Kesaktian mengawal nafsu NYATA

Offline
03-16-2011, 03:21 AM, (This post was last modified: 03-16-2011, 03:23 AM by Hailz.)
#1
Saya akan ulas nanti hikmat2 mengawal nafsu secara NYATA. lotih sangat nak tido. tadi dah sampai nak tulih nanti kasi clear. boleh bertanya dan saya cuba jawab sebaik mungkin. Semua atas izinNya, yg kekurangan dari saya yg mulia dari ALLAH Azza Wa Jalla

Possibly Related Threads...
nafsu tak kenal usia - dr tambhi
cara cara nak buang nafsu
Offline
03-23-2011, 11:54 AM,
#2
salam t.t, aku kurang jelas engkau punye muqaddimah ni... tolong eksplen lebih detail lagi ko punye
tajuk ni...? :huh:
Offline
03-23-2011, 03:17 PM,
#3
nnt kan dari tt, hehehehe
Buy dekat support support support support

Trend kan my GF

Sell dekat resistance resistant resistant resistant


satusatusatu

Offline
04-01-2011, 08:19 AM,
#4
Confused masih menunggu jawapan yg tak kunjung tiba...



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 3 <<>> Dilihat: 1516
Kesaktian mengawal nafsu NYATA
Hailz
2086
Forum Jump: