Kalau Dalam Wg Apa Komen Anda

Offline
10-17-2012, 11:45 AM,
#16
byk reply byk point
Offline
10-17-2012, 12:59 PM,
#17
(10-17-2012, 11:45 AM)Geesya Wrote: byk reply byk point

dah mula dah ka ?
Offline
10-17-2012, 01:13 PM,
#18
(10-17-2012, 12:59 PM)zulhoney Wrote: dah mula dah ka ?

demo akaun

tolong2 la skit nak cari bugs dulu........ Wink
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-17-2012, 09:09 PM,
#19
klu tulih bebyk kat shout box kiro tak?
Offline
10-17-2012, 10:16 PM,
#20
(10-17-2012, 09:09 PM)tenungskrin Wrote: klu tulih bebyk kat shout box kiro tak?



tu kena kiro sendiri laaa ts gelak gelak
Offline
10-17-2012, 10:41 PM,
#21
Uang nya nanti bisa ditukar ke rupiah Om Astro ? gelakym
It is what it is, nothing more, nothing less Big Grin
Offline
10-18-2012, 04:07 AM,
#22
(10-17-2012, 09:09 PM)tenungskrin Wrote: klu tulih bebyk kat shout box kiro tak?

tak ada counter utk kira benda tu Big Grin


(10-17-2012, 10:16 PM)Geesya Wrote: tu kena kiro sendiri laaa ts gelak gelak


cantek ada orang nak tolong kira thanks gelak gelak skrinskrin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-18-2012, 04:09 AM,
#23
(10-17-2012, 10:41 PM)ismadi.syono Wrote: Uang nya nanti bisa ditukar ke rupiah Om Astro ? gelakym

RM = ringgit malaysia sahaja....boleh consider...belum finalize

sabar yerk..tunggu pengumuman rasmi dari dot dot dot gelakym
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-18-2012, 08:10 AM,
#24
ni kira dh boleh start ka..? Big Grin sebab tgok point dah ada tu..? Big Grin
Offline
10-18-2012, 08:20 AM,
#25
(10-18-2012, 08:10 AM)matsarol Wrote: ni kira dh boleh start ka..? Big Grin sebab tgok point dah ada tu..? Big Grin

macam demo akaun ada nomber tapi tak bleh withdraw gelak

BELUM LAGI Big GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-19-2012, 02:23 PM,
#26
GOOD NEWS

MEETING LATELY HAD BEEN APPROVE

NOW JUST MAKE PROPOSEL A TO Z TO COMPLETE

WILL BE UPDATE NEXT


wangoldswangoldswangoldswangoldswangoldswangoldswangoldswangolds

THE FIRST EVER FORUM IN MALAYSIA IN LANGUAGE MALAY WILL BE PAID POSTING
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-19-2012, 02:26 PM,
#27
wg .. bertambah mutu .. yeahh
Offline
10-19-2012, 02:29 PM,
#28
supportwangoldswangoldswangoldssupportsupportsupport
Offline
10-19-2012, 03:03 PM,
#29
bnyk respon,,,terbaek
Offline
10-19-2012, 04:11 PM,
#30
apa sudah jadi .. kelam kelibut ni..



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 31 <<>> Dilihat: 3927
Kalau Dalam Wg Apa Komen Anda
astrowan
59837
Forum Jump: