Kenapa Korang Suke Masuk WANGOLDS?

Offline
10-24-2010, 05:04 PM,
#1
Star 
Sing Ono Ora Ono
Offline
10-24-2010, 05:05 PM,
#2
jawab jawab jawab.............
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-24-2010, 05:18 PM,
#3
di sini lebih santai.......
(aku tanya aku jawab Big GrinBig GrinBig Grin)
Sing Ono Ora Ono
Offline
10-24-2010, 05:29 PM,
#4
kat sini admin & s.mod pale giler2..
sama macam forumer2 jgk...
kihkihkih
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
10-24-2010, 10:43 PM, (This post was last modified: 10-24-2010, 10:43 PM by wanzex.)
#5
WG lebih bersahaja........mod n admin lebih friendly....hehehe!
xde ban mengeban Big Grin
nk ajak minum pon boleh kot...
Sing Ono Ora Ono
Offline
10-24-2010, 11:06 PM,
#6
disini
lebih terbuka
lebih selesa disini
lebih santai
lebih meriah
nasi lebih
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
Offline
10-24-2010, 11:09 PM,
#7
mcm2 ada..........
Sing Ono Ora Ono
Offline
10-24-2010, 11:13 PM,
#8
astro ada tak?
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
Offline
10-25-2010, 12:49 AM,
#9
(10-24-2010, 11:13 PM)Doul Wrote: astro ada tak?

ada........
ASTROwan Tongue
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
10-25-2010, 01:06 AM,
#10
(10-25-2010, 12:49 AM)talong Wrote: ada........
ASTROwan Tongue

a'ah kan....terbaik la WG...
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
Offline
10-30-2010, 06:31 AM,
#11
geesya ada kat sinigelakgelakgelak
Offline
10-30-2010, 08:57 AM,
#12
di sini leh bsantai......fikiran pun tenang.
mod dan admin baik2 belaka. Big GrinBig Grin
Sing Ono Ora Ono
Offline
12-05-2010, 08:20 AM,
#13
WANGOLDS ADALAH FORUM YANG BAGUS....... KORANG RASE CAMANA?
Sing Ono Ora Ono
Offline
12-05-2010, 11:12 AM,
#14
(12-05-2010, 08:20 AM)wanzex Wrote: WANGOLDS ADALAH FORUM YANG BAGUS....... KORANG RASE CAMANA?

Aku rasa pon macam tu...hihi
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
Offline
12-05-2010, 11:38 AM,
#15
HARI AKU DAN DOUL JE YG MASUK......HUHUHUHUHUHU....
Sing Ono Ora Ono



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 74 <<>> Dilihat: 11938
Kenapa Korang Suke Masuk WANGOLDS?
wanzex
540
Forum Jump: