Kenapa Korang Suke Masuk WANGOLDS?

Offline
12-05-2010, 12:13 PM,
#16
kt sini bnyk ruang,nmpk lebih santai....mcm brsembang kt warong mamak..Big Grin
Offline
12-05-2010, 06:11 PM,
#17
tp hok sedihnyo awek tak dok sini gelak
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
12-05-2010, 07:32 PM,
#18
(12-05-2010, 06:11 PM)Gogo Wrote: tp hok sedihnyo awek tak dok sini gelak

hok alohhhhhh..........
signiture pong pasal tino doh...
ajok2 lah masuk sining....
leh pakat2 beramas mesraTongue
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
12-06-2010, 01:36 AM, (This post was last modified: 12-06-2010, 01:41 AM by Gogo.)
#19
(12-05-2010, 07:32 PM)talong Wrote: hok alohhhhhh..........
signiture pong pasal tino doh...
ajok2 lah masuk sining....
leh pakat2 beramas mesraTongue

aihh.. beramas - ramas mesra belago angin benar tu ambo gelak



(10-30-2010, 06:31 AM)GEESYA Wrote: geesya ada kat sinigelakgelakgelak

gesya ada pon hok ore cok doh Tongue
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
12-06-2010, 02:17 AM,
#20
(12-06-2010, 01:36 AM)Gogo Wrote: aihh.. beramas - ramas mesra belago angin benar tu ambo gelak




gesya ada pon hok ore cok doh Tongue

sy masuk wangold kerana ada geesya .. kah kah kah

SALAM RAMADHAN
Offline
12-06-2010, 06:40 AM, (This post was last modified: 12-06-2010, 06:41 AM by astrowan.)
#21
eheheeehehe

saya masuk wg sbb wg saya yang punya ahahhahhahaha
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-06-2010, 02:49 PM,
#22
(12-06-2010, 06:40 AM)astrowan Wrote: eheheeehehe

saya masuk wg sbb wg saya yang punya ahahhahhahaha

hahahaha...lawak first class!...TongueBig Grin
Offline
12-07-2010, 08:28 PM,
#23
dulu suke....skrg letih dah. xde org.
Sing Ono Ora Ono
Offline
12-07-2010, 09:10 PM,
#24
bunga tak ada kumbang tak mau singgah ehehehehh
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-13-2010, 12:58 PM,
#25
kenape??? sapa nak jwab
Offline
12-13-2010, 01:19 PM, (This post was last modified: 12-13-2010, 03:31 PM by zurrushdi.)
#26
alahai...sya x de kejap je,dia pi piknik jauuuh skit!..Big Grin...saya nnti ada masa,ada duit nk gi melencong gak laa,happy2 kan diri..
Offline
01-28-2011, 02:37 PM,
#27
WG semakin mantap
Offline
01-28-2011, 02:38 PM,
#28
WG ni, awek dia sporting2... gelak
Offline
01-28-2011, 02:40 PM,
#29
suka suka suka suka.. sokmo..
Offline
01-28-2011, 03:53 PM,
#30
sbb cool..



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 74 <<>> Dilihat: 11863
Kenapa Korang Suke Masuk WANGOLDS?
wanzex
540
Forum Jump: