Kenapa Korang Suke Masuk WANGOLDS?

Offline
05-10-2011, 08:48 PM,
#46
sb awek ramai gelak gelak
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
05-10-2011, 09:14 PM,
#47
PEH PEH PEH ABE GOGO TongueTongueTongue


Offline
05-10-2011, 09:25 PM,
#48
tak kira muda atau tua
tanpa jemu bertandang ke sini
biar pun tidak bersua muka
WG tetap pojaan hatI
Offline
05-10-2011, 09:37 PM,
#49
suka ka suka ka suka ka suka ka suka ka suka ka suka ka suka ka suka ka suka ka..............................








gelakgelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
07-03-2011, 01:22 PM,
#50
WG ni mcm dah terkena manderem lahhhh.....hehehehhe tapi sebenarnya korang sumer prennnly lahhh.... lempeng maii maiii roti mamakkk garing satuuuu..... TongueSmile
Offline
07-03-2011, 03:25 PM,
#51
eh x suko la...mano ado suko....ghoma yo.... pesakit ghamai dlm nie...gelakgelak
apo konamo eh nie, wad kosan ehsua
Offline
07-03-2011, 05:43 PM,
#52
sebab WG bagai saudara gelak ketawa bersama
tiada nak sakiti hati org lain
Offline
07-04-2011, 12:07 AM,
#53
sbbnye, di wg lah bermulanye kisah sbnar insan bernama Odie...wakakaka:p yg menyusuri kehidupannya yg penuh berliku di dalam dunia forex yg penuh dgn cabaran, dugaan, dan duri ranjau yg perlu ditempuhi..di wg jugaklah odie diketemukan dgn para sahabat yg sgt2 bnyk membantu spt Tenungskrin x jemu2, wak yg penuh dgn ilmu kebatinan, Mustopa yg macho x kira masa, nubiz yg dgn ilmu yg penuh di dada, jebon ...ape ek?, dan rmai lg saudara2 yg x smpt nk tulis... dipihak saudari plak ade kakchik yg dok cakap x henti2, aleesya yg suke sgt mengejangkan saudara lain, dan Geesya, si puteri forex bersama2 skrin 32inch nya yg berteknologi tinggi setinggi ilmu forexnyaWink

Dgn bantuan kesemua para sahabat inilah akan bermula nya episod pengembaraan Putera Odie yg ingin mengembalikan takhta forex milik keturunannya yg dirampas, kembali kepadanya. Adakah Odie akan berjaya? mampukah sahabat2 nya membantunya??

kita tunggu episod seterusnya....Smile
Offline
07-27-2011, 08:13 AM,
#54
dalam WG ramai pesakit gilo gelak

Offline
07-27-2011, 08:47 AM,
#55
(07-27-2011, 08:13 AM)UdangGalah Wrote: dalam WG ramai pesakit gilo gelak


UG salah seorang pesakit gelak gelak gelak
Offline
10-19-2011, 08:11 PM,
#56
WG semakin laju cayokkk
Offline
10-19-2011, 08:21 PM,
#57
hheehhehehhehehe


terima kasih terima kasih..................

jasa baik anda tidakakan saya lupakan

*walaupon nama aku tak ada dalam list anda :HIK gelak :Hik
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-19-2011, 08:52 PM,
#58
(07-03-2011, 05:43 PM)GEESYA Wrote: sebab WG bagai saudara gelak ketawa bersama
tiada nak sakiti hati org lain

taruna masuk pon pasal geesya...Blush
Away
10-19-2011, 11:36 PM,
#59
ontahhhhh tak tauuu ape sal ntah nk masuk WG ni....mcm dh kono minyak senyonyong yoo... mesti nk masuk,klau xmsuk leh gilo kojappp....bilo dh msuk ilang gilo gelak gelak
Offline
10-28-2011, 01:19 PM,
#60
(10-19-2011, 11:36 PM)WakMedS Wrote: ontahhhhh tak tauuu ape sal ntah nk masuk WG ni....mcm dh kono minyak senyonyong yoo... mesti nk masuk,klau xmsuk leh gilo kojappp....bilo dh msuk ilang gilo gelak gelak


ni mesti kerja fatim gelak gelak



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 74 <<>> Dilihat: 12442
Kenapa Korang Suke Masuk WANGOLDS?
wanzex
540
Forum Jump: