Kenapa Korang Suke Masuk WANGOLDS?

Offline
02-28-2012, 01:14 PM,
#61
terapi minda terapi jiwa......semua mcm saudara....yg lain2 nanti aku senaraikan...ada byk sgt...
" Ilaahii anta maqshuudii waridhooka mathluubi a'thinii mahabbataka wama'rifataka" -

Ya Allah Ya Tuhanku,hanya Engkaulah tujuanku dan keredhoanMu yg aku cari.Berikanlah kepadaku kecintaan dan ma'rifat kepadaMu
Offline
10-15-2012, 02:31 PM,
#62
dimana ada forex...disitu hambe ada...cewahhhh!Tongue
Offline
10-15-2012, 07:28 PM,
#63
(10-15-2012, 02:31 PM)Trader Stylo Wrote: dimana ada forex...disitu hambe ada...cewahhhh!Tongue

terima kasih Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin


(02-28-2012, 01:14 PM)*e1 Wrote: terapi minda terapi jiwa......semua mcm saudara....yg lain2 nanti aku senaraikan...ada byk sgt...

dari feb skrg okt dah....banyaknya list... gelakym skrin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-17-2012, 10:15 AM,
#64
(10-15-2012, 07:28 PM)astrowan Wrote: terima kasih Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin



dari feb skrg okt dah....banyaknya list... gelakym skrin

x terkira banyaknya, sebab tu x nampak....Tongue
" Ilaahii anta maqshuudii waridhooka mathluubi a'thinii mahabbataka wama'rifataka" -

Ya Allah Ya Tuhanku,hanya Engkaulah tujuanku dan keredhoanMu yg aku cari.Berikanlah kepadaku kecintaan dan ma'rifat kepadaMu
Offline
03-05-2013, 02:10 AM,
#65
Sebb WG ni umpama perkampungan yg permai, masyarakatnya majmuk & ramai (There are currently 125 online users.» 19 Member(s) | 106 Guest(s)) WinkWinkWink
Offline
03-05-2013, 09:04 AM,
#66
(03-05-2013, 02:10 AM)kosongkosong Wrote: Sebb WG ni umpama perkampungan yg permai, masyarakatnya majmuk & ramai (There are currently 125 online users.» 19 Member(s) | 106 Guest(s)) WinkWinkWink



betui tuu kami trade dengan santai gelakymbz tradebz trade
Offline
03-05-2013, 11:25 PM,
#67
(03-05-2013, 09:04 AM)Geesya Wrote:
(03-05-2013, 02:10 AM)kosongkosong Wrote: Sebb WG ni umpama perkampungan yg permai, masyarakatnya majmuk & ramai (There are currently 125 online users.» 19 Member(s) | 106 Guest(s)) WinkWinkWink



betui tuu kami trade dengan santai gelakymbz tradebz trade

kira WG ni macam tempat lepak santailah SmileSmileSmile
Offline
03-11-2014, 11:11 PM,
#68
sebab lari dari CG!!!! Tongue
counting the days heart5
Offline
03-27-2014, 12:00 PM,
#69
sebab byk alien gelakym
Offline
03-27-2014, 12:22 PM,
#70
sebab kena banned kt cg
Offline
03-27-2014, 08:54 PM,
#71
Sebab nak mengorat geesya...

satusatu
Offline
07-22-2015, 10:57 PM,
#72
lamo den tak masuk sini
Offline
07-22-2015, 11:06 PM,
#73
(07-22-2015, 10:57 PM)joned Wrote: lamo den tak masuk sini

ya selamat datang...

wangolds still alive Big GrinBig Grin

daftar 2011 tu Big Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-30-2015, 04:53 PM,
#74
masih aktif ke wangolds ni?nak blajar nagn otai2
Offline
11-30-2015, 05:37 PM,
#75
(11-30-2015, 04:53 PM)redk4c4 Wrote: masih aktif ke wangolds ni?nak blajar nagn otai2

otai pon dah hilang gelak gelak

ada jengok2 saja Big GrinBig Grin



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 74 <<>> Dilihat: 11861
Kenapa Korang Suke Masuk WANGOLDS?
wanzex
540
Forum Jump: