Kisah Kelakar - Kisah Malam Pertama Yang Malang

Offline
08-24-2013, 10:51 PM,
#1

resim

Aku nak bagi satu kisah tentang
suami isteri yang baru kahwin,
macam biasalah lepas kahwin
suami isteri akan menghadapi
malam pertama , semua
pasangan mahukan pengalaman
malam pertama menjadi
kenangan yang indah, tapi ini
satu kisah malang sepasang
suami isteri yang malam
pertamanya menjadi kisah ngeri.
Ikuti kisah selanjutnya.
Man(bukan nama sebenar) dan
Milah (bukan nama sebenar)
pasangan yang baru kahwin.

Dipendekkan cerita mereka
berdua ni pun nak menghadapi
malam pertama ni dialog diorang
korang bacalah.

Man : Sayang dah ready?

Milah : dah tapi milah malulah,
abang janganlah ganas-ganas ye,
kita buat tapi tutup
lampulah boleh bang?

Man : kalau itu kemahuan
sayang, abang ok jer

Diorang ni mulalah buat projek,
lepas tutup lampu....diorang
buatlah foreplaylah,
macam2lah...

Man : Ok sayang abang dah
nak jolok ni, sayang dah ready?

Milah : okla bang, tapi slow2la
sikitla bang

Man : Ooookkkk….
Man pun startla menonjol…

Man : mak oii sempitnya lubang
sayannnngg.. arghhhhhhhh….

Milah :
arghhhhhhhhhhhhhhhhhh……..
(menjerit bagai nak gila)

Man : arghhhhhhhhhhhh…….
Susahnya nak masukk….

Selepas berapa minit kemudian…

Man : eyahhh dapat gak
masukk..
itu pun takat 'kepala depan' jer
boleh masuk

Milah : arghhhhhhhh (lagi kuat
jerit)

Diorang pun buatlah aksi sorong
tarik(dari tadi takat 'kepala
depan' je yang muat), yang milah
pulak asyik jerit jer macam nak
beranak dari awal sampai habis

Kesokan harinya , dah pagilah
ni..Man baru bangunlah, dia
pergi dapur nak tengok isteri
dialah, bila terserempak dengan
isteri dia Man ni terkejut beruk
sampai nak pengsan
Yelah lubang hidung Milah
besar sebelah(luar biasa besar),

rupa2nya Man tersalah masuk
lubang, dia masuk kat lubang
hidung isterinya, patutla susah
nak masuk(takat 'kepala depan '
je yang muat).

Moral : kepada pasangan yang
baru kahwin, bila nak buat tu
bukalah lampu sikit biar Nampak
sesama pasangan(tak yahlah nak
malu2), kalau gelap jadilah
macam Man dengan Milah ni ,
jangan gopoh-gapah sangat
(macam singa lapar), hah ni lagi
1 jangan lupa baca doa kalau
tak syaitan pun join sekali.

Possibly Related Threads...
Gangguan Seksual Di Tempat Awam Yang Lelaki Suka Kena Jadi Ini Sebabnya
kegunaan jari tengah dari sudut malam pertama...ekekekkeke
2 Gambar Fakta Tentang Rogol Yang Ramai Orang Tak Tahu
Cerita Malam Pertama Bersama Anak Dara!!
Asmara Orang Tua Di Malam Jumaat
kisah wartawan ketika liputan di kelab gay
Iklan kreatif yang supercool~! [NUDITY CONTENT!]
Hantu yang Rajin
[kartun]penipuan melamar, terbongkar malam pertama...anu keciq......wakakakka
confuse tatoo badan malam pertama...heehehe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 0 <<>> Dilihat: 2188
Kisah Kelakar - Kisah Malam Pertama Yang Malang
astrowan
77070
Forum Jump: