Kenapa Smilies Listing Xleh Scroll

Away
11-03-2012, 10:16 PM,
#1
resim
semenjak WG format baru benda ni terjadi ...dh lama dh perasan ..ni baru nk tanya ni ... tumbuk
Offline
11-03-2012, 10:22 PM, (This post was last modified: 11-03-2012, 10:23 PM by astrowan.)
#2
terima kasih kepada mereka yang bertanya

ingat aku sorang ja gelak gelak

nnati2 fix lain..entah baca kat tutorial mana ntah adoiiiiiiiiiiii gelak gelak

sapa lagi kena habaq mai

ingat sorangja...lagi2 mai komen
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
11-03-2012, 10:30 PM,
#3
(11-03-2012, 10:22 PM)astrowan Wrote: terima kasih kepada mereka yang bertanya

ingat aku sorang ja gelak gelak

nnati2 fix lain..entah baca kat tutorial mana ntah adoiiiiiiiiiiii gelak gelak

sapa lagi kena habaq mai

ingat sorangja...lagi2 mai komen

awat komen ayat ulang2 ni...... ini pun ada eror jugak ke .. gelak
Offline
11-03-2012, 10:31 PM,
#4
(11-03-2012, 10:30 PM)wakmeds Wrote: awat komen ayat ulang2 ni...... ini pun ada eror jugak ke .. gelak

saya secretary astrowan

dia ada hal keluaq ada meeting gelakym

harap menjawap soklan

gelakym
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
11-03-2012, 10:37 PM,
#5
(11-03-2012, 10:31 PM)astrowan Wrote: saya secretary astrowan

dia ada hal keluaq ada meeting gelakym

harap menjawap soklan

gelakym

apa punya secretary ntahh ..lain yg di tanya lain yg dijawab ... gelak
Offline
11-03-2012, 10:39 PM,
#6
(11-03-2012, 10:37 PM)wakmeds Wrote: apa punya secretary ntahh ..lain yg di tanya lain yg dijawab ... gelak

saya hanya menjalankan tugas

ada lagi apa2 saya boleh tolong gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
11-03-2012, 10:45 PM,
#7
(11-03-2012, 10:39 PM)astrowan Wrote: saya hanya menjalankan tugas

ada lagi apa2 saya boleh tolong gelak

takpelahh mekasih ajelaa... nnti saya tanya secretary @[Geesya] ya ... gelakym
Offline
11-03-2012, 10:52 PM,
#8
(11-03-2012, 10:45 PM)wakmeds Wrote: takpelahh mekasih ajelaa... nnti saya tanya secretary @[Geesya] ya ... gelakym




geesya tiada disini harap maklum
sebelum tya siapa saya

saya EA EA EA EApedangpedangpedang
Away
11-03-2012, 10:59 PM,
#9
(11-03-2012, 10:52 PM)Geesya Wrote: geesya tiada disini harap maklum
sebelum tya siapa saya

saya EA EA EA EApedangpedangpedang

thread ni dh lari tajuk dahh gelakym .... semua org kat WG ni silap2 leh masuk pusat pemulihan ni gelak
Offline
12-02-2012, 03:09 AM,
#10
ok dah settle

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

paidpaidpaid
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 9 <<>> Dilihat: 1371
Kenapa Smilies Listing Xleh Scroll
WakMedS
61906
Forum Jump: