Kenapa Korang Suke Masuk WANGOLDS?

Offline
01-28-2011, 09:40 PM,
#31
sbb aku punya wakakakakkaka
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
02-08-2011, 07:33 PM,
#32
sebab k.sya duk lepak sini..
Offline
02-11-2011, 12:23 AM, (This post was last modified: 02-11-2011, 12:29 AM by zerkz.)
#33
hahaha.. kat sebelah den dah kene infraction.. sabor aje la..

hahaha.. kat sebelah den dah kene infraction.. sabor aje la..
Offline
02-11-2011, 12:44 AM,
#34
(02-11-2011, 12:23 AM)zerkz Wrote: hahaha.. kat sebelah den dah kene infraction.. sabor aje la..

hahaha.. kat sebelah den dah kene infraction.. sabor aje la..

nick apa ko kena????????????
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
02-11-2011, 01:57 AM,
#35
kenapa erk,..?errm entahh laaa,kadang2 suka gak sakat-menyakat kat sini...lebih2 lg klu awek2 ada...
Offline
02-11-2011, 02:51 AM,
#36
sbb rmai yg duk merapu....gelak
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
02-11-2011, 02:54 AM,
#37
ahahahha macam2 la ekekkekekkeS
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
02-11-2011, 03:34 AM,
#38
sbb nk buat consortium WG FARM...haahahah!!!!
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
02-11-2011, 03:40 AM,
#39
(02-11-2011, 03:34 AM)sayur_salad Wrote: sbb nk buat consortium WG FARM...haahahah!!!!

mark date harini...........sempoiiiiiiiii insyaalah..................
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
02-24-2011, 09:31 AM,
#40
WG TAK ADA NAK MENGUTUK ATAU MENJATUHKAN MARUAH ORG LAEN
Offline
02-24-2011, 10:12 AM,
#41
Suka-suka luangkan masa yang ade/ Brtul.. Betulll.... Betullllll....
Offline
02-24-2011, 11:08 AM,
#42
sbb sini xrmai org...hahahahha
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
02-24-2011, 12:55 PM,
#43
udara di sini lebih segar dan nyaman ahhhhhhhhhh :cool:
Offline
05-10-2011, 07:54 PM,
#44
WG semakin meriah cunnn
Offline
05-10-2011, 08:03 PM,
#45
aman damai ..



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 74 <<>> Dilihat: 11862
Kenapa Korang Suke Masuk WANGOLDS?
wanzex
540
Forum Jump: