 AM by astrowan.)
#5
(10-17-2012, 05:59 AM)Geesya Wrote: untuk semua org ka atau ada yang berkecuali?

semua paidpaid



berkecuali dalam aspek macam mana tu ??? cth ????
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-17-2012, 07:00 AM,
#6
(10-17-2012, 06:51 AM)astrowan Wrote: semua paidpaid



berkecuali dalam aspek macam mana tu ??? cth ????

admin N mode laaa bosss gelak gelak
Offline
10-17-2012, 07:02 AM, (This post was last modified: 10-17-2012, 07:04 AM by astrowan.)
#7
(10-17-2012, 07:00 AM)Geesya Wrote: admin N mode laaa bosss gelak gelak

lebih kot kalau pangkat tinggi lagi dalam beberapa aspek

cuba tengok kanan dah ada tambahan Points: 0.230USD [Donate]

gelakym

testing only before live macam demo akaun gelakym


sat nak tanya mode ada buat keja ka sblm ni.....nick pon tak nampak....gelak

admin tu mmg berjasa banyak dah sejak dulu sampai skrg Big GrinBig GrinBig Grin respekrespekrespekrespekrespekrespek
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-17-2012, 07:06 AM,
#8
ladies and gentlement just give me some idea

these group just get lot of money just to give WGrian buybuybuybuy
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-17-2012, 08:37 AM,
#9
cun idea terbaik..dah mcm mt5 forum..ok ana setuju aja..respek
Offline
10-17-2012, 08:44 AM,
#10
(10-17-2012, 08:37 AM)matsarol Wrote: cun idea terbaik..dah mcm mt5 forum..ok ana setuju aja..respek

any option idea ?????? BlushBlush
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-17-2012, 08:45 AM, (This post was last modified: 10-17-2012, 08:45 AM by matsarol.)
#11
promote referal link ada point tak..?Big Grin
lagi satu post yg macam mana nk dapat point tu..Big Grin

kalau spam kira tak..?Tongue
Offline
10-17-2012, 08:49 AM,
#12
(10-17-2012, 08:45 AM)matsarol Wrote: promote referal link ada points tak..?Big Grin
lagi satu post yg macam mana nk dapat point tu..Big Grin

kalau spamm kira tak..?Tongue

1) referrel link of cause YES (sign up new member Big Grin )

2) point - not spam reply because i am spammer Lol gelakym

point just be create after open thread...reply...quote....referrel....check it http://wangolds.com/newpoints.php

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-17-2012, 08:51 AM,
#13
(10-17-2012, 08:49 AM)astrowan Wrote: 1) referrel link of cause YES (sign up new member Big Grin )

2) point - not spam reply because i am spammer Lol gelakym

point just be create after open thread...reply...quote....referrel....check it http://wangolds.com/newpoints.php

oh okeh2 paham bos..Big Grin
Offline
10-17-2012, 10:11 AM,
#14
uik...ada point plak...boleh shopping kat tesco dak?
" Ilaahii anta maqshuudii waridhooka mathluubi a'thinii mahabbataka wama'rifataka" -

Ya Allah Ya Tuhanku,hanya Engkaulah tujuanku dan keredhoanMu yg aku cari.Berikanlah kepadaku kecintaan dan ma'rifat kepadaMu
Offline
10-17-2012, 10:16 AM,
#15
(10-17-2012, 10:11 AM)*e1 Wrote: uik...ada point plak...boleh shopping kat tesco dak?

giant dah la gelak scamscam
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 31 <<>> Dilihat: 3885
Kalau Dalam Wg Apa Komen Anda
astrowan
59837
Forum Jump: